Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש פיאט אונו שלוש דלתות מנוע 900 שנת 93 הוא רוצה לקנות ג'נטים מגניזיום והוא שואל אותי מה צריכה להיות המידה של הג'אנט ואם יש עוד משהו שהוא צריך לדעת..תודה

פורסם
לחבר שלי יש פיאט אונו שלוש דלתות מנוע 900 שנת 93 הוא רוצה לקנות ג'נטים מגניזיום והוא שואל אותי מה צריכה להיות המידה של הג'אנט ואם יש עוד משהו שהוא צריך לדעת..תודה

רשום על הצמיג את המידה. גם את מידת הג'אנט שבמקרה של האונו היא בטח 13 - 14.

שיקח את המידה המלאה לדוגמא - 165/13/65 ויגיד שזה הצמיג שיש לו והוא מחפש

ג'אנט.

פורסם

ואם הוא לא רוצה בלגאנים בטסט, שייבדוק עם איזה מידת צמיג הגיעו דגמי אונו באותם שנים לארץ, וייקח מידה מהרשימה הזאת. נניח את המידה שהגיעה עם האונו טורבו.

הכי רצוי להביא אישור מהיבואן שהמידה הזאת הייתה מקובלת, ויבוא עם האישור הזה לטסט.

קומפי, הערות?

פורסם
ואם הוא לא רוצה בלגאנים בטסט, שייבדוק עם איזה מידת צמיג הגיעו דגמי אונו באותם שנים לארץ, וייקח מידה מהרשימה הזאת. נניח את המידה שהגיעה עם האונו טורבו.

הכי רצוי להביא אישור מהיבואן שהמידה הזאת הייתה מקובלת, ויבוא עם האישור הזה לטסט.

קומפי, הערות?

הוא לא רוצה להחליף צמיג רק לשים ג'נט

ותודה לשתיכםם בשביל ג'נט הוא לא צריך אישור נכון??

פורסם

הנחתי שאם אם הוא מחליף ג'נט הוא מחליף לחתך צמיג אחר.

אם מדובר באותה מידה שרשומה ברשיון, אין שום בעיה בטסט, וסליחה על ההטעיה.

פורסם
הנחתי שאם אם הוא מחליף ג'נט הוא מחליף לחתך צמיג אחר.

אם מדובר באותה מידה שרשומה ברשיון, אין שום בעיה בטסט, וסליחה על ההטעיה.

שום סליחה תודה רבה על ההערה

פורסם

תגיד לו, שנורא חבל... :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

רשום על הצמיג את המידה. גם את מידת הג'אנט שבמקרה של האונו היא בטח 13 - 14.

שיקח את המידה המלאה לדוגמא - 165/13/65 ויגיד שזה הצמיג שיש לו והוא מחפש

ג'אנט.

גיא, לא יותר קל להתסכל ברשיון רכב? :roll:

------------------------

VR6 1997+ superchip

• תוכן חדש...