Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה של טורים שנופלים בהתנעת בוקר ורק כשהרכב מתחמם מעט זה מסתדר

כמו כן קורה לעיתים רחוקות שהרכב נכבה

המוסך המרכזי המליץ לשדרג את המחשב של הרכב ממחשב שמסתיים בספרות 470 למחשב טוב יותר שמסתיים בספרות 471 לטענתם זה פותר את הבעייה.

הרכב הוא אימפרזה אוטומט שנת 1999 נפח 1600 דגם LX

האם מישהו נתקל בבעיה כזו?

פורסם

א. נשמע לי שטויות.

ב. מה שאני עומד לספר לך בדרכ לא עושים! אבל במקרה שלך סביר להניח שזו הבעיה, בדרכ לא נוגעים בכיווני מצערת כי המחשב מכוון. באימפרזה יש בורג כיוון פרפר מצערת במקום נידח וכמעט אף אחד לא יודע. אם תסגור את הבורג רבע סיבוב אני משוכנע שהבעיה תיפתר.

כנראה שמוסך חאפרי שטיפלת בו או קודמיך נגע בו - אותו דבר עם אימפרזה של חבר שהתלונך במוסך החאפרי שלו על תצרוכת דלק גבוהה- מה עשה המוסך ? נכון אמרת שיחק בבורג, ניסה לבחליף מנוע צעדים וכל מיני דברים שלא קשורים לתצרוכת דלק. לאט לאט גם אצלו חלה בעיה כמו אצלך.

ג. עם הפעולה של הבורג מומלץ בחום לנקות את המצערת!

סתם שאלה כמה הם רוצים על השדרוג?

עריכה: מעיון בהודעותיך נראה שבעייתך טיפה יותר מורכבת אך עדיין אין צורך להחליף מחשב.

לצערי בישראל אין הרבה מומחי דיאנגנוסטיקה גם במוסכים מורשים

מתי פילטר הדלק הוחלף לאחרונה?

האם נבדק לחץ הדלק ונמצא תקין ? (חשוב מאד)

תעיף מבט בחיישן האויר ובדוק אם הוא מלוכלך

כמו כן לבדוק הצתה לעומק ובריחת ניצוץ בעומס

גם לא לשכוח את חיישן החום (ראיתי שהיתה לך השתוללות של המד חום) - הוא החיישן היחיד שהולך אחרי כמה שנים באימפרזות ומשפיע מאד עם גמגומים - נראה לי יש בעיה איתו, מחירו לא יקר לעומת חיישנים אחרים ושווה את הספק -גם אני החלפתי כזה.

אחרי הכל גם לאפס את המחשב.

בכל אופן איך שלא מסתכלים על הסימטומים והיסטוריית הודעותיך נראה שהרכב הוזנח

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יונתן, מערכת ההזרקה שיש אצלך ומערכת ההזרקה שיש אצלו שונות, אצלו היא יותר מתקדמת/טובה.

דבר שני; אין קשר בין המחוג של החום לחום מנוע עצמו ש"יודע" המחשב, מדובר ב 2 חיישנים שונים לחלוטין ואם אחד מהם לא היה תקין אזי נורת ה CHECK ENGINE היתה נדלקת.

יכול להיות שמדובר במשהו פשוט כמו ניקוי בית מצערת או משהו בסגנון (מסנן דלק סתום וכד') - ויכול להיות שמדובר במשהו אחר לגמרי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפותח השרשור, האם בוצעה בדיקה ע"י מחשב אבחון או כך סתם יעצו לך לשדרג את מחשב נהול המנוע?.

אני דווקא חושד יותר בחיישן חום מנוע המשדר נתון מוטעה למחשב נהול המנוע שעקב כך אינו מבצע פעולת העשרת דלק (כעין משנק, צ'וק) למרות שמנוע הרכב קר.

אפשרות נוספת הנו מנוע סרק פגום או תפוס (ואז ניתן לפרקו ולנקותו).

יש לבצע סריקת נתוני מע' נהול המנוע ע"י מחשב/סורק אבחון.

איזה מוסך מרכזי סובארו כוונתך, לזה שבהרצליה פיתוח או אחר מורשה סובארו?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

היי

לא נראה לי שהפתרון הוא בהחלפת המחשב.

היינו מוסך חשמל דיאגנוזה ומיזוג אוויר לסובארו, לא זכור לי החלפת מחשב.

אם אתה מאיזור חיפה/ עובר בחיפה לעיתים, אתה מוזמן להכנס, נחבר את האוטו למחשב המקורי של סובארו ונראה מה קורה,

ולבדוק אפשרות לתקלות פשוטות כמו בית מצערת ומנוע צעדים מפוייחים.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...