Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת ארוכה אבל מעניית והצילומים ממש עושים חשק :yum:

איזה כיף לאמריקאים נהנים מכל העולמות. גם מנוע חזק יותר וגם אפשרות לשנות את היחס כמו בSTI היפנית (DCCD)

:roll:

גם אני רוצה!!!

פורסם

שמתם לב איך לא מתאים לEVO לבוש של STI

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מבחינת יופי לדעתי היפה ביותר היא ללא ספק ה STI, אגרסיבית בצורה יפהפיה. אין ספק שהספוילר והכונס מוסיפים כ"כ הרבה. במקום השני ה EVO והשלישי הגולף שנראית מעט פשוטה מדי לטעמי...(מלבד הג'אנטים המהממים....)

יניב

פורסם

יש סיכוי שראיתי אתמול את הגולף R32 בארץ?

הלכתי לי לתומי ברחוב ופתאום אני רואה גולף משופרת ומאחור יש לה סמל של R32 יכול להיות שהיא כבר בארץ או שהבעלים סתם הדביק סמל?

פורסם

הלכתי לי לתומי ברחוב ופתאום אני רואה גולף משופרת ומאחור יש לה סמל של R32 יכול להיות שהיא כבר בארץ או שהבעלים סתם הדביק סמל?

היא במקרה הייתה שחורה? 3 דלתות עם אינטרקולר גדול מקדימה? :roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

היא אכן הייתה שחורה ואם ראתי טוב אז אכן גם 3 דלתות ומאחור היה לה דוד פתןח עם 2 יציאות והיה לה סמל של R32 מקדימה ומאחורה

פורסם

היא אכן הייתה שחורה ואם ראתי טוב אז אכן גם 3 דלתות ומאחור היה לה דוד פתןח עם 2 יציאות והיה לה סמל של R32 מקדימה ומאחורה

זאת כולה גולף GTI :lol:

עם מדבקות של RS ולא R32

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...