Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A4 1.8 שנת 96.

AudioRider
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קיבלנו הצעה (מחבר טוב של אבי) לקנות אודי A4 1.8 רגילה, שנת 96,

הרכב הוא אוטומט,סאן רוף, אימבולייזר והתוספות הרגילות. רציתי לדעת מה המחירון שלו ?

לרכב יש דפיקה בדלת, וכמובן המחיר בהתאם.

מה שמיוחד ברכב הוא הקילומטרז, הרכב עשה רק 70,000 קילומטר !

הרכב בבעלות אדם מבוגר, ובקושי נסע בו מהעבודה עד לבית. בכל אופן הוא מעוניין ב45 אלף,

האם זה מחיר טוב לרכב ?! זה לאחר הורדה על המכה שיש לרכב ...

איזה בעיות בכלליות יש לרכב הזה והאם הקנייה היא קנייה חכמה ?

אשמח לדעות, שמעון.

נ.ב

אני שואל בקשר למחיר של הרכב כי בדקתי בכמה מקומות והמחירים שונים,

לכן אני צריך להיות בטוח,תודה.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה תבדוק שאין שום פגיעות בשילדה.

הקילומטרז' נראה נמוך בצורה מחשידה אבל בגלל שאתה אומר שהבעלים היחידים של הרב הוא בנאדם זקן יש סיכוי שזה היה "רכב מכולת".

אם בבדיקה הכול יצא תקין תבדוק מחירון ותראה כמה אפשר להוריד על הפגיעה בדלת סך הכול הרכב נשמע מציאה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שלום,

תראו בפעמיים הקודמות שבדקתי מחירון יצא לי 49 ו - 38 ... ועכשיו 41,800 .. מדהים !

טוב אז אני מבין שלוי יצחק זה המחירון שלפיו כולם בודקים, אז אני יילך בעקבותיו.

האוטו לפי אבי הוא באמת מציאה, ורציתי לוודא את המחירון, אז תודה.

ואם אפשר, איזה תקלות ידועות יש לרכב הזה ?

יש לו נטייה להתקלקל ? אנחנו לא מנוסים ברכבים של אודי, אז כל מידע יעזור.

תודה רבה על הכול, שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני לא חושב שיש איזה שהן בעיות ספיצפיות אחרי הכול הרכב כבר 10 שנים על הכביש ומחלות ילדות שלו בטח כבר תוקנו ע"י הבעלים.

מה שחשוב בכול רכב שנמצא כבר הרבה זמן על הכביש הוא איך הרכב טופל אתה כנראה נפלת על בנאדם שטיפל ברכב הזקנים האלה שקונים רכב בשביל ללרכת למכולת בדרך כלל לא מזניחים אותם, בכול מקרה תבדוק את הסטורית הטיפולים.

מה שכן קח את הרכב לבדיקה שיבדקו את הרכב אם הכול יצא בסדר(שילדה גיר מנוע בעיקר) לדעתי לך על זה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בבעלות המשפחה שלי אודי כזו רק ידנית

בכללי הרכב אמין ואין לו בעיות מיוחדות

אבל אתה חייב לקחת בחשבון שהרכב כבר בן 10 וזה אומר:

שצריך לבדוק טוב טוב את הגיר האוטומאטי (אתה לא רוצה לדעת כמה עולה שיפוץ בחברה)

צריך לבדוק את המזגן

יש לבדוק את החימום, במקרה שיש צורך להחליף רדיאטור פנימי הדבר כרוך בפירוק הדשבורד (מסובך ויקר מאוד)

לבדוק את מתלה הרכב - מחלה ידועה ויקרה מאוד באודי שחלקי המתלה לא מחזיקים הרבה זמן מעמד ויש צורך להחליפם

כמו כן, אם המזגן מופעל ע"י צג יש לבדוק שהוא לא מרצד - אם הזמן נוצר חופש בצג והוא לא מראה את התצוגה

בכללי אתה צריך לקחת בחשבון שעלות החלפים והטיפולים יקרה אבל החלקים מראים אמינות טובה

אני הייתי מייעץ לך לקחת את הרכב למוסך מרכזי לחבר אותו למחשב ושם יגידו לך את כל התקלות שיש לרכב

מקווה שעזרתי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זה לא רק "לקנות" את האוטו ולהיות הבעלים שלו, זה בעיקר לתחזק אותו. טיפולים ותקלות זה מלא מלא כסף לרכב כזה. אם יש לך הרבה כסף בכיס אז לך על זה, תהנה מהאוטו.

בגדול האוטו סבבה, תחזוקה וביטוחים יקרים לאללה, שוק חלש, קשה למכור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
זה לא רק "לקנות" את האוטו ולהיות הבעלים שלו, זה בעיקר לתחזק אותו. טיפולים ותקלות זה מלא מלא כסף לרכב כזה. אם יש לך הרבה כסף בכיס אז לך על זה, תהנה מהאוטו.

בגדול האוטו סבבה, תחזוקה וביטוחים יקרים לאללה, שוק חלש, קשה למכור.

קודם כל מה שאתהכותב נכון לגבי כל רכב ובמיוחד לגבי הרכב הנ"ל

אבל ברכב הזה החלקים מראים אמינות טובה מאוד מה שאולי יכול לעזור בסעיף ההוצאות

במחיר הנ"ל אני חושב שאתה מקבל רכב טוב מאוד מאובזר ונוח

השוק לרכב הנ"ל אינו חלש ולא קשה למכור אותו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום,

קודם כל תודה.

מיכאל, אפשר לדעת כמה אתה משלם ביטוח? מקיף אני מבין ?

הבעיות שהזכרת, אני בהחלט יציין לבוחן שייבדוק כל אחת מהן בתשומת לב מיוחדת, מקווה רק לטוב.

המשפחה שלי בהחלט לא מבוססת ועם "כסף בכיס" אבל אנחנו במחשבה בגלל שזה אוטו "מציאה"

אז כדאי לשדרג ולהתאמץ עוד קצת מבחינה כלכלית.

אז אם אתם מייעצים ואומרים שהרכב הוא רכב שהוא יקר לטיפול, חלפים יקרים אז זה נק' שאנחנו צריכים לקחת בחשבון ואנחנו עדיין בהתלבטות מאוד קשה.

אם אפשר לדעת כמה עולה בדיקה לפני קנייה של רכב? בממוצע כמובן.

שמעון.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...