Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, דודה שלי מעוניינת לקנות רכב חסכוני עד כ40 50 אלף ש"ח. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ולעיתים נסיעות בין עירוניות (פעם בשבועיים בערך).

הדרישות מהרכב:

1. שיהיה אמין וחסכוני

2. שיהיה 4/5 דלתות, עדיפות למשפחתית קטנה אולי או סופר מיני (אבל חשוב שיהיה מקום ל4 מבוגרים)

3. כמה שיותר חדש

4. לא משנה אם זה גיר ידני או אוטומטי

5. ההעדפה היא שהמחיר יהיה עד 40 אלף, ולהוסיף רק במקרה שזה באמת דרוש

תודה.

פורסם

ע"פ הדרישות הייתי ממליץ לחשוב בכיוון של סקודה פאביה, טויוטה יאריס* (בעייתית למציאה ומושכת את התקציב מעלה), פיאט פונטו (לא אמינה כמו יתר האופציות אך בהחלט אופציה ראוייה שלא כדאי לשלול על הסף) וסיאט איביזה* (1.6 100 כ"ס). ודייהטסו סיריון (רק אם יש דרישה קריטית לאוטו' אחרת אין סיבה לטעמי להסתכל עליה על פני הדגמים שציינתי כשמדובר בתקציב הנ"ל, על אף שהיא אינה נוראה בגרסת ה1.3).

נ.ב.

על אף שהיא עולה על הפרק מבחינת הדרישות, לא המלצתי על הרנו קליאו שכן לטעמי מבוגרים שישבו מאחור יסבלו בשל גובה הגג.

*שני הדגמים הנ"ל יהיו משנת 00' אך לדעתי הן בכל זאת שוות בדיקה.

פורסם

פיאט פונטו ספייס, בתקציב הזה אפשר להשיג משנת 01'-02', מרווחת (אולי הכי מרווחת בקטגוריה, יחד עם היאריס), חסכונית מאוד, אמינה, בטוחה, עלויות אחזקה נמוכות.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חברה,פיאט עדיין נשארת החסכונית ביותר מבין המכוניות הקטנות,או שאני טועה?

אולי מישהו יודע לומר לי קצת על פונטו גרנדה?

• תוכן חדש...