Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתכם יהיה לי קשה למכור את הרכב שהוא יהיה יד 3 כמובן שהרכב עם קמ נמוך יחסית (13 אלף שנה)?

הרכב זה אאודי A3 2017 ואני חושב לקנות אותו העיניין שהוא יד 2 ואני חושב על המכירה שבדר"כ אני מחזיק שנתיים שלוש עם רכב..

אני אוסיף שחוץ מהיד הוא ממש במצב מציאה , יד ראשונה גם פרטית ונקנתה מהמשפחה אבל שוב לך תוכיח

עריכה אחרונה על ידי guybenza
פורסם

תקנה ותהנה . יש לרכב שוק בחתך גילאים דיי מסויים. במיוחד אם הוא שחור מטאלי.

ברכב בארץ ,אם תחשוב כל יום על המכירה, תקבל אולקוס בגיל צעיר.

פורסם

רק תבדוק ב7 עיניים , הרכבים האלה נפוצים להתגלגל בין סוחרי רכב ממולחים אחרי תאונות שונות ולהיות מתוקנים בזול/משחקים בנסועה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תבדוק טוב מי היו הבעלים הקודמים ותדבר איתם, אין בעיה ביד שלישית לרכב מבוקש. אל תחסוך בבדיקה טובה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני עדיין חושד. יד שלישית לרכב בן שנתיים ? אלא אם מדובר ברכב אפס ק"מ (לא סביר לדגם כזה), ובודאי רק אם הבעלים הנוכחי הוא יד 2 ולא 02 ברשיון.

הבעיה הגדולה ביותר היא שהרכב לפני טסט ראשון - כלומר לא תוכל לבדוק רישום קילומטרים ברשיון. מצד שני, תצטרך לעקוב אחר חשבוניות הטיפולים, וגם התוכן שלהן ירמוז משהו על מצב הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש רכבים כאלה ב0 ק"מ במגרשים בצפון,בעיקר ברמות גימור נמוכות.

קשה לי לקנות רכב בן שנתיים יד שלישית ואם אתה לא מתכוון להחזיק אותו הרבה ליד תהיה משמעות בסחירות העתידית.

(למכור רכב יד רביעית/חמישית בן 4).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
יש רכבים כאלה ב0 ק"מ במגרשים בצפון,בעיקר ברמות גימור נמוכות.

קשה לי לקנות רכב בן שנתיים יד שלישית ואם אתה לא מתכוון להחזיק אותו הרבה ליד תהיה משמעות בסחירות העתידית.

(למכור רכב יד רביעית/חמישית בן 4).

אני אחדד את המקרה

אני קונה אותו עכשיו הרכב 2017 והוא יד שנייה- כלומר אני אהיה היד שלישית

שני הידיים פרטיות וגם ראיתי רישיונות רכב.

אני חושב פשוט על העתיד נגיד בעוד שנתיים ארצה למכור ומי שיקנה יהיה היד הרביעית ואני מנסה לחשוב אם יהיה לזה מתעניינים בגלל היד הגבוהה

עריכה אחרונה על ידי guybenza
פורסם

אם הרכב במצב מצוין ועובר בדיקה איכותית וממשיך להיות אצלך במצב מצוין עד למועד מכירתו אז אין בעיה.

בבעלותי היה רכב שאני הייתי יד שלישית שלו, טיפלתי בו כראוי וכשרציתי למכור הוא נמכר בפחות מ-24 שעות ורק באלף שקלים פחות מהסכום שביקשתי.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

היה לי רכב מצויין יד חמישית, והיה לי רכב מזעזע יד שניה, שניהם אגב אותו דגם.

היד לא משקפת כלום ושום דבר על מצב הרכב והחיים שהוא עבר.

הדבר היחיד שבו אולי היד באה לידי ביטוי זה במעמד המכירה, בגלל החשיבה השיטחית של רוב הרוכשים בשוק.

יום טוב גם לך

פורסם

אני חושב פשוט על העתיד נגיד בעוד שנתיים ארצה למכור ומי שיקנה יהיה היד הרביעית ואני מנסה לחשוב אם יהיה לזה מתעניינים בגלל היד הגבוהה

אם מתקיימים התנאים:

- אתה מעוניין ברכב, ואין רכב אחר עם נתונים טובים יותר בהיצע

- בדקת היטב את הרכב ואין שום תאונות, כמובן טיפולים רצוי במוסך יבואן כמו שעון, ולא היו שם הפתעות מיוחדות (החלפות בלתי פוסקות של מכלולים סביב הגיר למשל)

- ישנה הפחתה משמעותית ממחיר רכב דומה יד ראשונה, כך שלא תהיה לך בעיה למכור בעוד שנתיים בהיקף הנחה דומה

אז לא רואה סיבה לא לקנות, תתחדש!

• תוכן חדש...