Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה עדכונים:

רקע:יש רעש אלטרנטור בכל ארבעת הרמקולים אך ורק במקרה של הוספת שני ערוצים נוספים לא משנה איזה.לא משנה באיזה RCA ברגע שמוסיפים ערוצים הרעש מתחיל.אין רעש בSWITCH ON אלה רק שהרכב מונע או SWITCH ACC .

בדיקות שנעשו:

א)4 RCA מקוצרים בכניסת המגבר רכב מונע יש שקט.

ב)החלפת אדמה ומיקומה במגבר לא עזר.

ג)החלפת נקודת אדמה לHU לא עזר.

ד)העברת RCA זרוקים ברכב צמצם משמעותית אך לא פתר.

ה)הארקת RCA לא עזר (HU פיונייר 8650).

ו)חיבור מקור שמע חיצוני 4 RCA קצרים ישירות למגבר שומעים חלק ללא בעיות.

חיבור ערוץ 1,2 למקור חיצוני (RCA קצר) ו3,4 לHU שומעים חלק (RCA בתוך מרכב הרכב) .

כרגע הלכה התאוריה שהמגבר מושך יותר זרם וכתוצאה מכך יש השראות על כבל RCA

שבמרכב הרכב

חיבור כבלי RCA אחד שעובר בתוך מרכב הרכב ואחד באמצא הרכב למקור חיצוני ( לא הקצרים אלה המקוריים של ההתקנה).יש רעש גם שכיבתי את המקור החיצוני כאשר הכבלים מחוברים והרכב מונע יש רעש.

עכשיו נראה לי שאלו הכבלים האם אני צודק?

האם אני יכול לפסול כי התקלה ב-HU?האם יכול להית שנכנס רעש מהפלוס דווקא?

ועוד שאלה שאני לא יודע כמה היא קשורה בכבל הצהוב שיוצא מהHU ומתחבר למצבר יש סליל בתור מה משמעות סליל זה?

תודה מראש לכל המייעצים !!!!

HU:Eclipse 7200 Amp:JL HD 600/4 COPM:Hertz MLK165

פורסם

לפי מה שאתה מתאר שעשית זה נראה וודאי שאלו הכבלים שעושים לך בעיות

מה שניתן לעשות זה לבדוק שוב פעם אם בצד שאתה מעביר את הכבלים אין שום מקור מתח אחר ואם יש אז נסה לבודד אותו בעזרת שרשורית

או שתחליף את הכבלי RCA למשהו טוב יותר , כאלו שמבודדים טוב יותר

מפני זרמים חיצוניים יש גם סוג של כבלים שהם ממש יקרים שייש להם סיכוך משולש

ומשני הקצוות של הכבל זו יציקת חרסינה שמתחברת למגבר ול HU

עם הכבלים האלה בוודאות לא יהיו לך שום רעשים ( כמבון בהנחה שאכן הרעשים נובעים מהכבלים הנוכחים שלך כעת )

פורסם

תחליף כבל RCA ותעביר את החדשים מאמצע הרכב ותוודא לא להיות קרוב לחוטי חשמל או חוטי רמקולים

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

OK. אז דפקת את היציאות של המכשיר.

ושום ניסיון לשינוי של כבר או סיכוי לא ישנה את הרעש. המקור הוא הרדיו שלך.

פתרון. תיקון יציאות ה RCA של המכשיר במעבדה!

ואז אני מעמין שיעלם רוב הרעש. ואז תחפש את המיקום הסופי של הכבלים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...