Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיאט נשמעת כמו האופציה הנכונה.

יאריס היברידית תחסוך לך עוד כמה מאות ש"ח בשווי שימוש,אז ההפרש בין הארונה ליאריס יעמוד על 700 שקל משמעותיים-האם קיימת האופציה?

אני גם לא מחבב את סוזוקי,כל הרכבים שלהם משדרים "זול" ולא הייתי קונה/לוקח בליסינג אחת כזו אם יש אופציות אחרות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא לא,

חבר תודה על העצה של השווי שימוש אבל אם כבר הייתי מוותר על בקרת שיוט הייתי הולך על I20, לקחת קרש כמו היאריס(נוחות נוראית של המושב ובכללי, רכב שלא נותן שום דבר בנהיגה בו) היא לא בשבילי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היי,

ממליץ על הארונה, יש לי כזו כבר כ 4 חודשים(גם מליסינג),

ואני מאד מרוצה,לפניה היו לי מאזדה 2 ו יונדאי i20,

- רכב נוח לנהג, מושב נעים יחסית ומרווח טוב לרגליים - אם אפשר לכוון תנוחת נהיגה נמוכה מעדיף.

לטעמי הכסא נוח באופן סביר+,המרווח טוב, ויש אפשרות לכוונן לגובה את הכסא, אם כי לדעתי אתה מפספס אם תכוונן נמוך - עדיף גבוה(יותר נוח מבחינת שדה ראייה).

- עדיפות לכפול מצמדים או אוטומטי פלנטרי, הימנעות מרציף.

לא מרגיש איזה בעייה עם הגיר, לפעמים טיפה בהתחלת נסיעה...

- בקרת שיוט על גבול הדרישה, עדיפות לאדפטיבית.

יש.

- שיהיה קצת נחמד לנהיגה, שלא ירגיש כמו מקרר על גלגלים.

לדעתי נחמד+ לנהיגה.

- תאי אחסון סבבה ברכב, בקליאו חסר לי קצת תאי אחסון(מה שיוצר קצת באלגן בתא נוסעים עם ניירת/דברים שמאופסנים בכל פינה).

יש, לא מכיר את הקליאו..

מה פחות קריטי:

- מרווח מאחורה, פחות קריטי לא הרבה נוסעים אצלי במושב האחורי.

יש מספיק, יותר מרווח לעומת סופר מיני(לפחות אלו שהיו לי).

- נפח תא מטען סביר לא חייב ענק(הקליאו היה סבבה).

סביר בהחלט.

כמובן שמולץ לעשות נסיעת מבחן.

בהצלחה!

• תוכן חדש...