Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בתאוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה יהיה קצת קשה :lol: יד לא תספיק... 112 מ"מ

זה פשוט דורש תגובה.......

אבל הפעם ולכבוד החנוכה,

ויתרתי.

:lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
זה יהיה קצת קשה :lol: יד לא תספיק... 112 מ"מ

זה פשוט דורש תגובה.......

אבל הפעם ולכבוד החנוכה,

ויתרתי.

:lol:

נו תן תן.... מעניין אותי לשמוע את זה... :lol:

פורסם

לאאאאאא.

זה כבר לא יהיה מצחיק עכשיו,

צפוי מדי. :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
טוב, חברים זה לא ידניפוביה.

היום קמתי בבוקר החלפתי את האגזוז לרגיל, ויצאתי לנסיעת מבחן.

הכל היה פיקס ובלה בלה בלה...

בקיצר, אני מקבל את האפקט של הDELAY בתאוצה רק אם דוד פתוח.

שמתי לב, שכאשר מורכב אצלי בדוד הפתוח, יש רעש מתכתי מלמטה. בדקתי, וראיתי שבגלל שהדוד מתלבש על הצינור פליטה כך שהצינור נמשך קצת למטה. בגלל שהוא קצת למטה יש לי רעש של חריקות מתכת קלות בחיבור של הממיר לכיוון היציאה.

בקיצר יש מצב שהלבשת הדוד יוצר לי פתחים קטנים בחיבורי צנרת הפליטה? אם כן, יכול להיות שזה פוגע בביצועים? ( כגון התאוצה )

הפעם שלאלה קצת אחרת: יש מצב שבגלל הדוד אני מאבד את התאוצה?

• תוכן חדש...