Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לוקחים 2 מכוניות זהות, ובאחת מהן נדרש יותר סיבוב הגה (באותה הפניה לצורך העניין), מה הסיבה לזה?

מה החלק שיכול להווצר בו בלאי שיגרום להגה להיות פחות חד וידרוש יותר סיבוב של ההגה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם לוקחים 2 מכוניות זהות, ובאחת מהן נדרש יותר סיבוב הגה (באותה הפניה לצורך העניין), מה הסיבה לזה?

מה החלק שיכול להווצר בו בלאי שיגרום להגה להיות פחות חד וידרוש יותר סיבוב של ההגה?

אשמח אם תגלה על אלו מכוניות מדובר.

ברכבים בהם היה אופציה להגה כוח ולהגה עם כוח(רגיל) יחס הסיבוב יכול להגיע ל- 1:2 כמו בBX למשל.

גם שנת ייצור, שינוי בנפח מנוע ומשקל הרכב יכולים להיות גורם אשר היצרן ישנה בו את יחס סיבובי ההגה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

מדובר בפיג'ו 106

בכל מקרה ציינתי שמדובר ב2 מכוניות זהות

רציתי לדעת איזה חלק משפיע על כמות הסיבוב שנדרש, ואם יש בחלק הזה בלאי האם הוא יכול לגרום להארכת הסיבוב והפחתת החדות בהגה.

in the face

with a chair

פורסם
מדובר בפיג'ו 106

בכל מקרה ציינתי שמדובר ב2 מכוניות זהות

רציתי לדעת איזה חלק משפיע על כמות הסיבוב שנדרש, ואם יש בחלק הזה בלאי האם הוא יכול לגרום להארכת הסיבוב והפחתת החדות בהגה.

בלאי במערכת הזאת יגרות לחופש בהגה , הפחתת החדות , אבל לא ישפיע על מספר סיבובי ההגה מנעילה לנעילה...

וואלאק אתה!!

פורסם

תסביר לי כשאתה אומר חדות למה אתה מתכוון?

אני מתכוון שבמכונית אחת צריך לסובב את ההגה 90 מעלות, וברכב זהה באותה הפניה באותם התנאים צריך לסובב למשל 180 מעלות.

עכשיו איזה חלק במערכת ההיגוי ישפיע על מצב כזה?

in the face

with a chair

פורסם

תגיד לי מה זה משנה?

שאלתי האם יכול להיות הבדל בין 2 מכוניות זהות, מה זה משנה עכשיו הדגם?

ואגב כבר הבנתי את ההבדלים

in the face

with a chair

פורסם

יחס גלגלי השיניים (החילזון) של ההגה יגרום לשינוי בזוויות ההיגוי,

השערה:

ברכב זהה לא אמור להיות שינוי ביחסים אלו, אך יתכן שאם הם משנתון שונה או שיוצרו במדינות שונות יהיו הבדלים בדגמים.

פורסם
תסביר לי כשאתה אומר חדות למה אתה מתכוון?

אני מתכוון שבמכונית אחת צריך לסובב את ההגה 90 מעלות, וברכב זהה באותה הפניה באותם התנאים צריך לסובב למשל 180 מעלות.

עכשיו איזה חלק במערכת ההיגוי ישפיע על מצב כזה?

TOMER לפי התיאור כאן 90X180 = 1/2 כאשר תיארתי קודם. בדרך כלל ההבדל גין רכב עם הגה כח והגה ידני., אין מצב כזה בגין בלאי ללא שטח מת בפעולת ההגה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...