Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי יש מראה ימנית חשמלית שלא עובדת כבר שנתים , מסיבה לא ידועה .

לפני זה היא עבדה כמובן.

ידוע לכם איפו להתחיל - פיוזים בדקתי.

פורסם

צמה, קונקטור, ריליי, תבדוק עם אבו מטר בריליי עם כל החמש\שש חיבורים שם פועלים, תעבור עם אבומטר על כמעט כל צמה שאתה רואה שמה, זה פעם קרה לי באפלאוז וככה עשינו סתם כדי לנסות, ועלינו על חוט שרוף, לא על משהו שרוף אלא רק חוט....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אם תפרק תראה עשרות קונקטורים. את זה לבדוק?

אל תירתע בגלל הכמות זה כלום (כל עוד אתה לא שלומפר ותתחיל לנתק דברים ולא לדעת מאיפה זה בא...) זה בדיוק כל אחד 20 שניות תיק תק אתה בודק, אני כמעט בטוח שזאת הבעיה....

קרא אותם.

פורסם

אני דווקא הייתי מתחיל מהבורר מראות (המפסק שאיתו אתה בוחר איזו מראה לכוון או להשאיר אותו על מצב נייטראלי). תוודא דבר ראשון שהוא אכן סוגר מעגל למראה ימנית .

היות וזה הרכיב היחיד (פרט למנוע המראה עצמו) שאכן זז, נראה לי שהוא הכי פגיע.

פורסם

אחי זה הכי פשוט בעולם זה או ברגים או קליפסים.... אם תצלם נוכל לעזור לך או ש"רפי לין האגדי" יעזור....

קרא אותם.

פורסם

את הלוח של הלחצנים אפשר לפרק ע"י מברג שעונים שטוח (שיהיה הכי גדול של סט שעונים). אתה משחיל את המברג במרווח בין הלוח לרכב ומרים. הקליפסים אמורים להשתחרר מעצמם.

כמו כן, תעשה זאת בעדינות. אלו פלסטיקים צרפתיים וככל שהרכב ישן יותר מצבם רעוע יותר (אם כי עדיין אמורים להיות מספיק גמישים לפירוק והרכבה, גם אחרי 9 שנים, כמו ברכב שלי).

פורסם

תלך פשוט לחשמלאי רכב, לא נראה לי שהוא יקח הרבה (אם אתם אומרים שזה פשוט כ"כ).....

חבל שתפתח, אם אין לך נסיון בזה, את גוף המראה. אתה עלול לגרום נזק נוסף שיביא לטיפול סופי יקר יותר וחבל.

לא להתעצל, אם זה מפריע לך לבעל מקצוע.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, אתה, כמו כל בעלי היפניות האמינות האלה, לא מבין את נפש בעלי הצרפתיות.

וחוץ מזה, לא מדובר על לפתוח את המראה עצמה, אלא רק על המתג בורר מראות שנמצא על הידית של הדלת נהג או על הקונסולה או על התקרה או על הפגוש או בכל מקום אחר שמהנדסי סיטרואן מצאו לנכון להניח את זה (למה לעזאזל מתגים של הח"ח נמצאים בקונסולה המרכזית? עברו מספיק שנים מאז ה-BX שהם יוכלו ללמוד להתקין מתגים בצורה נוחה והגיונית..).

פורסם
יוסי, אתה, כמו כל בעלי היפניות האמינות האלה, לא מבין את נפש בעלי הצרפתיות.

למה לעזאזל מתגים של הח"ח נמצאים בקונסולה המרכזית? שהם יוכלו ללמוד להתקין .

א. לפי דעתי בכל אוטו יותר כיף זה לסדר לבד\לנסות לפחות..

ב. זה כל כך מרגיז הקטע הזה שהמתג של החלונות נמצאים בקונסולה... מה רע בדלתות?

קרא אותם.

פורסם
א. לפי דעתי בכל אוטו יותר כיף זה לסדר לבד\לנסות לפחות..

ב. זה כל כך מרגיז הקטע הזה שהמתג של החלונות נמצאים בקונסולה... מה רע בדלתות?

לאבא שלי יש סיטרואן קסארה,(הדגם הכי פשוט-טורבידיזל 1900) ויש ח"ח רק מלפנים.

יש רק 2 מתגים באמצע הרכב, באמת בדלתות זה הרבה יותר נוח ומתרגלים בסופו של דבר....

ולגבי המראות........הכי טוב כיוון ידני ולא חשמלי, הרבה יותר נוח ופשוט.

!NOT

פורסם

דווקא זה לא רע.

אני מאוד אוהב מתגים ממולי.

למרות שאולי בדלת יותר נוח, אבל אני מעדיף אותה איך שהיא

אין לי תלונה כלפי הצרפתים כלל, למעט אולי מהנדסת אנוש טיפה לקויה בתא המנוע, שהכל צפוף

ובשביל להגיע לחלק אחד צריך לפרק חצי אוטו.

אבל חוץ מיזה אין תלונות

יום ראשון בצהרים אחרי הנסיעה לבאר שבע שיש לי אני ינסה לראות מה הולך שם

תודה לכם.

פורסם
דווקא זה לא רע.

אני מאוד אוהב מתגים ממולי.

למרות שאולי בדלת יותר נוח, אבל אני מעדיף אותה איך שהיא

אין לי תלונה כלפי הצרפתים כלל, למעט אולי מהנדסת אנוש טיפה לקויה בתא המנוע, שהכל צפוף

ובשביל להגיע לחלק אחד צריך לפרק חצי אוטו.

אבל חוץ מיזה אין תלונות

יום ראשון בצהרים אחרי הנסיעה לבאר שבע שיש לי אני ינסה לראות מה הולך שם

תודה לכם.

וזה משליך ואומר אחזקה יותר יקרה? ז"א אם המוסכניק צריך לתקן לך משהו פשוט, ואז הוא יצטרך לפרק חצי אוטו ולהתעכב עליו. אז עלות התיקון תעלה לא? הגיוני שכן.

עדיין אין תלונות?

פורסם

לא , אין תלונות. כי אם אני צריך לסדר משהו אני יתן לך דוגמא, המחזיר שמן בין המנוע לגיר נוזל, אני לא אפרק גיר בשביל מחזיר שמן, אבל - עשיתי כבר 220K על הקלאץ ואני מאמין שבקרוב אצטרך להחליפו. אם וכאשר אחליפו במילא מפרקים את הגיר , אז אני גם אחליף את המחזיר שמן. זה ממש לא מפריע בנתים פעם ביומים אני בודק שמן, ולא חסר רק לקראת 8-9 אלף ק"מ אני צריך להוסיף.

• תוכן חדש...