Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 35K - אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב משפחתי בסגנון קיה ריו...

מה חשוב לי ברכב:

-בטיחותי.

-עד 35K.

-נוחות.

-חלקים זולים (עד עכשיו היינו עם סיטרואן והחלקים שלה יקרים בטירוף).

-אוטומט

הרכב זה לאמא שלי שבעיקרון היא נוסעת לעבודה לימודים ופה ושם נסיעות של 100 קילומטר (פעם בחצי שנה).

לא חייב רכב חזק, כמו שאמרתי הקיה ריו 2014 1400סמק (לא הצורה של ההאצבק) היא מספיקה אבל קשה למצוא כמוה..

אשמח להמלצות תודה :)

פורסם

חש את תאומתה היונדאי i25 - אותה גברת בשינוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חש את תאומתה היונדאי i25 - אותה גברת בשינוי.

בדקתי ביד 2 והיא לא נופלת מ40..

התקציב הוא 35

אם יש עוד הצעות...

לא חובה דווקא באותה צורה רק שיתאים למה שרשמתי

פורסם

סיימתי היום כמה ימים עם I25 בנפח 1.6 מחברת השכרה כרכב חלופי .

הרכב גמע 224000 ק"מ משנת 2014 אך כמובן אינני יודע אם המנוע הוא המקורי.

לזכותו יאמר שנסע נמרץ , המזגן עבד מצויין ופנים הרכב נראה שמור ויפה חוץ מחורים בריפוד של סיגריות (בכל זאת רכב השכרה) ותא מטען ענק

לחובתו יאמר ששתה די הרבה דלק בערך ו ל9 בנסיעה עירונית עם מזגן . לא שונה בהרבה מהמאזדה 3 הישנה שיש לי .

אינני יודע אם זהו הרכב הספציפי הזה או שזה אופייני לדגם.

כל באמפר האוטו הרעיש חזק - כנראה הבולמים בסוף דרכם או שזה מאפיין את האוטו ? אינני יודע

האוטו רועש יחסית וכסא נהג לא מצטיין בנוחות

כמעט כל המצאי שלו הוא מליסינג והשכרה

פורסם

אפשר עוד המלצות? מה שחשוב זה נוחות... הרכב שיש לאמא שלי עכשיו זה סיטרואן שזה רכב צרפתי שידועים מאוד בנוחות שלהם ...

לכן זה מאוד קריטי

פורסם

יכול להיות שמגאן 1.6 סביב 2014 היא מה שאתה מחפש.

לחובתה של המגאן צריכת דלק לא מדהימה (אבל לא נוראית) ושוק חלש. לזכותה, בטיחות ונוחות.

לא יודע בדיוק לגבי מחירי חלקים, אבל לא אמור להיות משהו יוצא דופן. מצד שני גם בסיטרואן המחירים לא אמורים להיות יוצאי דופן, אפשר לשאול על איזו סיטרואן מדובר?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כמה שזכור לי, מגאן בשנתונים האלו לא נמכרה עם מנוע 1.6, אלא 1.5 טורבו דיזל ו-1.2 טורבו בנזין ורובן היו בגרסת סטיישן.

אולי פלואנס 1.6?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפחות ביד2 יש 1.6 מ-2014, בהנחה שהמוכרים לא טועים (אולי הם כן, אני כבר לא זוכר מתי ה-12 טורבו נכנס).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
יכול להיות שמגאן 1.6 סביב 2014 היא מה שאתה מחפש.

לחובתה של המגאן צריכת דלק לא מדהימה (אבל לא נוראית) ושוק חלש. לזכותה, בטיחות ונוחות.

לא יודע בדיוק לגבי מחירי חלקים, אבל לא אמור להיות משהו יוצא דופן. מצד שני גם בסיטרואן המחירים לא אמורים להיות יוצאי דופן, אפשר לשאול על איזו סיטרואן מדובר?

מדובר בסיטרואן 4 2009, שמע רנו נוחה בגלל שהיא צרפתית כמו הסיטרואן השאלה היא אם האחזקה שלה זולה?

פורסם

יש בקישור הבא סקירה על הפלואנס מלפני מס' שנים - עם מחירי טיפול שבטח קצת השתנו, אבל יכולים לתת סדר גודל.

מחירי הפלואנס בנזין נמוכים ותוכלו למצוא כזאת מ-2014 בקלות, אולי אפילו 2015.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...