Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קדט 1300

shai_oziel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם יש למישהו בפורום רכב כזה או היה לו נסיון איתו ?אני מעונין לקנות אחת כזו שראיתי שנת 86 גיר רגיל .

אם יש למישהו נתונים טכנאים אני ישמח לראות.

פורסם
רציתי לדעת אם יש למישהו בפורום רכב כזה או היה לו נסיון איתו ?אני מעונין לקנות אחת כזו שראיתי שנת 86 גיר רגיל .

אם יש למישהו נתונים טכנאים אני ישמח לראות.

שלום.

מה אתה רוצה לדעת.

מכונית נחמדה פשוטה וטובה.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

מה אתה רוצה לדעת.

מכונית נחמדה פשוטה וטובה.

היי בני ,רציתי לדעת אם גם בשנת 86 יש בעיה עם הראש מנוע ?לפי מה שאמרו לי בדגמים הישנים יותר 83 לדוגמא היתה בעיה של בלאי מואץ ,האים נכון הדבר או סתם שטות ? ואם ידוע לך כמה כוחות סוס מייצר ה-1300 ?תודה
פורסם

מנוע ה-1.3 של הקדט ייצר 75 כ"ס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום

בשנים 83-85 לאופל 1.3s (גל זיזים עליון, 75 כ"ס ) היה צורך בשיפוץ גל הזיזים כל כמה עשרות אלפי ק"מ.

לעומת זאת , לאופל 1.3n (גל זיזים תחתון, 60 כ"ס) לא היו בעיות מנוע.

בהצלחה

יהודה

פורסם
שלום

בשנים 83-85 לאופל 1.3s (גל זיזים עליון, 75 כ"ס ) היה צורך בשיפוץ גל הזיזים כל כמה עשרות אלפי ק"מ.

לעומת זאת , לאופל 1.3n (גל זיזים תחתון, 60 כ"ס) לא היו בעיות מנוע.

בהצלחה

יהודה

עד כמה שזכור לי שני מנועי ה 1.3 היו בעלי גל זיזים עליון! (נתוני ההספק נכונים)

דגם ה S היה בעל יחס דחיסה גבוה וקרבורטור כפול. דורש אוקטן גבוה.

מנוע של הקדט 1.2 היה עם גל זיזים תחתון. דגם הS היה בעל 60 כ"ס והרגיל 52 כ"ס.

סה"כ מכונית שבתקופתה נחשבה לאחת הטובות מקבוצתה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לי יש בין היתר קאדט 87 1.3 גיר רגיל...

הרכב אחרי ראש מנוע, צינורות מים חדשים, משאבת דלק ומצבר, עם טסט לשנה. 4500 ש"ח למעוניין הרציני.

זה רכב טוב בסה"כ, נוסע ממקום למקום בלי בעיות מיותרות, לא שותה הרבה דלק ולא מתחמם.

באסה רק ה4 הילוכים המחורבנים האלו אני תמיד מנסה להכניס לחמישי....

haters will hate

פורסם

להורים שלי היתה כזו בין השנים 87-95 יד שניה מודל 86. נסעו יותר מ-200K והרכב כמעט ולא היה במוסך. החליפו מספר פעמים אגזוז ומצבר וזהו. הרכב היה נחמד מאוד (בלי מזגן, 4 הילוכים ועוד רמת גימור LS הגבוהה יותר), אבל כך בחשבון שהם טיפלו רק במוסך מורשה ולא קרעו אותו בכלל - נסיעת צב של אנשים מבוגרים.

• תוכן חדש...