Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית מעניינת מאוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניכנסתי לראות רכב מכוסה ששנים אני רואה אותו מרחוק, הוא היה ניראה לי קפרי לכן ניכנסתי לשאול של מי הרכב ומה הסוג,

הבעלים לא היה והאחים שלו לא ידעו מה הדגם,

ניסיתי להרים (בהסכמה של המישפחה)את הכיסוי ברזנט הכבד שהיה מונח עליה, ולא הצלחתי כי הוא היה קשור לשילדה של הרכב,

מהחלק היחידי שהצלחתי להרים הבנתי שזו מוסטנג שנינטשה לפני שנים אחרי אחרי פחחות וללא צבע,

הבנתי גם שיש את כל החלקים,

השארתי טלפון שלי לאישתו של בעל האוטו על מנת שבעלה יחזור אלי אם הוא מעוניין למכור,

אחרי חצי שעה קיבלתי טלפון עם תשובה שלילית, חבל.

אין בכוונתי למסור מיקום של האוטו על מנת לשמור על פרטיות הבעלים.

מי אמר פעם שאין עוד רכבים מעניינים שזרוקים בחצרות של מושבים וקיבוצים.

איזה דגם זה ניראה לכם ? אני חושב שלפי הצורה שמיששתי אותה שמדובר על דגם כמו " אלינור ".

אופיר

תמונה006.jpg

תמונה018.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
היום ניכנסתי לראות רכב מכוסה ששנים אני רואה אותו מרחוק, הוא היה ניראה לי קפרי לכן ניכנסתי לשאול של מי הרכב ומה הסוג,

הבעלים לא היה והאחים שלו לא ידעו מה הדגם,

ניסיתי להרים (בהסכמה של המישפחה)את הכיסוי ברזנט הכבד שהיה מונח עליה, ולא הצלחתי כי הוא היה קשור לשילדה של הרכב,

מהחלק היחידי שהצלחתי להרים הבנתי שזו מוסטנג שנינטשה לפני שנים אחרי אחרי פחחות וללא צבע,

הבנתי גם שיש את כל החלקים,

השארתי טלפון שלי לאישתו של בעל האוטו על מנת שבעלה יחזור אלי אם הוא מעוניין למכור,

אחרי חצי שעה קיבלתי טלפון עם תשובה שלילית, חבל.

אין בכוונתי למסור מיקום של האוטו על מנת לשמור על פרטיות הבעלים.

מי אמר פעם שאין עוד רכבים מעניינים שזרוקים בחצרות של מושבים וקיבוצים.

איזה דגם זה ניראה לכם ? אני חושב שלפי הצורה שמיששתי אותה שמדובר על דגם כמו " אלינור ".

אופיר

"אלינור "

זה לא שייך לזהר ארגוב???:wink:

ירון מאיר

פורסם

אולי זה דגם "הכריש"... :-)

אבל לפי דעתי זה אבסורד שרכב כזה זרוק שנים בתוך עשבים ולא עושים איתו כלום.

פשוט חבל עליו..

אמרתי זאת פעם- חוסר תרבות מוטורית, על כל המשתמע מכך. החל מתאונות דרכים וכלה בשמירה על רכב, על אחת כמה וכמה רכב מיוחד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תזמין את המשפחה למפגש פורד הקרוב או למפגשי המועדון.אולי זה ירענן להם את החשק להמשיך איפה שהפסיקו...

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

א: לא ניראה לי שהיא פאסטבק. לפי הצורה שהכיסוי מונח עליה.

ב: היא אכן נראת כמו שלידה זרוקה של מוסטאנג 67.

ג: כואב לי הלב.

ד: מועדון פורד בארץ מרכז פורד אירפה.

וזה כל מה שהיה לי להגיד.

אה כן ושוב! כאב הלב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

69 coupe מונחת לה כבר הרבה מאד זמן. לפחות יש עליה צבע יסוד. הבודי יפה אבל הרבה מאד חלקים (בעיקר קוסמטיקה וגומיות) חסרים. ניסיתי לדבר עם הבנאדם כמה פעמים אבל הוא לא מוכן לשמוע וכרגע גם לא רוצה לשפץ. מנוע קטן. אם היא הייתה פסטבק 69 היה על מה להצטער אבל קופה כאלה יש לא מעט בארץ ואפילו לפני שיפוץ.

פורסם

נכון נכון צודק עכשיו שאני מסתכל על הקצה של הפינה היא לא מתפרקת זאת באמת קופה 69.

חוץ מיזה רואים את היצאה הקטנה שם שמראה שזה מנוע 6...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...