Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתיחת כבל מצמד -205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצב מתבצעת מתיחה של כבל הקלאץ' ב205?

בזמן החלפת הילוכים אני מרגיש מדי פעם את הגיר חורק,כאילו הידית היכולים נתקעת בגלגלי שיניים.יש לציין שזה בדר"כ בין שני לשלישי.

בין ראשון לשני יש את אותה תופעה,בנוף לכך שאני ניתקל במחסום בדרך שמצריך ממני הפעלת כח לשם העברה.

לכן ברצוני למתוח מעט את הכבל,אולי מדובר בזה.ואם לא יעזור סביר להניח שמדובר בקלאץ' עצמו.

מישהו יכול לתת סיבה אחרת לתופעות הנ"ל?

sani

פורסם

ברוך הבא לעולם הנפלא של רכב צרפתי :???:

זו בעיה נפוצה ב205. סע בעדינות בבוקר, עד שהרכב מתחמם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתוך תא המנוע יש שני ברגי פרפר המשמשים למתיחת הכבל.

קשה לי להצביע על מיקום מדויק - כיוונתי את הקלאצ' מזמן והרכב לא כאן כדי שאוכל לבדוק.

פורסם

גם אצלי הייתה את הבעיה של ההילוך השני אבל היא נפתרה בינתיים מעצמה טפו טפו טפו.

רציתי לשאול אותך אם קורה לך לפעמים שכנראה ההילוך הראשון לא נכנס עד הסוף, ואז ישר איך שאתה משחרר את הקלאטש הרכב מתחיל לזוז והסחיבה לא טובה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
גם אצלי הייתה את הבעיה של ההילוך השני אבל היא נפתרה בינתיים מעצמה טפו טפו טפו.

רציתי לשאול אותך אם קורה לך לפעמים שכנראה ההילוך הראשון לא נכנס עד הסוף, ואז ישר איך שאתה משחרר את הקלאטש הרכב מתחיל לזוז והסחיבה לא טובה?

קורה גם קורה,אם תשיב לב זה לרוב כשאתה מנסה להעביר לראשון בזמן נסיע ולא בזמן עמידה מוחלטת.

האטם של הקרטקר שמן מנוע זהה לזה של שמן הגיר?איזה שמן גיר מומלץ וכיצד מרוקנים אותו?

sani

פורסם
קורה גם קורה,אם תשיב לב זה לרוב כשאתה מנסה להעביר לראשון בזמן נסיע ולא בזמן עמידה מוחלטת.

האטם של הקרטקר שמן מנוע זהה לזה של שמן הגיר?איזה שמן גיר מומלץ וכיצד מרוקנים אותו?

אצלי זה דווקא כשהרכב נמצא בעליה ואני מכניס להילוך, לא יודע אם זה קשור אבל זה מה ששמתי לב.

לגבי שמן הגיר, לא בטוח שזה יעזור כי כשהחלפתי ציריה החליפו לי גם שמן גיר וזה לא פתר את הבעיה.

אבל אם באמת מישהו ירשום כיצד מרוקנים וממלאים שמן גיר ב 205 זה יעזור גם לי .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

יש פרויקט מצולם להחלפת שמן גיר בפיג'ו-סיטרואן.

חפש את ההודעה הדביקה בראש הפורום הטכני.

פורסם

שלום.

אם הילוך ראשון ורברס משתלבים יפה בלי חריקה הבעיה לא במצמד או בכיון המצמד!!!

הבעיה בגיר. קודם כול יש להחליף שמן גיר כי יתכן שבשלב מסוים הכניסו שמן גיד לא מתאים.

השמן המתאים הוא בצמיגות של W80 . והי וזה לא יפתור את הבעיה אז יש נזק בסינקרונים

(משלבים) וצריך או לשפץ גיר או להחליפו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ראשון לא נינס חלק בדר"כ,ובטח שלא רוורס שבד"כ חורק.

וסביר להניח ששמן הגיר הקיים לא מתאים היות ובמילוי האחרון שמתי לב שהשמן הגיעה ממיכל גדול שאני לא יודע מה הוא.

איזה שמן ספציפי מומלץ?

sani

• תוכן חדש...