Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום לקחתי לבדיקה 156 ידנית 2 ליטר JTS, 2003 כסופה.

לשמחתי לא שילמתי על הבדיקה כי התגלה שיש פגיעה (עם משמעות נמוכה..) בשלדה והמוכר התחייב בפני שאם ישנה פגיעה בשלדה הוא ישלם על הבדיקה.

רציתי שתעזרו לי לנתח את תוצאות הבדיקה, כמה מתוך זה אלו דברים שמופיעים כרגיל בבדיקות ככסת"ח, כמה הם דברים פעוטים וכמה הם דברים רציניים.

אציין כי לרכב הוחלף מנוע (בחינם ע"י המוסך המרכזי, לאחר טיפול רשלני שלהם לטענתו) לפני כחודש והמוכר הציג אישור על ההחלפה לכן אין להתייחס לסעיף שמדבר על אי התאמה בין מספר מנוע בפועל לבין הרישיון.

אוסיף כי האוטו לפי הבדיקה לא נראה במצב משהו והנטייה שלנו כרגע היא להתרחק ממנו (מחר בבוקר אני לוקח לבדיקה 156 שנת 2001), עם זאת רציתי לקבל את ההתייחסות של מביני העניין כאן בפורום (במיוחד ש 156 אינו אוטו נפוץ, במיוחד לא 2 ליטר ידני, במיוחד לא דגם 2003 - הדגם היחיד עם המנוע החדש והמראה הישן).

תודה מראש,

2003.jpg

פורסם

"חוץ מהשאסי הכל בסדר"? שמר איך אתה יכול להגיד את זה בבטחון כזה?

"נזילת שמן תיבת הילוכים"

מאיפה לך לדעת באמת מה כסת"ח ומה לא?

פורסם

נראה כמו עוד כסת"ח ממוצע של מכוני הבדיקה. סה"כ הרכב בסדר. אני בטוח שאחרי טיפול קטן במוסך הכל יסתדר. אל תתרשם מ"צריכת דלק גבוהה" וכל שאר הירקות... אין דבר כזה רכב מושלם, בטח לא במכון בדיקה.

(אגב, שכן שלי מוכר 156. אם תרצה את המספר תודיע לי בפרטי.)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השאסי הזה, זה מעיכות בשלדה ? מלמטה ?

ממתי זה מוריד ערך לרכב ?!

אני לא מבין את הקטע הזה, פגיעת שילדה עזוב את האוטו, רכב עם פגיעת שילדה שתוקנה נוסע פחות טוב (בשבילכם, נהגי מירוץ שלי) מרכב בלי פגיעת שלידה אבל עם נזילה או דפיקות שסטומים ?!

או אפילו נוסע פחות טוב מאותו רכב בלי פגיעה ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
השאסי הזה, זה מעיכות בשלדה ? מלמטה ?

ממתי זה מוריד ערך לרכב ?!

אני לא מבין את הקטע הזה, פגיעת שילדה עזוב את האוטו, רכב עם פגיעת שילדה שתוקנה נוסע פחות טוב (בשבילכם, נהגי מירוץ שלי) מרכב בלי פגיעת שלידה אבל עם נזילה או דפיקות שסטומים ?!

או אפילו נוסע פחות טוב מאותו רכב בלי פגיעה ?

דניאל.

דפיקות שסתומים אפשר לסדר.

פגיעה בשילדה עצמה (לא קצה שילדה) אי אפשר.

המעיכות בתחתית לא מורידות ערך, אבל הפגיעה ב 156 הזו נשמעת יותר מזה.

Back to the original - NC again.

פורסם

סביר להניח שהאוטו אכל חזית קלה יחסית שהגיעה לקורות ולכן מתחו אותן מעט, (ראו סימני פטיש..לא יותר מזה אחרת היה כבר משמעות גבוה)

בכל מקרה הייתי קופץ עם הרכב למכון פרונט שיגיד אם לדעתו תהיה בעיית פרונט עתידית כמו כן לבדוק דיאגונל (אלכוסנים) בין הגלגלים כדי לקבוע מיקום סרן נכון...

בגדול כמו שכבר נאמר פה על פניו נראה שהאוטו בסדר מלבד התאונה....וזה כבר עסק שלך מול עצמך ותקציבך...כמו גם מול המוכר

פורסם

תודה על שלל התגובות, מעט מוזר לי שאתם מייחסים משמעות כה מעטה לכל הבעיות לכאורה שמצאו עם המנוע, הקטע הזה מפחיד אותי במיוחד כי כרגע החליפו שם מנוע וממיר קטיליטי.

מחר בבוקר אני לוקח 156 נוספת לבדיקה שם, אז אם יכתבו לה סעיף מאוד דומה אולי יהיה אפשר להסיק מכך שככה"נ מדובר על כסת"ח רגיל של המכון.

פורסם
הקטע הזה מפחיד אותי במיוחד כי כרגע החליפו שם מנוע וממיר קטיליטי.
הממיר הוא חלק מתכלה מהאגזוז, אין שום סיבה לפחד מההחלפה שלו, זה כמו להגיד שהחליפו צמיגים..

מוטי

פורסם

סה"כ האוטו נשמע במצב סביר, והתאונה לא נשמעת רצינית משהו, אם בכלל...

לגבי כל השטויות מעבר:

בוחן לא יכול לבדוק בחצי שעה רכב והחליט שהוא זולל דלק.

הוא לא יכול להחליט בחצי שעה שהוא בודק רכב שהצלחות ברקס שחוקות, ובלי שהוא פרק גלגלים.

הוא לא יכול לדעת שמנוע שורף שמן.

הבוחנים מתבססים על כל מיני דברים:

רעשים, עשן, ובסופו של דבר, במקרה הספציפי שלך, זה הכל הכל הכל בולשיט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זו בדיקה של קרוב לשעה לא חצי שעה והם גם נותנים אחריות על הבדיקה הזו, לא הייתי מזלזל בה עד כדי כך.

מצ"ב הבדיקה מהיום ל 156 2.0 ידנית שנת 2001.

לצערי גם כאן התגלתה פגיעה בשלדה, הפעם המוכר היה המום לגמרי והתווכח איתם רבות, טען שהרכב עבר 2 בדיקות - אחת לפני כמה חודשים ואחת בטריידאין של צ'מפיון לפני שבוע והם לא ציינו שום דבר על זה. הבודק הראה לו ולי כיפוף קטנטן..

ואני, אני נשארתי מאוכזב |:

אני חושב שאנחנו נבחר אחד מביניהם אחרי שאני אנסה להוריד משמעותית מהמחיר אצל שניהם כמו גם אחרי ביקור במכון פרונטים כמו שהומלץ לי כאן.

מה אתם אומרים? על התוצאות של זאת ועל ההשוואה בינה לבין הקודמת?

תודה מראש.

2001.jpg

• תוכן חדש...