Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בתאוצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כבר מרגיש רגשי אשמה שאני שואל כל כך הרבה שאלות על האוטו שלי. אבל מה לעשות, פז'ו.

בקיצר, זוכרים את השאלה שלי לגבי הרעש עם הקלצ'? אם כן סבבה, אל תשכחו לרגע.

הבעיה: כשאני בא להאיץ האוטו מגמגם עד סל"ד מסויים ואז מסתדר. כשנותנים גז הרכב בהתחלה לא סוחב ואז פיתאום יש הרגשה שהוא מקבל כוח ומתחיל להאיץ . כשאני נותן מכות גז בהילוך ראשון בתאוצה האוטו קופץ, ממש קופץ. ( הים בכוונה נתתי מכות גז, לבדוק איך האוטו מגיב )

עכשיו, קראתי על אותה הבעיה במקס טיונינג ושם בחור אחד אמר שזה קלצ' כי לחבר שלו החליפו קלצ' בגלל התופעה. :?

אוקי, זוכרים עכשיו את המייסב לחץ? קשור?

פורסם

זה לא חייב להיות קלאץ'.

תנסה דבר ראשון לעשות אינפוזיה או לנקות אינג'קטורים לפני שתקפוץ

להסקת מסכנות כמו קלאץ'.

גם לי היתה אותה בעיה ואחרי אינפוזיה וניקוי קרבורטור+ טיפול 10000 האוטו נוסע פצצה.

פורסם
זה לא חייב להיות קלאץ'.

להסקת מסכנות כמו קלאץ'.

גם לי היתה אותה בעיה ואחרי אינפוזיה וניקוי קרבורטור+ טיפול 10000 האוטו נוסע פצצה.

WTF? מה הקשר לאינפוזיה?

שלום לכולם.

אני כבר מרגיש רגשי אשמה שאני שואל כל כך הרבה שאלות על האוטו שלי. אבל מה לעשות, פז'ו.

בקיצר, זוכרים את השאלה שלי לגבי הרעש עם הקלצ'? אם כן סבבה, אל תשכחו לרגע.

הבעיה: כשאני בא להאיץ האוטו מגמגם עד סל"ד מסויים ואז מסתדר. כשנותנים גז הרכב בהתחלה לא סוחב ואז פיתאום יש הרגשה שהוא מקבל כוח ומתחיל להאיץ . כשאני נותן מכות גז בהילוך ראשון בתאוצה האוטו קופץ, ממש קופץ. ( הים בכוונה נתתי מכות גז, לבדוק איך האוטו מגיב )

עכשיו, קראתי על אותה הבעיה במקס טיונינג ושם בחור אחד אמר שזה קלצ' כי לחבר שלו החליפו קלצ' בגלל התופעה.

אוקי, זוכרים עכשיו את המייסב לחץ? קשור?

האוטו קופץ רק בראשון כשה אתה מביא מכות גז (זאת אומרת גז לחוץ עד הסוף ואז משחרר), או גם בשני וכו?

אם התשובה שזה רק בראשון אז גם אצלי זה ככה בגלל שזה הילוך כח (קצר).

מקווה שעזרתי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
זה לא חייב להיות קלאץ'.

להסקת מסכנות כמו קלאץ'.

WTF???

זה רכב חדש ומה שלא תהיה התופעה שמשתמש מתאר היא בטח שלא תיפתר ע"י "אינפוזיה" או ניקוי אינג'קטורים.

חבל סתם להטעות.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

תאמין לי שיש קשר

אנפוזיה משפרת את הנשימה של האוטו פלאים והדוושה הרבה יותר מגיבה .

עלית הסל"ד גם נעשת יותר לינארית.

פורסם
WTF?

WTF???

LOL :lol:

הקדמת אותי בדקה...

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
תאמין לי שיש קשר

אנפוזיה משפרת את הנשימה של האוטו פלאים והדוושה הרבה יותר מגיבה .

עלית הסל"ד גם נעשת יותר לינארית.

אתה טועה ומטעה.

קרא מה שכתבתי.

פורסם

חברים, האוטו 4 חודשים על הכביש! באמת שאין צורך לK44.

מה יכולה להיות הבעיה? או שאני כבר מדמיין דברים!!! פשוט זה האוטו הראשון שלי בגיר ידני. היו לי 3 לפני, כולם אוטומט.

סוברו 82

סרטוגה 94

ס לנסר 96

ו206 03 ידנית!!

:lol:

אני ממש לא יודע איך האוטו( ידני ) צריך להתנהג ואין לי אף אחד שמבין בזה. וכל האנשים שאני מכיר עם ה206 אוט' 1400 :) אז אין לי עם מה להשוות. ועם האוטו אמור לקפוץ במכות גז בהילוך ראשון ( לא פול גז ) אז האוטו הבא זה אוט' :)

ההממ.... יובל? :lol: מה אתה עושה ביום שישי?

פורסם

כמו שחשבתי.

אתה פשוט לא רגיל להרגשה של גיר ידני ולטילטול שבא אחרי מכת גז ואחרי עזיבה מיידית של הגז.

זה נורמלי לחלוטין.

ליתר ביטחון ביום שישי תביא את הרכב למפגש ותראה למישהו למה אתה מתכוון,

לפי דעתי יש לך פשוט ידניתופוביה,

או שתפרוש לדוקים או שתלך על איזה ניסאן אלמרה אוטומטית ונמרצת! :wink:

פורסם
כמו שחשבתי.

אתה פשוט לא רגיל להרגשה של גיר ידני ולטילטול שבא אחרי מכת גז ואחרי עזיבה מיידית של הגז.

זה נורמלי לחלוטין.

כנראה צריך לבדוק את זה. ניסן ? מה עשיתי? אם כבר BMW 3 2000 באוטו מחיר :)

פורסם
כמו שחשבתי.

זה נורמלי לחלוטין.

אני מסכים אם עם ישי, כנראה שזה באמת ידניפוביה. :lol:

*

ולמה לעזאזל אתם לא יושנים בלילה????

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

טוב, חברים זה לא ידניפוביה.

היום קמתי בבוקר החלפתי את האגזוז לרגיל, ויצאתי לנסיעת מבחן.

הכל היה פיקס ובלה בלה בלה...

בקיצר, אני מקבל את האפקט של הDELAY בתאוצה רק אם דוד פתוח.

שמתי לב, שכאשר מורכב אצלי בדוד הפתוח, יש רעש מתכתי מלמטה. בדקתי, וראיתי שבגלל שהדוד מתלבש על הצינור פליטה כך שהצינור נמשך קצת למטה. בגלל שהוא קצת למטה יש לי רעש של חריקות מתכת קלות בחיבור של הממיר לכיוון היציאה.

בקיצר יש מצב שהלבשת הדוד יוצר לי פתחים קטנים בחיבורי צנרת הפליטה? אם כן, יכול להיות שזה פוגע בביצועים? ( כגון התאוצה )

פורסם
קיצר יש מצב שהלבשת הדוד יוצר לי פתחים קטנים בחיבורי צנרת הפליטה? אם כן, יכול להיות שזה פוגע בביצועים? ( כגון התאוצה )

הכל יכול להיות ואכן חור במערכת הפליטה יכול לפגוע בביצועים.

חור יכול לתת לגזי הפליטה לצאת החוצה ללא לחץ -מה שידוע כלחץ אחורי (BACKPRESSURE), פליטה ללא Back Pressure מספק יכולה לפגוע במומנט הרכב, מכאן הפגיעה בביצועים.

בשביל לבדוק בוודאות אם אכן ישנו חור, כשהאגזוז קר (ישר אחרי שהנעת ת'אוטו) שים יד על היציאה של האגזוז (או בקש מחבר) כך שאתה סותם אותה לגמרי ובדוק ביסודיות אם יוצאים גזים מהחיבור הנ"ל (או מכל מקום אחר), זה לא אמור לקרות, אם זה קורה חזור למקום שבו התקנת את האגזוז ודרוש תיקון.

בהצלחה.

פורסם
קיצר יש מצב שהלבשת הדוד יוצר לי פתחים קטנים בחיבורי צנרת הפליטה? אם כן, יכול להיות שזה פוגע בביצועים? ( כגון התאוצה )

הכל יכול להיות ואכן חור במערכת הפליטה יכול לפגוע בביצועים.

חור יכול לתת לגזי הפליטה לצאת החוצה ללא לחץ -מה שידוע כלחץ אחורי (BACKPRESSURE), פליטה ללא Back Pressure מספק יכולה לפגוע במומנט הרכב, מכאן הפגיעה בביצועים.

בשביל לבדוק בוודאות אם אכן ישנו חור, כשהאגזוז קר (ישר אחרי שהנעת ת'אוטו) שים יד על היציאה של האגזוז (או בקש מחבר) כך שאתה סותם אותה לגמרי ובדוק ביסודיות אם יוצאים גזים מהחיבור הנ"ל (או מכל מקום אחר), זה לא אמור לקרות, אם זה קורה חזור למקום שבו התקנת את האגזוז ודרוש תיקון.

בהצלחה.

זה יהיה קצת קשה :lol: יד לא תספיק... 112 מ"מ

• תוכן חדש...