Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנינו בשבת ל ACCENT תיבה חדשה לסאב שלו התיבה היא לסאב קיקר דגם 2005 CVR 12 INCH

400 RMS

תיבה אטומה בנפח של 45 ליטר מחוזקת אם ברגים באורך 40 מ"מ מודבקת אם דבק נגרים ומואטמת אם סיליקון.

לסאב יש שני סלילים, על מנת להפשר גישה נוחה להחפלת היתנגדות של הסאב בלי להוצאי אותו, שמנו שני תרמינלים בתיבה.

צירפתי קצת תמונות של תהליך הבניה. התיבה בינתיים בלי לבד אבל כנרא בעתיד נעשה גם את זה ישארנו את זה בצד.

HPIM3640.JPG

HPIM3647.JPG

HPIM3651.JPG

HPIM3657.JPG

HPIM3662.JPG

HPIM3666.JPG

פורסם

כמה יצא כל הסיפור?

אני עכשיו לפני בנייה של תיבה לקיקר סולו L7 אני רוצה לדעת לאיזה טווח מחירים של השקעה אני הולך...?

פורסם

ובכן, אתמול על הבוקר נפגשנו עם רומן לבנות לסאב שלי את התיבה. התיבה הקודמת שלי הייתה בנפח של 31 ליטר קנויה של חבר.

אחרי חישובים קטנים בתוכנת WinISD (תודה תמיר על ההסבר המפורט!) החלטתי ללכת על תיבה סגורה בנפח קצת גדול יותר, כדי להרוויח דציבל או שניים בתדרים הנמוכים.

ובכן אחרי כמה שעות של בניה ואחרי מספר שעות של ייבוש, חיברתי את הסאב אצלי ברכב (על גישור אחד ממגבר 4 ערוצים) והתוצאות בהחלט מורגשות! הסאב מורגש יותר בתדרים ממש נמוכים, ולא הרגשתי שום ירידה בתדרים הגבוהים.

זה הזמן להודות לרומן על זה שהגדיש לי את הזמן לבניית התיבה, תודה! :-P

פורסם

אגב, אתה מרוצה מהסאב?

כן, הבאתי אותו במחיר דומה לדגם הקומפ, אך הדגם הזה שלי יורד יותר טוב לתדרים הנמוכים סה"כ בחיבור של גישור אחד הם די דומים, קומפ ויאר חזק יותר, אבל לא בהרבה.

כמובן שהדברים משתנים כשמחברים אותו למונובלוק

:wink:

פורסם

אחרי חישובים קטנים בתוכנת WinISD (תודה תמיר על ההסבר המפורט!) החלטתי ללכת על תיבה סגורה בנפח קצת גדול יותר, כדי להרוויח דציבל או שניים בתדרים הנמוכים.

ו :-P

שמח לשמוע שהתוכנה עזרה לכם !.

תמיר

פורסם

אצלי הם היו מותקנים בתיבות של 30 בהתחלה - ועברתי ל55 - ההבדל הוא פשוט עצום. המידה המינימלית פשוט עושה עוול לסאב הזה, שבמידות הנכונות פועל בתיבה אטומה בצורה מדהימה!

מה שכן, אצלי הייתה ירידה קלה בגבוהים, אולי בגלל שעברתי למידה גדולה יותר מ 45, מצד שני הנמוכים פשוט יוצאי דופן!

בכל אופן, ACCENT, תתחדש, ורומן, באמת נראה שעשית עבודה יפה!

SPL - 143.6DB

"

פורסם
זה לא צריך לעלות יותר מ 100 שקל אפילו פחות
UPS לא שמתי לב על הודעה שלך.

אם אפשר להסביר בבקשה איך זה יוצא פחות מ 100 שקל.

נגיד חצי פלטה זה 60 שקל + תרמינל 1 זה 20 שקל אם תימצא אותו יש מכומות שאין חניות כאלה ביכלל.

ברגים, דבק נגרים זה אני אפילו לא יודעה אם תילך למקום כמו ACE או טמבור יעלה לך משהו כמו 10 שקל דבק ו 10 שקל ברגים. אקדח סיליקון יש לך? או קי אפשר גם בלי. סיליקון אתה צריך? עוד 10 שקל או שאתה מתכוון לעשות את זה אם אקדח סיכות חשמלי בלי סיליקון ו בלי דבק? אז התיבה שלך תחזיק יום אחד. ו אם אתה שם שני תרמינלים כמו במצב הזה אז יוצא סה"כ

60+20+20+10+10+10= 130 שקל.

אמרתי משהו כמו 150 שקל תלוי מה אתה קונה ו איפה אתה קונה.

לבד עולה 15 שקל מטר מרובע, לתיבה כזאת אתה צריך משהו כמו שני מטר זה 30 יש גם ב 50 שקל

אה... גם אם אתה שם לבד אתה צריך דבק מגע ש גם יעלה לך כסף.

מחיר של עלות החומרים סה"כ כולל הכל הוא בין ל 200 170 שקל.

• תוכן חדש...