Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

אתמול ביצעתי מתיחה לכבל המצמד מאחר והרגלית היתה נמוכה מידי

מיד כשיצאתי מהמוסך שמתי לב שהאוטו הפך לפחות "עצבני" בשחרור המצמד - כלומר פחות קופץ.

כשהתחלתי בנסיעה ממש - שמתי לב שפעולת המנוע הפכה ל"עגולה יותר" - וכתוצאה מכך יש הרגשה של סחיבה חלשה - הסל"ד עולה אבל המנוע פחות חד בתגובות וחלש יותר.

האם יש קשר בין 2 המקרים או שזה דמיוני הפרוע?

פורסם

השערה - האם יש מצב שמתחו את הכלב יותר מידי עד כדי שהקלאצ' מחליק לך?

אני בספק (כי היית מריח ריח של שרוף, במידה והוא היה מחליק) אבל אני לא מתמצא מספיק בסיטרואן כדי לומר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם הסל"ד עולה, ומהירות הנסיעה לא עולה - הקלאץ' מחליק

לא כל כך הבנתי למה התכוונת כשאמרת: "הסל"ד עולה אבל המנוע פחות חד בתגובות וחלש יותר."

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

קשה לי להסביר אתזה במילים.

הכוונה היא שלפני הכוון האוטו היה חד יותר בתגובות והלחיצה על הדוושה נתנה תגובה מיידית ורצופה עם עליה במהירות

כעת - בלחיצה על הדוושה - המהירות עולה אבל יותר לאט ויש צורך לעיתים להוריד הילוך

בנוסף - לחיצה בריאה על הגז נותנת תחושה ממותנת יותר - כאילו המנוע"רך" יותר והרבה פחות עצבני בסל"ד נמוך.

אה .. וגם יש ריח חלש מאד אמנם אבל של משהו לא ברור .

לא התייחסתי לזה יותר מידי

פורסם

אז למכונאי שיבדוק את העניין!!

לא תמיד זה כיוון פשוט של קלא"ץ.....( אוויר , סינכרונים, שמן שונה וכ"ו...).

חבל שבסוף תוציא כסף גם על מצמד חדש!

פורסם

אבל תודה על הכוון

פשוט המכונאי שם אמר חד משמעית שזה לא קשור למתיחה של המצמד

אני לא ידעתי מה להחליט.

תודה

• תוכן חדש...