Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נעשיתי האיש הכי מאושר בעולם בזכות רומן כמובן תקשיבו יש לי סאב של פניקס גולד דגם קסנון 500RMS עד עכשיו הוא ישב בתיבה אטומה של 63 ליטר אתמול רומן התותח בנה לי תיבה אטומה קטלנית מעץ MDF 19 מ"מ בנפח של 28 ליטר 1CF בערך אתם פשוט לא מתארים לעצמכם כמה ההבדל גדול הסאב הפך להיות מפלצתי וחזק ברמה אז אני ממליץ לאנשים שחשבו להחליף תיבה לפנות לרומן כי הוא עושה פשוט עבודה מהלב במחירים סבירים ביותר

בקיצור אני מחזק את דבריו של אסף עם הקיקר שתיבה אטומה קטנה משנה לסאב את הצורה

אז אני שמח להמליץ לכם בחום לעבור לתיבות אטומות וקטנות כמובן אין צורך לשבור את הראש איזה נפח כל אחד צריך פשוט רומן עושה את כל העבודה לגבי הנפח רק נותנים לו את הדגם המדויק של הסאב ומפה הוא כבר ימשיך וימליץ לכם על מה ללכת אז אני שוב אומר שאני מרוצה עד הגג

ומודה לרומן על הכל כי הוא פשוט גבר גבר

נ.ב תמונות יעלו בהמשך.

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה.

אחרי זה - רומן ידוע כאן בפורום והוא באמת עושה עבודות יפות - פרסם כמה עבודות מאוד יפות

והוא אחלה גבר. אבל גם לא חסרים כאן אחלה גברים, יש פה ים, ים של חברה טובים שיודעים לעשות דברים מאוד יפים.

זה רק מוכיח דבר אחד עד עכשיו - לא צריך לחסום את כל תא המטען - עכשיו אפשר גם לקחת ציוד למנגל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הנה קצת תמונות..

אני פשוט פעלתי לפי הוראות היצרן. יצרן המליץ 1 CF תיבת SPL לסאב של גילפניקס גולד קסנון D4. גיל רצה באס חזק ו גבוה באוטו. כנרא הוא קיבל אותו. כי הסאב באמת היתחיל לעבוד יותר חזק שמעתי לפני ואחרי.

עוד מאת אני בונה תיבה לסא שלי שהיא תיהיה תיבת SQ ל L7 בנפח 35 ליטר אטומה. אחרי שמיע אני יאדכן פרטים על שינויים. הסאב עכשיו ב תיבה 50 ליטר פתוחה.

Photo-0001.jpg

Photo-0003.jpg

Photo-0006.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...