Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ס.

אני עומד בפני רכישה של מגבר רוקפורד 301X. מדובר בסדרה של רוקפורד מ 2003.

למישהו יצא להתעסק איתם? שמע מגבר מהסדרה הזאת? משהו?

אני די משוחד לכיוונו אז להתשדל לרשום רק דברים טובים.

חן חן,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע שהוא חלש, הוא הולך להניע שני זוגות קומפוננט בגישור = הוא יתן 150 RMS.

ולגבי המחיר, אל חשש... :-)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איך בדיוק?

2 זוגות -נותן התנגדות של 2 אום , ואתה רוצה לחבר בגישור ?

המגבר הזה לא עמיד בגישור של שני אום.

לכן לא תוכל לחבר בצורה הזו.

מה שתוכל לעשות זה לחבר בצורה הרגילה , רמקול לכל ערוץ , ולקבל 40 ואט

לכל ערוץ.

זה מה שאתה רוצה?

ZZR

פורסם

מה זאת אומרת גישור ייתן 2 אום??.

אם אתה מגשר שתי רמקולים אז ההתנגדות יורדת לתי אום אבל אם אתה מחבר רמקול אחד למגבר בגישור יענו המגבר הופך 2 יציאות אז זה 4 אום והספק יותר גבוה תלוי במגבר

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

מידן, מה?

המגבר הזה הוא 4 ערוצים, לא 2.

דבר שני, הוא יציב גם ב 2 אוהם.

בגישור הוא מוציא 150 RMS ב 4 אוהם. איפה הבעיה?

פורסם

הוא הולך להניע שני זוגות קומפוננט בגישור = הוא יתן 150 RMS.

אתה כתבת שני זוגות- אני מבין עברית,

זוג-שני רמקולים, שני זוגות -4 רמקולים

בגישור -2 אום, המגבר לא יציב ב2 אום בגישור.

ZZR

פורסם

אוייש, קטנוני...

נהוג לומר זוג כי כשמתכוונים לקומפוננט מתכוונים לטוויטר + מיד\וופר.

כוונת מרשי כאן הייתה לזוג קומפוננט בצד ימין וזוג קומפוננט בצד שמאל.

בברכה,

ד"ר אבשלום קור.

פורסם
אוייש, קטנוני...

נהוג לומר זוג ...

.

ת'רד שלם , בגלל שכתבת שני זוגות , ואתה עוד כותב שאני קטנוני?!

נהוג לומר ..-איפה נהוג בדיוק?

תעשה הגהה להודעות שלך לפני שאתה מעביר ביקורת.

ZZR

פורסם

במקום לחפש קומבינות בצורת גישור במגברים חלשים. הייתי מחפש מגבר שני ערוצים טוב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מידן, זה היה בצחוק...

רום, הייתי מעדיף לחפש מונובלוק ולגשר את המגבר הנוכחי שלי, אבל החלטתי להגביל את הרף ויש לי אפשרות להביא את ה 301X במחיר די טוב... מה גם שאני משוחד לסדרות הישנות של רוקפורד.

לא איכפת לי מכמות היציאות, אכפת לי כמה המגבר יוציא. 150 RMS מבית רוקפורד "ישן" נשמע לי טוב.

ת'רדים שלמים נסובו באחרונה סביב הפן הפסיכולוגי של הנושא. אם אני אדע שרוקפורד חזק מניע לי את הקומפוננט, הוא "ישמע" הרבה יותר טוב באוזניי מאשר מאגנאט מהסדרה הכי גבוהה...

כולנו יודעים שפסיכולוגיה ומותג עושים את ההבדל.

בכל זאת, אם יש למישהו עוד דעות על המגבר אשמח לשמוע. אני לא רץ לקנות.

איתמר.

עריכה: עוד משהו שרציתי להוסיף הוא שכל אחד שם לעצמו בשלב מסויים רף של פסגת השאיפות שלו או האם המצוי הוא רצוי מספיק.

אני החלטתי לא להשקיע יותר במערכת שלי מעבר לסט-אפ הנוכחי. אבל מסתבר שעדיין משהו חסר לי בו ולכן החלטתי להשקיע עוד קצת. על בשרי למדתי (כמו 99% מהחברים כאן) שכשמשקיעים אז משקיעים עד הסוף, ולא אז עלולים לחזור על אותה קנייה פעמיים ושלוש.

במקרה הזה אני יודע מה אני מחפש ויודע את התקציב שלי. אני חושב שזו הקנייה החכמה ביותר שאני יכול לעשות על מנת להשיג את השיפור המבוקש בסאונד בעלות הזולה ביותר.

פורסם

אם אתה יכול להשיג את המגבר הנ"ל במחיר טוב זה בהחלט קניה טובה והוא יעשה את העבודה יפה מאוד.

ובקשר לעניין הפסיכולוגי , זה גם שיקול , משמעותי יותר או פחות זה אינדיבידואלי לכל אחד , אבל אם המגבר הזה נחשב מבחינתך טוב ואתה מחזיק ממנו ופסיכולוגית זה עושה לך הרגשה טובה - אדרבה , הקנייה הופכת לכדאית עוד יותר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מידן, זה היה בצחוק...

רום, הייתי מעדיף לחפש מונובלוק ולגשר את המגבר הנוכחי שלי, אבל החלטתי להגביל את הרף ויש לי אפשרות להביא את ה 301X במחיר די טוב... מה גם שאני משוחד לסדרות הישנות של רוקפורד.

לא איכפת לי מכמות היציאות, אכפת לי כמה המגבר יוציא. 150 RMS מבית רוקפורד "ישן" נשמע לי טוב.

ת'רדים שלמים נסובו באחרונה סביב הפן הפסיכולוגי של הנושא. אם אני אדע שרוקפורד חזק מניע לי את הקומפוננט, הוא "ישמע" הרבה יותר טוב באוזניי מאשר מאגנאט מהסדרה הכי גבוהה...

כולנו יודעים שפסיכולוגיה ומותג עושים את ההבדל.

בכל זאת, אם יש למישהו עוד דעות על המגבר אשמח לשמוע. אני לא רץ לקנות.

איתמר.

עריכה: עוד משהו שרציתי להוסיף הוא שכל אחד שם לעצמו בשלב מסויים רף של פסגת השאיפות שלו או האם המצוי הוא רצוי מספיק.

אני החלטתי לא להשקיע יותר במערכת שלי מעבר לסט-אפ הנוכחי. אבל מסתבר שעדיין משהו חסר לי בו ולכן החלטתי להשקיע עוד קצת. על בשרי למדתי (כמו 99% מהחברים כאן) שכשמשקיעים אז משקיעים עד הסוף, ולא אז עלולים לחזור על אותה קנייה פעמיים ושלוש.

במקרה הזה אני יודע מה אני מחפש ויודע את התקציב שלי. אני חושב שזו הקנייה החכמה ביותר שאני יכול לעשות על מנת להשיג את השיפור המבוקש בסאונד בעלות הזולה ביותר.

גם לי יש את המגבר הזה. ואני חושב שעשית צעד נכון, כי גם אני עשיתי כך.

קניתי את המגבר הזה והוא מיועד לקומפוננט .

לפי דעתי האישית - מבחינת הגברה לכל סוג של קומפ" אתה מסודר, כי 150 W RMS להגברת

הבמה הקידמית זה די והותר.

בהצלחה, (ותודיע איך יצא) ...איציק.

• תוכן חדש...