Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע מתרכז או בדגם TURISMO

או בדגם SPRINTER

קצת מתקשה לראות את ההבדלים בינהם

מה שרשמת אלו רמות גימור, מה אתה קונה, מיטו, גולייטה, גוליה וכו'?

פורסם

לא יכול לעזור לך, לבן שלי קניתי מיטו וחבר נוסע על גולייטה 2013 ומאוד מרוצה, אלפא קונים מהלב ולא מהראש, הרבה יענו לך שאלפא זה לא רכב שכדאי לקנות ומלא תקלות, מניח שרובם יענו ממה ששמעו ולא מידיעה, לדעתי הבעיה הכי קשה באלפא זה השוק (טוב בקניה רע במכירה), אלפא זה רכב להנאה ולפעמים על הנאות צריך לשלם קצת יותר אבל מקבלים את זה באהבה, אני על רכבים ואופנועים יפנים לא מוכן לשמוע בכלל, אחרי 6 שנים עם אופנועים איטלקיים ואפס תקלות יכול להגיד שאין על איטלקיים.

רק קח בחשבון שהאלפות ממשש לא מאובזרות ועליות אחזקה קצת יותר יקרה.

פורסם
איזה מנוע ? 1.8 או 1.4, ידני או DSG....

1.8 אוטומט

גם נשמע חזק יותר ובטח עממי יותר בטיפולים (חוץ מהביטוח שביררתי שיקר מאד)

אומנם פחות יפה מאלפא אבל מאובזר יותר

התרכזבתי ממש מהאבזור של אלפא כמו למשל למה אין הנעה בלי מפתח בשום דגם ??

פורסם

ללאון גיר שעלול להצריך החלפת קלאצ'ים בעלות של כ4 אש''ח.

בנוסף לטיפולים בצ'מפיון שלא זולים.

על הנייר,הלאון נותנת יותר,אבל יכול להיות שתתחבר יותר לאלפא מבחינת תחושה ונהיגה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אני על רכבים ואופנועים יפנים לא מוכן לשמוע בכלל, אחרי 6 שנים עם אופנועים איטלקיים ואפס תקלות יכול להגיד שאין על איטלקיים.

אחרי הצהרה כזו לפחות תשנה תמונת פרופיל. היאבוסה רחוק מאוד מלהיות איטלקי

STI 2004

• תוכן חדש...