Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו התקין סאנרוף אצל שוקי דרימס קאר? המחירים שלו ב30-40% יותר זולים מאשר אצל החבר'ה במושב גנות, והוא נותן 5 שנות אחריות.

מישהו עשה/שמע?

הכי טוב FSI!

פורסם

לא רוצה להשמע שלילי ואין לי דבר כנגד או בעד שוקי דרימס..

אך לדעתי שווה לעשות בגנות כיון שהם כבר ה-מ-ו-ן זמן במקצוע .. ואין ספק שישארו גם לדורות רבים..

לגבי שוקי דרימס.... אין לדעת באם חס וחלילה עדיין יהיה קיים בעוד כ 3-4 שנים (אולי יתעשר וינסע לארה"ב? ?:) )

פורסם

רפי - תודה.

אורן - אכן ההתלבטות היא בעניין האחריות, לך תדע מה יהיה עוד 4 שנים...מצד שני, לך תדע אם הרכב יהיה אצלי עוד 4 שנים...

אשמח לתגובות מחבר'ה שהתקינו שם, אני מבין שבענייני פיבר וקיטים הוא המלך, השאלה היא מה בעניין התקנות חשמל יותר מורכבות, הייתי שמח לחוות דעת נוספות.

הכי טוב FSI!

פורסם

מה קורה kenny4?

יש לי שאלה אלייך, יש לי אוטו בדיוק כמו שלך(בתנאי שהאוטו בתמונה הוא שלך), אימפרזה שנת 2000, מה המחיר שהציעו לך בשביל הסאנרוף? האם בדקת במשרד הרישוי האם סאנרוף מאושר לאוטו שלנו?

(דרך אגב- אני מת על האוטו שלך :mm_yeah::hihi: )

פורסם
מה קורה kenny4?

יש לי שאלה אלייך, יש לי אוטו בדיוק כמו שלך(בתנאי שהאוטו בתמונה הוא שלך), אימפרזה שנת 2000, מה המחיר שהציעו לך בשביל הסאנרוף? האם בדקת במשרד הרישוי האם סאנרוף מאושר לאוטו שלנו?

(דרך אגב- אני מת על האוטו שלך :mm_yeah::hihi: )

זה אכן הרכב שלי... המחירים לסאנרוף לא סופיים אבל שבוע הבא תהיה לי הצעצ מחיר סופית, בכל מקרה כ3K פחות מאשר בגנות... ככל הידוע לי במשרד הרישוי אין צורך באישור מקדים להתקנה, אלא רק באישור על הביצוע, ואז יעדכנו ברשיון הרכב שלך.

הכי טוב FSI!

פורסם

מה הסכנה בסאנרוף? אני יודע שזה משפיע על המבנה והיציבות של המבנה, לפי מיטב ידיעתי אמורים להגיד לך את זה במוסך שבומ אתה מתקין האם האוטו שלך מתאים לסאנרוף......

פורסם

חיפוש היה מוביל אותך לאשקול עשיר בנושא, אבל אני אתן את דעתי בשנית

לאחר יותר מ10 שנות ניסיון עם סאן רופים מבית גנות (4 רכבים) שהתחיל בלגאסי שנת 92 ונגמר בפאסאט 98 שגם עברה מבחן התהפכות מקיף ומציאותי בהחלט......

אין מילה ולו חצי מילה רעה לומר, המערכת אמינה, בלגאסי היא נמצאת...שימו לב : !!!! 11 שנה, ואף לא תקלה אחת....לפני 4 שנים (אחרי 7 שנים !!) היתה נזילה, הגעה לגנות הניבה יחס אדיב ונהדר, פירוק הסאן רוף ניקוי הגג צביעת הקצוות בחומר מונע חלודה מחדש, גומיות ואטימה מחדש,

אחת היתרונות הנהדרים בגנות זה שהם "פותחים" חור בגג ומלבישים מערכת קומפלט תוצרת הולנד שאין להם ולו חצי יד ביצור שלה, המערכת אמינה, האחריות על מנוע המערכת היא לחמש שנים ואילו האחריות (לא רשמית...אבל מבוצעת..ע"ע לגאסי) על נזילות היא לכל החיים,

בקשר למחיר מזומן על השולחן המחיר מתכווץ ונעשה "נעים" יותר, ובקיצור הכל טוב ומוצלח ולא בשביל אלף או שלוש אלף, שווה לקחת סיכון עם האוטו

מה גם שבזמנו חברת יפאנאוטו עצמה מצאה לנכון להתקין לאימפרזות (כמו שלך) סאן רוף בגנות....אפילו רכב התצוגה באולם היה עם סאן רוף מגנות ככה שהיבואן נותן יד...

בקיצור אתה את ההחלטה שלך תעשה, אבל אני בטוח שלא בא לך בשביל אלף שקל או יותר להגיד "למה" עוד כמה שנים.....אגב, שוקי דרימס אולי עושה בניות מצויינות אבל כמו כל מקצוע אין לניסיון מחיר, ופה לגנות יתרון מטורף....

פורסם
סכנה !!

סאן רוף לא אורגנלי יביא עליך רק צרות בצרורות !!

שלא תגיד שלא אמרתי !

לידיעה, רוב הסאנרופים שיש לרכבים בארץ אינם מקוריים, ולא שמעתי על הרבה תקלות. בוא נגיד, שלא יותר תקלות מכל חלון חשמלי אחר...

הכי טוב FSI!

• תוכן חדש...