ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,570 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני זקוק לרכב מרווח (לפחות כמו מאזדה 6) , חסכוני בכביש מהיר , אמין , זול לתחזוקה . איזה רכב מבין השלושה הכי מומלץ ? , מוכן לשמוע על המלצות נוספות שיעמדו בקטגוריה של מקס' 25 אלף שקל. סיטרואן C5 שנת 2012 פיג'ו 508 שנת 2012 או יונדאי I30 סטיישן , שנת 2012 תודה !!
הודעה אחרונה מאת yovavb, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 453 צפיות
שלום, אני שוקל לרכוש את הרכב המוזכר בכותרת עם גיר ידני. ספציפית מדובר על אקזמפלר שנראה שמור במיוחד עם 70 אלף ק״מ. בדקתי את הרכב בדיקה ראשונית ומלבד קלאץ׳ שהרגיש לי כבד הכל היה נראה מעולה! לפני שאני קופץ להרפתקא הזאת, הייתי שמח אם בעלי נסיון עם הרכב ישתפו קצת בעלויות תחזוקה, אמינות כללית וכ׳ו... לפי מה שאני מבין מדובר באותו מנוע 1.6 שקיים גם אצל פיג׳ו וסיטראון באותם שנים בגרסה מוחלשת (98 כ״ס) וגיר ידני עם 6 הילוכים, ככה שמעבר לרגישות שאני יודע שקיים במנוע הזה לשמנים לא איכותיים ותחזוקה לא קפדנית אני לא צופה בעיות מיוחדות. האם אני צודק? ובאופן כללי מה מחיר הטיפולים ברכב הזה? הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הרבה מידע. תודה מראש על העזרה! Sent from my…
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 778 צפיות
היי, בהמשך לפוסט הקודם, עדיין לא הגעתי להחלטה ולא מצאתי רכב נורמלי. ירדתי מהעניין של רכבי מיני, רוצה סופר מיני ומעלה, אין בעיה עם ידני, שנת 2012+, אמינות חשובה, אבזור טוב זה אחלה בונוס וצריכת דלק סבירה. בתקציב הזה הירידת ערך כבר לא נראית לי קריטית. מה שנמצא כרגע באופציות: הייתי די סגור על הבראבו הרובוטית אבל היחידה שהייתה עם נותנים נורמליים נמכרה, קליאו 4 ידנית מה שמפורסם כרגע נמכרות בזול אבל צריך להתפשר קצת על נתונים, פונטו איבו חשבתי על גרסת 150th ידנית שגם אי אפשר למצוא כרגע, סקודה פאביה גם נכנסת בתקציב אבל האבזור שלה נראה מאוד מבאס חוץ מאולי בגרסת הספורט, פיג'ו 208 ידנית 1.2 או 1.6 אוטומטית שלא נמכרת בהרבה יותר. מה דעתכם? איזה עוד אופציות יש?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 1 תגובות
- 579 צפיות
היי חברים, מחפש רכב ראשון לאחי הקטן, חשובה לו הבטיחות. הסתכלנו על הספארק, הפיקנטו וה-i10 שמתומחרות יחסית גבוה בשנתונים של 10-13. ראינו קרוז (אין לו בעיה של חנייה) 2010-11 ב 16 אלף-20 אלף לשנתונים 11-14? ועוד יד ראשונה / שנייה ללא עבר ליסינג. מישהו יודע למה?
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 438 צפיות
היי, העברתי אתמול איביזה 2011( יד ראשונה 100k) בדיקה שלטעמי יצאה יחסית נקייה והייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא. הבוחן אמר שמבחינתו אין ליקויים מרכזיים והליקויים בנויים אחד על השני ( רעידות כנראה בגלל תושבות מנוע וכו'). הוחלפה פגוש אחורי בגלל כניסה מאחורה ( בלי פגיעת שלדה וללא ירידת ערך). מעבר להערכה שאני אקבל ממוסך הייתי שמח לדעת מה רמת החשיבות ובכמה הייתם מעריכים תיקונים ראשוניים מהבדיקה כמו תושבות מנוע, בולמי זעזועים וכיוון פרונט. תודה, ישי
הודעה אחרונה מאת ישי הצהוב, -
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
חשבתי לקנות רכב חשמלי כמה זה עלות החזקה של רכב חשמלי? כמה חשמל עולה בערך? מה ההיתרונות והחסרונות?
הודעה אחרונה מאת door2005, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לדעתכם יהיה לי קשה למכור את הרכב שהוא יהיה יד 3 כמובן שהרכב עם קמ נמוך יחסית (13 אלף שנה)? הרכב זה אאודי A3 2017 ואני חושב לקנות אותו העיניין שהוא יד 2 ואני חושב על המכירה שבדר"כ אני מחזיק שנתיים שלוש עם רכב.. אני אוסיף שחוץ מהיד הוא ממש במצב מציאה , יד ראשונה גם פרטית ונקנתה מהמשפחה אבל שוב לך תוכיח
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
הרכב מוצע לי באפס קילומטר ב132 אלף. המנוע 115 כ״ס ותיבה DCT שבעה הילוכים
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 68 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
קליאו משנתון 14 והלאה- מנוע טורבו, מאובזרת, רכבים יד 1 פרטיים, קילומטראז נמוך, מפורסמים ב-15-20 אחוז פחות מהמחירון. למה זה ככה? האם עד עכשיו המוניטין של רנו בכזה שפל? הרי פיז'ו וסיטרואן מהדור החדש לא מפורסמות במחירים כאלה זולים, ובטח שלא סיאט איביזה עם ה DSG ששם כמות החיים בסרט מרקיע שחקים.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שוקל לקנות דאציה סנדרו סטפ וואי דיזל נוסע כ 30 אלף בשנה מתכנן להחזיק את הרכב 4 5 שנים מה יש לכם לומר על הרכב? וכמה הוא חסכוני זה הכי חשוב לי נסיעות מחוץ לעיר בעיקר שיוט רגוע בדר"כ
הודעה אחרונה מאת omerkot, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום חברים ותודה על העזרה. אני עושה כ-25,000-30,000 ק"מ בשנה. מחפש לרכוש רכב בעל המאפיינים הבאים: תקציב עד ₪20,000 שיהיה נוח להכניס לא מעט ציוד מאחורה (כולל ציוד גינון) חסכוני ככל שניתן בדלק עלויות טיפולים נמוכות יכול להחזיק לקילומטראז' גבוה עלויות תיקונים נמוכות כניראה שרוב רכבי הדיזל שבתקציב היו מונית לשעבר, כניראה שהרכב כבר עשה מעל 150,000 ק"מ אם לא מעל 200,000. קיה סיד דיזל וסקודה פאביה יעשו 1:17 ק"מ לליטר או יותר טוב, בהינתן 7 ש"ח לליטר סולר יעלה 10,300 ש"ח לשנה. i30CW תעשה 1:12.5 ק"מ לליטר או פחות טוב, בהינתן 6.5 ש"ח לליטר בנזין יעלה 12,500 ש"ח לשנה. כלומר - הפרש עלויות דלק שנתי בין דיזל לבנזין לפחות 2000 ש"ח. מכיוון ש…
הודעה אחרונה מאת Ohad18, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברים, לאחרונה הגעתי להחלטה שאני רוכש רכב חדש פיג'ו 3008 (וגם זה אחרי אין ספור התלבטויות בין דגמים אחרים באותה קטגוריה), בסוכנות המרכזית בת"א המוכר המליץ בחום על מנוע 1.5 טורבו דיזל 130 כ"ס, אני כמובן הופתעתי והלכתי הביתה לקרוא כל מאמר אפשרי על המנוע והופתעתי עוד יותר מכמות המחמאות שקיבל. עד ללפני יומיים שקראתי מאמר כי רכבי דיזל בדרך החוצה מהעולם וכי באירופה עד 2025 יופסק הייצור ועוד שלל החמרות לרכבי דיזל... ושוב חזרו המחשבות על מנוע בנזין 1.6 טורבו 180 כ"ס - אבל אינו חסכוני כמו הדיזל שזאת הסיבה העיקרית לבחירה בדיזל. אני מאוד מתלבט ורוצה לסיים עם כאב הראש הזה. אם למישהו יוכל לעזור, לתת עצה, יודע משהו נוסף... אשמח לשמוע. מידע נוסף - ממוצע נסיעה יומית 50 …
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברי הפורום, אשמח לעזרת אנשים שמבינים יותר ממני בנושא אני מחזיק כיום פולקסווגן פולו שנת 2011 1.2TSI (יד ראשונה, מהיבואן). היא עושה את העבודה ואין תלונות (היו קצת בעיות לפני כשנה, כגון החלפת מוח גיר). היא עברה 135,000 ק"מ. לאחרונה חבר שמחפש רכב שאל אם אני מעוניין למכור, בדקתי את המחירון שלה ביד 2 והוא 37,500 ש"ח. הוא אמר שהוא מוכן לקנות ב34-35 אלף בערך. יש לי מספר התלבטויות, ואשמח לקבל את דעתכם המקצועית - 1. האם למכור - האם שווה לחכות שהרכב יתפגר ורק אז להחליף או לנצל את ההזדמנות למכור למישהו שאני סומך עליו וסומך עליי במחיר טוב? במידה ואני בוחר למכור - אני אצטרך רכב אחר. בכל מקרה רציתי לשדרג (מתישהו), פשוט זו הייתה שאלה של זמן.…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 709 צפיות
אז, מצאתי יונדאי i30cw עם קילומטרז' נמוך יחסית, לא מעט מכות במסביב (שלא מאוד איכפת לי מהן) במחיר סבבה. לקחתי לבדיקה ויצא מה שיש למטה. ממה שאני מבין, מה שחשוב זה להחליף צמיגים, לטפל במתג חלון אחורי, הנקישות מההגה ומתח טעינה נמוך. הלכתי ליונדאי והם רוצים 500 שקל רק להכניס את האוטו לבדיקה ולתת הצעת מחיר. אני לא בטוח שהכל חשוב לי עכשיו, אבל אני רוצה לגלם את העלויות האלה במחיר הקניה ולהוריד את המוכר בהכל / חלק מהמחיר. אז קודם, האם יש לכם מושג אם יש מקום בנתניה שאפשר לבדוק יונדאי ולקבל סדר גודל של כמה יעלה להחליף, או לחליפין אם יש לכם מושג כמה זה צריך לעלות פלוס מינוס? חוץ מזה, הבדיקה נראית טוב, משהו שאני מפספס שם?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב משפחתי בסגנון קיה ריו... מה חשוב לי ברכב: -בטיחותי. -עד 35K. -נוחות. -חלקים זולים (עד עכשיו היינו עם סיטרואן והחלקים שלה יקרים בטירוף). -אוטומט הרכב זה לאמא שלי שבעיקרון היא נוסעת לעבודה לימודים ופה ושם נסיעות של 100 קילומטר (פעם בחצי שנה). לא חייב רכב חזק, כמו שאמרתי הקיה ריו 2014 1400סמק (לא הצורה של ההאצבק) היא מספיקה אבל קשה למצוא כמוה.. אשמח להמלצות תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש סטיישן משפחתית באזור תקציב 60,0000 . רצוי באזור מודל 2016 . חשוב מרווח רגליים מאחור (ילדים גבוהים) , אמינות ועד כמה שאפשר חסכוני. הייתי בסניף אלדן והראו לי כמה רכבים. פזו 308 וסקודה אוקטביה פסלתי בגלל חשש מבעיות אמינות (קראתי את הדיונים ואני מבין שהדעות חלוקות) פסלתי טויוטה אוריס בגלל מחיר אבל בעיקר מרווח רגליים מצומצם. נשאר קיה סיד ואופל אסטרה ברלינה (שניהם סטיישן 2016 ) . משתיהן קיבלתי רושם טוב במראה ומרווח רגליים סביר . הציעו לי קאיה 2016 עם 63K ק"מ באזור 63K ש"ח או את האופל 2016 עם 74K ק"מ באזור 58K ש"ח . הנציג די דחף את האופל וטען שהיא יותר חסכונית (?) מקריאה פה בפורום התרשמתי להיפך, אבל אולי חש שינוי ב 2016 ? האם האופל פחות אמינה ? …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אשמח ליעוץ עבור המשפחה, רכב לזוג, חובה שיהיה אוטומט \ רובוטי, הנסיעות יהיו ברובן הגדול עירוניות, תקציב בסביבות 70,000 שח, עדיפות לרכב חדש (אם כמעט ויש כאלו שנכנסים בתקציב), אין איזה צורך מיוחד או דרישות מיוחדות פרט לתיבת ההילוכים. תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני בשבוע-שבועיים הקרובים צריך להחליט על הרכב שמחליף את הקליאו שמסיימת חוזה ליסינג בחברה. המבחר הוא מוגבל לרכבים הנ"ל, רכב מחוץ לקטגוריות הנ"ל יהיה בעייתי מאוד לבקש - כנראה שגם לא יאושר. הצרכים שלי: - רכב נוח לנהג, מושב נעים יחסית ומרווח טוב לרגליים - אם אפשר לכוון תנוחת נהיגה נמוכה מעדיף. - עדיפות לכפול מצמדים או אוטומטי פלנטרי, הימנעות מרציף. - בקרת שיוט על גבול הדרישה, עדיפות לאדפטיבית. - שיהיה קצת נחמד לנהיגה, שלא ירגיש כמו מקרר על גלגלים. - תאי אחסון סבבה ברכב, בקליאו חסר לי קצת תאי אחסון(מה שיוצר קצת באלגן בתא נוסעים עם ניירת/דברים שמאופסנים בכל פינה). מה פחות קריטי: - מרווח מאחורה, פחות קריטי לא הרבה נוסעים אצלי במושב האחורי. - נפח תא מ…
הודעה אחרונה מאת ערן מ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
עוד לא סגורים אם נלך עם הלב, ונבחר ביפה (בעיננו) פיאט 500, או שנקנה רכב פרקטי יותר - קיה פיקנטו או שברולט ספארק. בכל מקרה הכוונה היא לשנתון 2016 (אולי אם תהיה מציאה אז 2017). לא מכיר ממש את הספארק, ראיתי שחזקה יותר - אולי גם צריכת דלק פחות טובה לעומת הפיקטו? בכל מקרה אשמח לכל המלצה או אי המלצה תודה
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
השאלה היא האם להמנע מהצירוף הנ"ל למי שהנסיעות היומיות שלו הן כולן עירוניות, דהיינו כ-15-20 דקות בתוך עיר ובסופי שבוע יוצא אחת לשבועיים שלושה לנסיעה ארוכה למשפחה (250-500 ק"מ). למעשה השאלה היא בשביל חבר וההתלבטות היא בגלל מחשבה שלו לרכוש רנו מגאן טורבו דיזל רובוטית. אמרתי לו שאני חושש שפרופיל הנסיעה הזה לא יעשה טוב למנוע, שלמיטב ידיעתי לוקח לדיזל יותר זמן להגיע לטמפ' עבודה ואז יצא שחלק גדול מהנסיעה היא עם מנוע קר. בנוסף, אם אני לא טועה, הגיר הרובוטי לא מצטיין בנסיעות עירוניות עם הרבה רמזורים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי יש סוחר שמוכר יונדאי ולוסטר צהובה כמו שאני מחפש שנת 2012 יד 2 אוטומט 115 אלף ק''מ מחירון 39 הוא דורש 35 ועוד גמיש קצת.. אני קצת חושד בגלל שהוא סוחר והמחיר. הוא אמר לי תחבר איזה מוסך שאתה רוצה לבדיקה והוא אומר שהדבר היחיד שבעיה ברכב זה חיישן למדה משהו כזה שעולה בסביבות ה 300-250 שקל.. מישהו יודע מה זה החיישן הזה ? תודה והאם יש דגשים לבדוק
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 988 צפיות
הי - יש לנו סוזוקי קרוסאובר בן 5 שמשרת את אשתי לנסיעות ביןעירוניות יומיות (משהו כמו 25 ק"מ לכל כוון) והשלמה בתוך העיר. הדרישות לרכב המחליף: * רכב גבוה (דרישת המשתמשת) * בטיחות גבוהה (כמובן) * אמינות * תצרוכת דלק ידידותית לסביבה (בהחלט יכול להיות היברידי) * עדיפות לרכב באורך קטן יחסית (נוחות חניה) מתכוונים לרכוש חדש, מחיר מתחת ל 150 אש"ח אשמח מאוד לכל הצעה/רעיון - תודה!
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
הי, אני מחפש רכב שקט מבחינת רעשי רוח וצמיגים. לבת שלי יש לקות שמיעה וקשה לה לשמוע אותנו כשאנחנו נוסעים בכביש מהיר בגלל הרעש ברכב. אנחנו נוסעים היום על סובארו XV שנת 2012 והסינון רעשים ברכב פשוט זוועה! ההעדפה עד עכשיו היתה להחליף ל SUV אחר (חשבתי על ה XV החדש) אבל התחלתי לחשוב בכיוון של רכב מנהלים כי אני מאמין שהוא יהיה שקט יותר מ SUV. הבנתי שאודי A4 הוא רכב שקט מאוד (בגלל מקדם גרר נמוך?) ורכב כזה שנת 2016 נכנס לתקציב, אבל קצת מפחיד עניין התחזוקה של אודי אחרי סובארו. חוץ מזה, חשוב לי מאוד רכב בטיחותי (עם אבזור בטיחות מקורי כמו בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית, ללא התקנות מקומיות). אשמח להמלצות, תודה רבה! יניב
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 759 צפיות
אני רוצה לקנות A3 אאודי ולא מצאתי אנשים פרטים שמוכרים רכב במצב מציאה מלבד 2 הסוכניות האלו שמצאתי שמוכרים יד 00 ואת הדגם שאני מחפש עם קמ נמוך. לדעתכם יש סיכון בדבר? כמובן שהם מתחייבים לגיר ממנוע שלדה על מה כדאי לי לשים לב? או לוותר לגמרי?
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 2 תגובות
- 480 צפיות
מתעניין בC4 פיקאסו עם מנוע דיזל בלבד, יש מנוע דיזל 1.6 או 2.0. כמעט ואין למצוא מנוע 1.6, ראיתי שיש כמה עם מנוע 2.0. למישהו יש דעה או מידע על מנועי 2.0 דיזל של סיטרואן? אמינים? חסכוניים?
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בחור צעיר, משכורת בינונית, ללא הון עצמי גבוה מידי ... יש המון הצעות ביד 2. ממה להזהר ? כדאי בכלל או עדיף כבר ספארק ? תודה!
הודעה אחרונה מאת iii23, -
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
ניסיתי לקנות רכב מעולה חדש אך בדואר אמרו שהמחשב לא מאפשר את זה. אין משכונות או שיעבודים (נבדק). חיפשנו באינטרנט ומצאנו שיש הגבלת מכירה של רכב שנקנה ע"י עולה חדש ל 4 שנים. שאלה - האם העולה החדש יכול לשלם הפרשי מיסים ולמכור את הרכב בכל זאת? כרגע הרכב אצלו 3 שנים. איך התהליך מתבצע? לאן צריך ללכת (למכס? \ משרד הרישוי?) תודה על העזרה חברים!
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה היתרונות? חסרונות שלה? מה לגבי ביצועים ? אם להשוות אותה אודי A3 15T ביטוח יקר? טיפולים? מחלות כלשהם? תודה!
הודעה אחרונה מאת mh53, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 529 צפיות
שלום, מחפש רכב שני למשפחה עד 40k - אוטומטי - בטיחותי - מקום לשני כסאות בטיחות בספסל האחורי ושתי עגלות בתא המטען - אחזקה נמוכה (צריכת דלק וטיפולים) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת itaic1, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אודה לעצתכם - מחפש רכב משפחתי מודל 2017 בתקציב 90k. פרמטרים חשובים מבחינתי: מושב אחורי מרווח (3 ילדים מאחורה, הקטן על כסא בטיחות). מערכות בטיחות אקטיביות (סטיה מנתיב, מניעת התנגשות). חסכוני (כיום יש לי יונדאי CW. נוסע בעיקר נסיעות עירוניות, כ-15000 ק"מ בשנה). אמינות ושמירת ערך (מתכנן להחזיק ברכב 4 שנים). הכיוון הוא טויוטה קורולה GLI, אבל רגע לפני שאני מותח את התקציב לכיוון 95k רציתי לשאול האם יש רכב אחר שעונה על הקריטריונים הנ"ל ואולי זול יותר. מאזדה 3 נראית לי פחות מרווחת. אפשרות אחרת היא אולי לקנות דגם סאן שהיה בליסינג, אבל רק אם אין ברירה. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת car23, -