Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lots Of Troubles, Usually Serious

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שאני יודע עד כה (וזה לא הרבה):

שילדה: עוד לא הפרדתי את הגוף מהשלדה, כך שאני יכול לראות רק חלקים ממנה. ברוב האלנים בחו"ל (בריטניה במיוחד), השילדה הוחלפה, עקב חלודה שפשוט פוררה אותה. לעומת זאת, אצל בעל אלן מדאלאס השילדה הייתה במצב מושלם. הפגיעות העיקרית היא באזור הStrut Towers (איזור הבולמים), ובמקרה שלי האיזור נראה במצב לא רע בכלל.

גוף: הגוף עשוי מפיבר, כך שיש בו פה ושם פיצוצים וסדקים קטנים. יש גם שבר באורך 4 ס"מ בכנף ימין קדמית, וחור ברצפה עקב מוסכניק אידיוט ששם שם את הג'ק (בתקופת הבעלים הקודם) במקום מתחת לשלדה.

מנוע: המנוע חדש יותר מהרכב, ועל פי הבעלים הקודם הוחלף זמן לא רב לפני שהרכב נכנס לאכסון. אני עכשיו בשלב הלמידה של העניין, וצריך להחליט אם לשלוח אותו לשיפוץ ישר או להשתמש בו בינתיים ולשפץ בשלב מאוחר יותר.

גיר: גיר 4 הילוכים שדורש שיפוץ. כמו לגבי המנוע, אני עדיין לומד אותו, ושוקל החלפה לגיר 5 הילוכים (היווה אופציה לרכישה כרכב חדש). יוחלט על פי זמינות עלויות ומורכבות טכנית.

בלמים: 4 דיסקים. למעט בלם היד הם לא פועלים כרגע. כל המערכת חלודה למדי (כפי שרואים באחת התמונות), ותפורק למטרות שיקום.

חשמל: יש לי חושך בעיניים מכמות האילתורים שנעשתה ברכב. לאור הנטיה של האלנים להידלק (סוג של הומאז' לחנוכה, רק עם רכב במקום חנוכיה) אני כנראה אאלץ לייבא את 4 הצמות ולהחליף את מערכת החשמל לחלוטין.

פנים הרכב: הכל שם (מצאתי אפילו קלפים של ערומות שהילדים של בוסתן החביאו בתא הכפפות), אבל במצב לא מזהיר, ומכוסה בהמון אבק. בהחלט ניתן לשיקום.

בולמים וקפיצים: לא יודע עדיין מה מצבם, כנראה שהקפיצים בסדר, והבולמים יוחלפו. לקוני יש בולמים אחוריים יעודיים, ואני בודק איזה אפשרויות עוד יש.

על כל פנים, אני מחכה כרגע למשלוח של הספר הטכני של הרכב, וכשהוא יגיע אהיה חכם הרבה יותר ואוכל להתקדם.

ושוב תודה לכל המברכים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אאהה!

לא רק שאני עם הלשון בחוץ, אני כבר עם כל הוושט בחוץ :shock:

מיליון וחצי מזל טוב, היא נראית כמו אחלה בסיס לשיפוץ של רכב מעניין ביותר.

שיהיה בהמון המון הצלחה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תודה רבה לכולם.

דבר נוסף, כרגע הרכב במוסך של ההורים שלי, ולמרות שהם מאוד נהנים מנוכחותו, אני מעוניין למצוא לו משכן קבוע שיאפשר לי לעבוד עליו. אם מישהו מכיר מחסן (עדיף) או סככה באחד ממושבי וקיבוצי הגליל המערבי, אני אשמח. בה"פ בבקשה.

אולי תנסה בגשר הזיו, יש כמה שמחפשים פרנסה חלופית....

אחלה דימוי קלגסי יש לי, אני??? מצווה???!!! שיקום אחד ויודה שאני רדיתי בו (והוא לא נהנה).

שנפגש על כוס בירה (אם אין מגבלות גיל...) לשנה החדשה?

חודש ינואר אחלה חודש להצטרפות

חבל להחמיץ את ההזדמנות

חג שמייח

אירית

פורסם

אני כרגע נלחם בכל האבקה שיש על הרכב. לא תודה, לא צריך עוד.

אני אחריש לגבי הדימוי הקלגסי.

בנוגע למגבלת הגיל, אני כבר מתלבש בלי אמא, ואבא כבר לא מרים אותי בשביל להוציא כוס מהארון, כך שכנראה אני מבוגר מספיק לשתות משקאות משכרים, ואז לצאת לחוצות העיר ולשבור חלונות ראווה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני כרגע נלחם בכל האבקה שיש על הרכב. לא תודה, לא צריך עוד.

אני אחריש לגבי הדימוי הקלגסי.

בנוגע למגבלת הגיל, אני כבר מתלבש בלי אמא, ואבא כבר לא מרים אותי בשביל להוציא כוס מהארון, כך שכנראה אני מבוגר מספיק לשתות משקאות משכרים, ואז לצאת לחוצות העיר ולשבור חלונות ראווה.

לשבור חלונות ראווה "בעכו" לא נראה לי שיש כאלה:wink:

פורסם

בוא נבהיר את זה אחת ולתמיד. אני לא עכואי. אפילו לא בצחוק. ;)

לפני 22 שעות, hans כתב:

• אחראי פורום
פורסם

היה לי מרצה שגר בבוסתן הגליל וכשהוא קלט את השריטה שלי ,

הוא סיפר לי על תושב המקום שבבעלותו מכוניות מיוחדות.

הוא רק לא ידע להגיד איזה...

זכית במכונית מיוחדת ומעניינת, יפהפייה אמיתית!

תתחדש!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

או אה:shock:

ת ת ח ד ש !

אני הולך לנגב את הריר...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...