Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבוקר שניכנסתי לאוטו כל הצד הימני ליד הנהג מלא מים בדקתי את כל האוטו אין שום דבר לא גומיות לא נכנס מהאנטנה או מהבגז' הדבר היחידי זה מהפילטר של האוויר שנכנס למזגן פירקתי את המגן פלסטיק שיושב על הפילטר והכל נראה בסדר השפרצתי עם צינור מכל הכייוונים ולא נכנס והתעלות ניקוז נקיות ומנקזות את המים רק אם אני מכניס מים ישירות למאורר יניקה של המזגן אני רואה שנכנס מים לתוך האוטו איפה שהרגלים של הנוסע ליד הנהג אבל זה לא הגיוני שנכנס משם כי יש פלסטיק מגן שמנקז את המים שיורדים מהחלון דבר נוסף האוטו עמד אז לא יתכן שנכנס מים מלמטה או משהו כזה, מישהו אמר לי שיכול להיות שנכנסים מים של הרדיאטור לתוך האוטו אבל בדקתי ויש מים ברדיאטור והכמות ששאבתי מהאוטו זה כמה ליטרים מה שלא נראה לי הגיוני שזה מהרדיאטור.

אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור וגם אם יודע מאיפה ניתן להוריד מהאינטרנט סרטוט של האוטו כי יכול להיות שחסר איזה פלסטיק מגן כלשהו.

תודה!!!!

פורסם

תגיד, יש לך חבר שקואים לו עומרי ואתה עצמך לומד חקר-ביצועים ונכנסת היום ממש זועם להרצאה בגלל מה שקרה עם הרכב?

אם כן - חברך כבר פתח אשכול בנושא בשם "ג'קוזי בתוך הרכב - סיטרואן סקסו" http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98285 (היה גם בועות אוויר?)

ואם לא - זה פשוט לא היום של ה SAXO...

• תוכן חדש...