טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,310 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום , ברשותי וולוו 244 (קרבורטור) תיאור הבעיה: בעבודה בסרק הטורים מאט לא סדירים (כמעט ולא נשמע לאוזן) בזמן נסיעה הרכב עובד סדיר בכל תחומי הס"לד. בזמן בלימה הרכב מוריד טורים לכ 500 (רגיל כ750) ומאיים להיחנק. כנ"ל בזמן פניה חדה. מה יכול לגרום לבעיות אלו (בלימה + פניה) ? בתודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ישלי פיג'ו 205 שנת 97 בצבע כחול מטאלי, חלק מהגג הפך להיות בצבע לבן, מה עושים כדי לשקם את הגג ? יש חומר מסוים או רק פחח? חייב תשובה
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שאלה לי למי שמבין... לפני 30K החליפו לי ברכב במוסך מורשה של רנו שני מיסבים אחוריים במסגרת הטיפול,לא זכור לי רעשים מיוחדים,למרות שהאוטו היה בבעלות של אחותי. לפני כשבוע התחיל רעש מציק כל פעם שעברתי את ה60 קמ"ש (נשמע כמו F16 שעוקף אותך..) לקחתי את האוטו למוסך לא מורשה שעשה רושם לא רע,ושם אמרו לי ששוב פעם הלך מיסב אחורי,אז החליפו. יכול להיות שכל כך מהר הלך המיסב ? ועוד משהו הם אמרו לי.. היום בבוקר האוטו התקשה להניע,מצבר זה לא כי שמתי חדש לפני חודש,הם אמרו לי שכנראה זה איזה חיישן שיושב בקרנג ושבקרוב הוא יחזיר את נשמתו לבורא,סיפור פעוט של 1000 שקל (!!).. מישהו יודע על עוד תחלואים כאלה בקרב הדגם הזה ? קליאו 1200 B שנת 2001 ואולי מישהו יודע איך אני יכול לבדוק אם הלכה לי…
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה שבבקרים ואחרי שהמנוע קצת מתקרר ממש קשה לי להניע את הקרקשה ? מצבר חדש שמתי לפני איזה חודש ככה שזה לא מצבר (גם הקושי לא נשמע כמו מצבר גמור..)פשוט יש רעש של סטרטר אבל לא נכנס הקטע המנועי אמרו לי חיישן הצתה אבל לא ממש בדקו את העניין,אמרו לי גם שזאת מחלה של צרפתיות (עוד אחת..) יש למישהו הצעות אחרות ? או מושג כמה עולה חיישן כזה ? אן שאולי זה.. פלאגים ? (עשו 20K סה"כ) סטרטר ? משהו אחר שאני לא מכיר.. ? בתודה. אסף.
הודעה אחרונה מאת new driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
תודה מראש לכל המשיבים מדובר ב- סובארו אימפרזה שנת 95 ידנית מאז שקניתי את הרכב כאשר אני סוגר את כל החלונות ברכב במהירות גבוהה אני שומע רעש דיי חזק של כניסת רוח לרכב בעיקר מכיוון דלת נהג האם זאת תופעה שכיחה בדגמים אלו או שישנה אפשרות חלופית לפתור בעייה זאת רק לציין החלפתי 4 צמיגים ברכב,דוד אחורי ועוד מיספר ריג'קטים שהיו וטופלו תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברשותי סקודה פייבוריט שנת 93 בובה של אוטו רק בעיה קטנה אני לא מצליח לכוון את ההצתה בצורה כזאת שהאוטו גם יהיה חסכוני, גם יהיה זריז וגם לא יתחמם. אני יודע שהסטרנדים שלי לגרוטאה כזאת מאוד גבוהים, והסבירו לי כבר שזה לא מרצדס, אבל אם מישהו יכול איכשהו להסביר לי או להביא לי איזה שהוא מסמך של איך לכוון את ההצתה, בדיוק, גם את הבורק של כמה להזיז את המפלג, זה יהיה ממש נהדר תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני רוצה להחליף או את כל 4 הצמיגים או רק זוג קדמיים, הקדמיים ממש "פלסטיים" וחסרי אחיזה! המון פעמים נכנס עם האוטו לכיכרות במצב של תת היגוי.. (מתכוון שאני מסובב הגה האוטו נכנס להחלקה טיפה ואז הוא מקבל שוב אחיזה ומתקן בצורה מסויימת..) למרות שאני דיי נהנה מהמצב הקיים כי אני לומד היגוי הפוך ותת היגוי וחשוב מאוד להכיר את המצב הזה... (כמובן במקומות הומי אדם ואיפה שאני גר זה ככה) למרות זאת זה קצת לא בטיחותי וחוץ מזה בכיכרות אם אני יוריד מהירות זה לא בעיה אני עובר סבבה מה שיותר מתריד אותי זה בלימות חירום שהאוטו לא ימשיך לו.. הגודל הוא 13/175/70 יש מבצע ב"אוטו דיפו" צמיגים 1+1 ו-2+2 המחיר של זוג צמיגים הוא 490 שקל ולארבע זה כפול שזה יוצא.. 980 אם לא טועה.. …
הודעה אחרונה מאת Chimpo, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 908 צפיות
בוקר טוב לכולם אתמול ביצעתי מתיחה לכבל המצמד מאחר והרגלית היתה נמוכה מידי מיד כשיצאתי מהמוסך שמתי לב שהאוטו הפך לפחות "עצבני" בשחרור המצמד - כלומר פחות קופץ. כשהתחלתי בנסיעה ממש - שמתי לב שפעולת המנוע הפכה ל"עגולה יותר" - וכתוצאה מכך יש הרגשה של סחיבה חלשה - הסל"ד עולה אבל המנוע פחות חד בתגובות וחלש יותר. האם יש קשר בין 2 המקרים או שזה דמיוני הפרוע?
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל האנשים שאולי יודעים, מה המרווח ברגים במיצובישי סופר לאנסר, ואם אתם לא יודעים איפה אני יכול לבדוק, או איך אני יכול למדוד..?
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משהו יודע כמה עולה להחליף ציריה בפיג'ו 106 XSI?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הסקודה שלי עושה 9 ק"מ לליטר. לפי דעתי היא צריכה לעשות יותר ק"מ לליטר, משהו כמו 12:1. האם הצריכה נורמלית ? מוסיף רק שהנהיגה רגועה והאוטו לא עובר את ה-3000 סל"ד. תודות לעונים.
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי הלילה גיליתי שיש לי נזילה ברדיאטור ואני מתכנן לנסוע מחר על הבוקר למוסך רדיאטורים.. האם מישהו מכיר מוסך רדיאטורים אמין בסגולה\קרית אריה בפ"ת? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
אשמח להמלצות , מחירים וכו' .
הודעה אחרונה מאת הצדיק, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
לאחר טיפול בו החלפתי את רצועת תזמון במזדה לנטיס 98' הרגשתי שהרכב לא סוחב כמקודם. כשהרכב עובר מהילוך ראשון לשני יש פתאום ירידה בסחיבה. מה עוד שיש רעש מוזר כזה של זימזום מתמשך שלא היה קודם. האם ההחלפה של הרצועה לא נעשתה כראוי ויש אפשרות שהתיזמון לא נכון? כיצד אפשר לוודא תיזמון גל זיזים והצתה נכונים (לפי היצרן)? (אולי בעזרת מחשב?)
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
במהלך נסיעה רגליה במהירות של 20-30 קמ"ש (זה היה ביציאה מתחנת דלק) נתתי גז בכדי להישתלב בדרך והטורים עלו אך מהירות האוטו לא הישתנתה . עצרתי בצד וששוב ניסיתי להתחיל לנוע הטורים עולים אך אין תזוזה לא בהילוך D ולא בראשון או בשני. כאשר אני משלב את ההילוך האחורי האוטו נוסע כרגיל!!! ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם הלכה כל התיבה ובכמה אני יכול לצאת מזה?
הודעה אחרונה מאת new driver, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לדעת היכן אוכל להשיג צנורות וואקום במבחר מידות...?? (לטמפ' גבוהה) בברכה מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רציתי לשאול שאלה דיי קצרה ובסיסית האם יש קשר בין כיוון המפלג / הצתה לבית צריכת הדלק באוטו ? אני שואל כי האוטו כבר לא שותה דלק אלא יותר בכיוון של שותה טוחן אוכל בולע ויונק דלק בצורה מטורפת!! אני בחור שנוסע בלי מזגן ולא בגלל שהמזגן מקולקל דווקא הוא חזק מאוד.. פשוט לא אוהב ומעדיף לחסוך דלק.. לפי בדיקה של קילומטר יצא שהאוטו מפרק ליטר דלק בשביל 7.5 קילומטר בסה"כ!!! נראה לי "קצת טיפה" הרבה מאוד מעל הממוצע!!
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם למישהו יש המלצה על ספרות טכנית על רנו טווינגו? תודה מראש, דניאל
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
- 1 תגובות
- 772 צפיות
היי יש לי בעיה עםקצר שוגרמת לשרפית הפיוז במהירות והרבה חום הפלסטיק אפילו מותך מה שאני מבקש הוא האם יש למישהו כיוון איפה אייך ומה לחפש ? הפיוז שולט על אורו חניה קידמי +אחורי צד ימין ועל כל המנורות בקונסליה כלומר מנורת הכפתורים המאפרה המצת (הוא עובד) . האורות של לוח השעונים +לוח האיורור עובדים קבוע עם פתחית הסוויץ ,כך זה היה מהרגע הראשון שקנתי את הרכב לפני כן הכול עבד . כמו כן הזמזם שמתריע על אורות דולקים גם לא עובד בתודה
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ידעו להחליף טיימינג ומה ההפרש במחיר? תודה
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה, אני חושב על שינוי המידות ב- 306XSI שלי. מצוי: 195/55/15 רצוי: 205/45/16 מבדיקה במחשבון המידות עולה כי יהיה הבדל של 0.8% כך שזאת למעשה המידה הכי קרובה למקור. הייתי מעוניין לקבל רשמים מכאלה שכבר עשו כאלה החלפות ברכבם (עדיף בעלי 306) לגבי התנהגות, האצות, בלימות, תצרוכת דלק חדשה, סיבובים, תחושת נהג/הגה וכדומה. נא לא להיכנס לנושאים אישור ברישיון כי לא זה הנושא הנדון ונא לענות לעניין. תודה, ירון
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סובארו DL ,1.6 , 93 ידנית. בחודשים האחרונים עשיתי בדיקה של צריכה הדלק יצא שממוצע הצריכה הוא 9.6~:1 חשוב לציין כי הרכב נוסע בעיקר בתוך העיר וכמעט ללא הפעלת מזגן! האם זה הנורמה של הרכב או שיש בעיה? ועוד שאלה חשובה! לסובארו DL לחץ הצמיגים צריכה להיות על 30 או 28?
הודעה אחרונה מאת zvika_v, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה זה ה קרטר (carter) אולי אני טועה בכיתוב... ומה תפקידו? תודה !
- 7 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
באופנועים יש קירור השמן ע"י שימוש ברדיאטור קטן שדרכו עובר השמן. האם גם ברכבים יש ואולי נשקול לחבר אחד??
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב אז ככה יש לי 309 GTI אותו מנוע 1ל1 כמו 205GTI עכשיו אני רוצה להתחיל פרוייקט על האוטו. מטרת הפוייקט להחליף את מערכת ההזרקה ופה באה הבעיה אני לא יודע למה להחליף לקרבורטורים או למצערות. חשבתי יותר ללכת לכיוון של קרבורטורים 2 כפולים של וובר, עכשיו בשביל קרבורטורים אני זקוק לסעפת אני לא יודע מאיפה אני מביא כזאת מישהו יכול לעזור לי??? מצערות נראה לי קצת יותר מסובך אבל בכל מקרה אף פעם לא הלכתי על דבר קל, מה מצריך השינוי שאני צריך לעשות בשביל מצערות??? מה יתן לי יותר הספק לבינתיים ללא קאמשפט פורטינג ויחס דחיסה?? מה יחשב יותר אמין ??? (אני יודע שאת הקרבורטורים אני צריך לכוון כל יומיים זה בסדר אני אוהב את זה) תודה נתי
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
זאת לא שאלה לשונית. על השאלה: איזה נוזל מוסיפים לרדיאטור? (מקרן בעברית), יענה כל אדם בר-דעת: "מים". זה מוטבע בנו. בתחנת הדלק שואלים אם לבדוק שמן-מים. בצבא מלמדים נהגים לפני נסיעה למלא דלק-שמן-מים. מים זה נוזל חשוב לגוף האדם, אך כידוע מזיק למנוע המכונית. אם תבקש בחו"ל להוסיף מים לרדיאטור, יסתכלו עליך כאילו נפלת מהעץ. שם קוראים לחומר הנכון coolant , ואף אחד לא חושב שזה אותו דבר כמו מים. אני מציע להתחיל בסמנטיקה, ולהפסיק לקרוא למה ששמים ברדיאטור "מים". מאחר ו"נוזל-קירור" זה מגושם על הלשון , להלן החידוש הלשוני: "מיקרר" = שילוב של "מים" ו "קירור". אם למישהו יש הצעות טובות יותר (חוץ מלהציע שנפסיק להתעסק בשטויות), אשמח לשמוע. נמרוד
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
מצאתי במחסן מד קומפרסיה שדוד שלי הביא לנו לפני כמה שנים כדי לבדוק באוטו של אחותי ומאז הוא נשאר כאן , חשבתי אולי לנסות לבדוק קומפרסיה איפשהו , בטח שלא באוטו שלנו . איך אני יודע מה הקומפרסיה שאמורה ליהיות בכל אוטו , קשה לי להאמין שבכל הרכבים הקומפרסיה זהה. אני זוכר שפעם אצל אחותי בפיאסטה 86 שהייתה לה דוד שלי בדק והיה 50 בשתי בוכנות ו100 בשתיים אחרות , זה היה בדיוק יום לפני שהלך לה ראש מנוע , התעוות לגמרי הממזר . סדרו לי ת'ראש בבקשה
הודעה אחרונה מאת or213, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כמה דקות חזרתי מנסיעה רגילה ב-6. במהלך נסיעה קצת מהירה נכנסתי לסיבוב במהירות גבוהה מדיי ומערכת ה-DSC הופעלה ויצבה את הרכב. תוך כדי שסיימתי את הפניה באופן חלק והמשכתי בנסיעה שמעתי רעש בסגנון של דפיקה קטנה. ממש כמו נקישה, אבל מאוד חלש. עצרתי את הרכב אחרי כמה ק"מ ויצאתי לראות שהגלגל/הג'אנט/הצמיג הכל תקין. שמעתי רעשים מהמנוע של גובה הפנסים הקדמיים. לאחר קצת משחק עם הדרגות (0,1,2,3) שמתי לב שרק הפנס הימני משנה גובה והשמאלי לא. בנוסף המנוע השמאלי עשה רעשים ותנודות מעלה ומטה ונתקע לאחר כמה שניות. בקיצור נתקע/נשרף המנוע של הפנס. עכשיו השאלה שלי היא פשוטה: אני מאמין שהאחריות תכסה את הנזק המועט (סך הכל מנוע צעדים קטן) אבל …
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. לשתי הכנפיים באוטו שלי מלפנים יש קילופי צבע. עם הכנף השמאלית עוד אפשר להסתדר, אבל חצי מהצבע בכנף הימנית שלי מקולף. השאלות פה הן: 1. כמה יעלה לי לצבוע אותה? (יותר משתלם בזוג?). 2. הבנתי שצביעות מעידות על תאונה, לחשוש מזה? זו סיבה מספקת למה לא לצבוע? אני חושב שצביעת הכנף תוסיף המון לאוטו, כי חצי מהכנף מקולפת וזה ממש ממש מכער את האוטו. למרות שהוא לבן. מה לעשות? לצבוע או להשאיר מקולף? תודה, יוסי.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב ברשותי אופל קדט אלגנט שנת 90. לפני כשלושה שבועות ,עקב "חריקות " בעת לחיצה על דוושת הבלם, בגלגלים האחוריים ,הוחלפו במוסך סנדלים חדשים בוכנות וחריטת הדרמים.לאחר שבוע,"אבדתי " את הבלמים .חזרה למוסך , "הוצאת אויר ", וחזרה לכביש. לאחר מספר ימים, מוסך אחר ,"הוצאת אויר ",חזרה לכביש.מוסך אחר ,סופר הסיפור,ושוב הוצאת אויר עם רמיזה ,להחלפת המשאבה.הוחלפה המשאבה,"פמפום" הוצאת אויר ,ושוב לדרכים.למותר לציין ,שאין נזילות שמן !!!.היום הוחלפה בוכנה,בגלגל האחורי,כל התהליך ,אויר וכו' .ברצוני לציין שוב ובהדגשה , אין נזילות שמן !!! במוסך חסרי אונים {ביחד, כארבעים שנות ניסיון במכונאות רכב} אנא ,מי שמבין מה קורה,אשמח לקבל תשובה. תודה.
הודעה אחרונה מאת אופל,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,207 אורחים (הצג רשימה מלאה)