Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורד הקילומטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני כחודשיים הונדה dx על הלוח מכוונים הופיע שהרכב עבר 170 אלף קילומטר הקונה קיבל תוספת על קילומטרז נמוך השבוע גיליתי לפי הסטוריית טיפולים ש"חסרים" לאוטו הרבה קילומטרים ..הרבה מאוד ..מה עושים ?

פורסם

דבר ראשון הולכים להחזיר את הכסף מהמוכר שנתת לו אקסטרה.

כמו כן אני לא חושב שמדובר באוטו נדיר שיש צורך גם לשלם מחירון וגם להוסיף.

היום קונים אוטו במחירון מינוס!

בכל אופן נסה לצלצל אליו ולשאול אותו.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

קודם כל היית צריך לבדוק את זה לפני הקניה אבל מכיוון שלא עשית את זה תנסה להוציא את הפלט של הטיפולים מודפס מהמחשב, תתקשר למוכר ותבקש בתור התחלה שיקנה ממך את הרכב בחזרה במחיר שקנית ממנו או שיפצה אותך בסכום מסוים, תתחיל מסכום גבוה מאוד ותתפשר, תודיע למוכר אים לא יבחר באחת מהאופציות אתה תגיש תלונה במשטרה ותתבע אותו.

פורסם

קודם כל מנסה לברר בערך כמה חסר..

אחרי זה אני הייתי עושה את אחד מהבאים:

- מדבר עם הבעלים הקודמים, ומנסה להגיע לאיזשהו הסדר שירצה אותך..

- במידה וההסדר לא מרצה אותך מגיש תלונה במשטרה..

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

השאלה היא מי הוריד את הקילומטרים.

ייתכן מאוד שאם הרכב לא יד ראשונה,מד הקילומטרים טופל ע"י אדם אחר.

במקרה כזה,המוכר יהיה חייב להוכיח שהוא קנה את הרכב גם כן עם קילומטראז' נמוך.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

היום קונים אוטו במחירון מינוס!

אך אני אוהב את המשפט הזה

ומה אתמול קנו אוטו במחירון פלוס?!

גם אני היתי שומע את המשפט הזה הרבה("גבר מי משלם היום מחירון גם על אוטו פיקס") כשמכרתי את האוטו הקודם שלי למרות שבסופו של דבר מחרתי את האוטו ב 4 מעל. המחירון זה המלצה אזושהי נקודת התחלה...

ולבחור ששיחקו לו עם הקילומטראז' ,להגיד את האמת אתה לא יכול לעשות הרבה חוץ מלדבר

עם הבעלים הקודמים ולבקש שיחזיר את התוספת ששילמת,אתה יכול לאיים בתביעה למרות שבינינו זה חרטא (מנסיון) אבל יש סיכוי שהמוחר יקנה את האיומים ויחזיר חלק מהסכום.

בהצלחה מקווה שתצליח.

פורסם

קצת סדר בדברים - פלילי זה לא. האודומטר (מד המרחק) אינו ראייה לקילומטראז' שהרכב עבר, אלא בגדר עזר לנהג, לא יותר. ניתן בהחלט להחליף לוח שעונים ולקבוע כל קילומטראז' שעולה על הדעת, מבלי שהדבר מהווה עבירה. השאלה הבאה היא האם המוכר התחייב לקילומטראז' מסויים, שאזי הוא חשוף לתביעה אזרחית שיכול הקונה להגיש כנגדו. המשטרה, בכל מקרה, תטפל בעניין רק אם המדובר בסוחר-רכב שהונה לקוחות, ופעמים רבות רק באם הצטברו מס' תלונות. זאת, לדוגמא, בניגוד ל"הורדת" מס' הידיים ע"י זיוף הרשיונות, שאכן הינה עבירה פלילית לכל דבר ועניין (הרשיונות הינם מסמך/רשומה רשמיים שמפיקה המדינה, וכמוהם כתעודת-זהות/דרכון וכו', גם אם חומרת העבירה ודאי שפחותה).

באשר לתביעה, על הקונה יהיה להוכיח כי המוכר התחייב לקילומטראז מסויים, ולכך שעקב זאת בלבד שילם מחיר גבוה יותר (ולא למשל עקב תוספות, יד נמוכה, העדר תאונות וכו'). לעניות דעתי, אף עו"ד לא יטפל בתביעה שכזו בשל הסכום הנמוך ולגבי הונדה DX אני משער שהמחיר היה בין 20-30 אלף ש"ח, כך שהתביעה ודאי תהיה של אלף-אלפיים ש"ח. המלצה שלי - לדבר עם המוכר (ולהקליט אותו!) ובמידה ולא עוזר - להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.

(האמור לעיל אינו ניתן כעצה מקצועית ואין לראות בו כמחייב שכן למרות היותו של הח"מ עו"ד, אולי הוא שיכור ברגע זה? :drinking: )

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אך אני אוהב את המשפט הזה

ומה אתמול קנו אוטו במחירון פלוס?!

גם אני היתי שומע את המשפט הזה הרבה("גבר מי משלם היום מחירון גם על אוטו פיקס") כשמכרתי את האוטו הקודם שלי למרות שבסופו של דבר מחרתי את האוטו ב 4 מעל. המחירון זה המלצה אזושהי נקודת התחלה...

ולבחור ששיחקו לו עם הקילומטראז' ,להגיד את האמת אתה לא יכול לעשות הרבה חוץ מלדבר

עם הבעלים הקודמים ולבקש שיחזיר את התוספת ששילמת,אתה יכול לאיים בתביעה למרות שבינינו זה חרטא (מנסיון) אבל יש סיכוי שהמוחר יקנה את האיומים ויחזיר חלק מהסכום.

בהצלחה מקווה שתצליח.

מר חרטא מנסיון - למרות שמחירון זה ב-"ח", מוכר זה ב-"כ"... קונה?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...