Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעה רגליה במהירות של 20-30 קמ"ש (זה היה ביציאה מתחנת דלק) נתתי גז בכדי להישתלב בדרך והטורים עלו אך מהירות האוטו לא הישתנתה . עצרתי בצד וששוב ניסיתי להתחיל לנוע הטורים עולים אך אין תזוזה לא בהילוך D ולא בראשון או בשני. כאשר אני משלב את ההילוך האחורי האוטו נוסע כרגיל!!!

ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם הלכה כל התיבה ובכמה אני יכול לצאת מזה?:?::onfire:

פורסם

נהג חדש, האם נדלקה לך נורת אזהרה כלשהיא ? האם הייתה תקלה קודם ?

בכל מקרה כשתלך למוסך יחברו לך את האוטו למחשב ויגידו לך בדיוק מה הבעייה.

דניאל.

- כשאתה הולך למוסך תבדוק שזה לא חבר של משה.ש, הוא יחליף לך גיר סתם -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
נהג חדש, האם נדלקה לך נורת אזהרה כלשהיא ? האם הייתה תקלה קודם ?

בכל מקרה כשתלך למוסך יחברו לך את האוטו למחשב ויגידו לך בדיוק מה הבעייה.

דניאל.

- כשאתה הולך למוסך תבדוק שזה לא חבר של משה.ש, הוא יחליף לך גיר סתם -

לא, לא נדלקה שום מנורת אזהרה.

קודם לכן היו קפיצות מהגיר כאילו הוא מתחבר בפיתאומיות.

הרכב נמצא תחת אחריות ... האם דבר כזה יכול להיות כלול באחריות??

פורסם

טוב, אני רוצה להבהיר - האוטו הוא תחת אחריות של אוטוסנטר !!!

הרכב נמצא על הכביש כ שלוש וחצי שנים ועבר כ107000 ק"מ .

אני לא חושב שתיבה הולכת כל כך מהר תקנו אותי אם אני טועה...

אם היא הייתה הולכת לגמריי האוטו לא היה נוסע אחורה ועובדה הוא כן... ומכאן לפחות לפי מה שאני חושב התיבה תקינה אך עם בעיה ואני מאד מקווה שניתנת לתיקון...

ותגובה לנאמר בראש העמוד תיבה חדשה של רנו מגאן עולה 5000 לפני עבודה ולא 9K כמו בAUDI

פורסם

כל הסימנים מראים תופעה של גיר ששבק חיים.

קפיצות בשילוב הילוכים, סל"ד מרקיע שחקים ללא תגובת הילוך מתאים ועד ל"שביתה הגדולה".

מאחר ואנו עוסקים ברכב עם מחשבים וחיישנים לא הייתי פוסל על הסף גם אותם.

אי לכך כל שנותר לך הוא להתקשר ל"אוטו-סנטר" והם כבר ינחו אותך לאן להכניס את הרכב לאבחון ותיקון.

ככל הנראה הרכב יוכנס למוסך "הרץ" בלוד(מוסך טוב).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קרתה לי תקלה דומה ברנו מגאן עם קילומטראז' דומה.

קודם כל, ההילוך האחורי הוא מערכת נפרדת לחלוטין ולכן התקלה לא קשורה אליו ולא באה לידי ביטוי בהילוך הזה.

כנראה שהבעיה במחזיר שמן שנפרץ, ומצריך פירוק של גיר - לפחות 5K, כמו שאמרת.

פורסם

אני רואה שהודעתי הקודמת נמחקה אז לכן אני אהיה מפורט יותר.

אני לא באתי לזרוק דברים באויר ולבלבל את המוח אני בסך הכול באתי לעזור כאשר אני אמרתי שהלך הגיר אני אמרתי את זה ביודעין שכאשר הטורים עולים והרכב לא זז ברנו מגאן זה מראה על סוף חיי הגיר כאשר יש בעיה בחיישנים הגיר מקרטע אבל הוא איכשהו יסחוב את הנסיעה.

באשר למחיר ברנו יגידו לך שגיר עולה 5 אלף אבל לפני עבודה וזה בדיוק מה שאמרת ונכון אבל אל תשכח שעבודה של רנו על הגיר עולה באזור של 2000 ש"ח ותאמין לי שהם יוסיפו עוד כמה שטויות.

אני מקווה שהגיר בסופו של דבר לא יילך אבל אם זה יהיה על האחריות אז לא נורא העבודה של רנו היא מעולה, ואם ובמקרה הם אומרים שהלך איכשהו חיישן תיידע אותם שגם במקרה שפתאום עוד חודשיים או שלוש הולך הגיר אז זה יהיה עליהם כי כבר שמעתי מקרים ואני לא מרחיב בנושא הזה המבין יבין

פורסם
אני רואה שהודעתי הקודמת נמחקה אז לכן אני אהיה מפורט יותר.

אני לא באתי לזרוק דברים באויר ולבלבל את המוח אני בסך הכול באתי לעזור כאשר אני אמרתי שהלך הגיר אני אמרתי את זה ביודעין שכאשר הטורים עולים והרכב לא זז ברנו מגאן זה מראה על סוף חיי הגיר כאשר יש בעיה בחיישנים הגיר מקרטע אבל הוא איכשהו יסחוב את הנסיעה.

באשר למחיר ברנו יגידו לך שגיר עולה 5 אלף אבל לפני עבודה וזה בדיוק מה שאמרת ונכון אבל אל תשכח שעבודה של רנו על הגיר עולה באזור של 2000 ש"ח ותאמין לי שהם יוסיפו עוד כמה שטויות.

אני מקווה שהגיר בסופו של דבר לא יילך אבל אם זה יהיה על האחריות אז לא נורא העבודה של רנו היא מעולה, ואם ובמקרה הם אומרים שהלך איכשהו חיישן תיידע אותם שגם במקרה שפתאום עוד חודשיים או שלוש הולך הגיר אז זה יהיה עליהם כי כבר שמעתי מקרים ואני לא מרחיב בנושא הזה המבין יבין

אני במקרה מכיר את הבעלים שך מוסך רנו בו מטופל הרכב ולא יגידו לי שום דבר שאין בו ויעשו בדיוק את העבודה ואפילו יתנו הנחה דיי טובה... בכל זאת תודה הרכב עדיין בבדיקה היה היום לחץ במוסך אך שאני ידע מה קורא מבטיח לעדכן...
פורסם

טוב חדשות אחרונות והכי פוגעות הגיר הלך ואין מצב לתיקון ,גיר חדש עולה בסביבות ה9K וגיר משומש לאחר תיקון בצרפת עולה בסביבות ה7K הכל כולל עבודה... הצילו ....

אין לי סכומים כאלה עכשיו וגם התיקון לפחות שבוע ויום שישי אני טס לחו"ל מה לעשות התעזרו לי...

פורסם

דבר ראשון אני מבקש שמי שמחק את ההודעה שלי יבקש סליחה.

דבר שני זה בדיוק מה שאמרתי מההתחלה ולכן אני אחזור על דבריי.

תצא מהמוסך של רנו חבל לך על הכסף לך תתקן את זה במקום שמחוץ לרנו וזה יעלה לך באזור של 5 אלף ואחריות לשנה יש מקום אחד ברחוב ריבל וגם במסגר אני לא יודע את הכתובות בדיוק.

***עריכה***

קודם כל תקרא את כללי הפורום.

שנית - הודעתך הראשונה נמחקה מאחר ולא היתה קריאה, ערב רב של מילים ללא סימני פיסוק.

כך שמי שצריך לבקש סליחה זה אתה, ומכל חברי הפורום שהיו צריכים להוציא את נשמתם בכדי לקוראה.

שלישית - יש לך הערות, פנה בה"פ למנהל הפורום(שוב קרא את הכללים).

פורסם

אחי אם אין לך את הכסף הזה אז לדעתי תשבית את האוטו עד שיהיה לך כסף, כי אתה יכול ללכת ולמצוא איזה גיר משומש בזול אבל לדעתי זה ממש לא שווה וסתם חתיכת סיכון שתיפול גם איתו.... ובכל מקרה אתה טס לחו"ל אז לא תצטרך את האוטו בזמן הזה.....

משתתף בצערך :cry:

פורסם
אם אני לא טועה כתבת שהרכב באחריות אוטוסנטר, מדוע הנזק עליך
הרכב עבר יותר מ20K בשנה הנ"ל ולכן כבר אין אחריות

וכמה שאין כסף אוספים את כל הקצבות והחיסכונות ולבסוף מתקנים תודה לכולם על התמיכה והעזרה....

• תוכן חדש...