Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lots Of Troubles, Usually Serious

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מצאתי את כל המידע שאני צריך ברשת.

אתרים שמוקדשים ליורופה לא חסרים, אבל יותר מזה חברתי למיילינג-ליסט של בעלי יורופה, ביאהו, רשימה שמכילה כמה מאות בעלי יורופות, והמידע שזורם באי מייל מדהים בכמותו ובאיכותו. אני בטוח שיש גם רשימת תפוצה כזאת לאלן +2.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטרידה אותי השאלה כיצד +2 S (נחזית ככזו עפ"י החישוקים) רשומה עפ"י מספר השילדה שלה כ-S130

ריפרפתי על ספרות הרכב הנוגעת ללוטוסים ומצאתי את התשובה - ביבליוגרפיה : LOTUS ELAN THE COMPLETE STORY BY MIKE TAYLOR

העובדות הן כדלהלן - במהלך 1971 (בפברואר) החלו בשיווק ה-S130 אולם, עוד בטרם הוחל בשיווקה של ה-S130 הזמינה מחלקת השיווק ממחלקת הייצור עודף של +2 S - ונוצר מצב בו במגרש החנייה עמדו להן +2 S ללא דורש - כאשר ל-S130 דווקא היתה דרישה - אזי בהסכמתו של קולין צפמן (האיש והאגדה מאחורי לוטוס למי שאינו מכיר) החלו להחליף למכוניות את ראשי המנוע ל- BIG VALVE וצבעו את הגג בצבע אפור (עוד סממן מובהק של S130) - ומכאן הסיבה שהלוטוס הנדונה נעולה (כנראה) בחישוקים של דגם ה-S למרות שהינה S130.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בעצם יוצרו S +2 גם לאחר תחילת השיווק של הS130? אחרת מס' השילדה שמעיד על יצור באוגוסט לא מתיישב עם הסיפור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בעצם יוצרו S +2 גם לאחר תחילת השיווק של הS130? אחרת מס' השילדה שמעיד על יצור באוגוסט לא מתיישב עם הסיפור.
לא. ה-S יוצרו בטרם השיווק של ה-S130 ועקב חוסר יכולת לשווקם הם פשוט "נחו" להם חודשים ארוכים במגרש החנייה של לוטוס - את הסיפור סיפר TONY RUDD אשר עבד בלוטס באותה התקופה - ואני חייב לציין שהפתיע גם אותי.

ייתכן בנוסף, שלוטוס העניקו למכוניות הללו תוויות זיהוי חדשות - שהרי ללוטוס אין מספר שילדה מוטבע אלא תווית בלבד.

פורסם

ושאלת תם (כמובן שלא אליך, אלא לחלל הפתוח): אם כבר מחליפים ראש, וצובעים גג, קשה להחליף ג'נטים על הדרך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ושאלת תם (כמובן שלא אליך, אלא לחלל הפתוח): אם כבר מחליפים ראש, וצובעים גג, קשה להחליף ג'נטים על הדרך?

בפעם הבאה שנעלה באוב את קולין צפמן - זו תהייה בוודאי השאלה הראשונה....

פורסם

שאלה לירון פ, סתם מסקרנות, שמתי לב לרכב בסימלון שלך, האם הוא כמו הלוטוס שעליה השרשור ? והאם ניתן להסיק שיש לך רכב כזה ? כי אני לא רואה אותו ברשימת רכבים שלך.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
שאלה לירון פ, סתם מסקרנות, שמתי לב לרכב בסימלון שלך, האם הוא כמו הלוטוס שעליה השרשור ? והאם ניתן להסיק שיש לך רכב כזה ? כי אני לא רואה אותו ברשימת רכבים שלך.

אופיר

הוא כנראה מופיע תחת השורה :" ועוד הרבה רכבים ".....

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
לגיטימי לשאול בשרשור כזה כמה עלה?

כמובן מברוק וכל זה....

אממ,לדעתי לא.

אם בעל הרכב לא ראה לנכון לציין זאת,אין טעם.

אז זה כל כך חשוב לך ועקרוני,אתה תמיד יכול לנסות בהודעה פרטית לבעל הרכב.

פורסם

כמה עלה פחות רלוונטי, כמה יעלה לי בעתיד זו השאלה הגדולה...;)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
כמה עלה פחות רלוונטי, כמה יעלה לי בעתיד זו השאלה הגדולה...;)

אני מאמין שיהיה שווה את זה בראיה לאחור לאחר סיום השיפוץ.

:twisted: יחי הספורט המוטורי בארץ הקודש:twisted:

פורסם

Sorry for joining the party so late, as a seller I can only say that it was a pleasure to say goodbye to the Lotus knowing that it goes to a good home.

Liad, again I wish you good luck, and when I get home if I'll find the contact detail of a UK "zamot" producer I'll send them to you.

.

פורסם

תודה Fitch על הברכות, ולא תודה על הטיפולים שאני אעבור בגלל התמונה שלך.

ולדני, היה תענוג לקנות מאדם שלא רק עושה הסכמים ג'נטלמניים, אלא הוא ג'נטלמן בפני עצמו, ומילה זו מילה.

כפי שקבענו, הקשר ישמר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...