Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגש ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה..........

מזל שלא באתי...

אחרת כמה זבובים אנגליים היו נדבקים לפגוש של הקאמרו....:lol:

למרות שממש אהבתי את ה MG של קובי, יש לה מראה ספורטיבי

זה בסדר - לא רק המראה...:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואני אבוא עם הקורדובה....

שיט..! התאוררתי רק לפני כמה דקות, לא אספיק כנראה.:? בפעם הבאה, כשאתה בא למפגש "רגיל"- תן סימן! אותי עם הפיירמונט שלי קל לראות!:wink: ומשימה לאירית- לתת לי סימן, כשבני בשטח! :-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
החידון השבועי לילד

והפעם: מצא את ההבדלים

(מממ, אחת שחורה ואחת לבנה???)

השחורה היא רנו 5 GT טורבו,והשניה רנו 5 מהדור הקודם אין לי מושג מה מיוחד בה אולי היא אלפין.

אני כרגע משפץ רנו 5 GT טורבו אני מקווה שאחרי הפחחות וצבע היא תראה כמו השחורה ואולי יותר יפה.

פורסם
השחורה היא רנו 5 GT טורבו,והשניה רנו 5 מהדור הקודם אין לי מושג מה מיוחד בה אולי היא אלפין.

יש לנו פותר ראשון!!!

בין כל הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה...:wink:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני כרגע משפץ רנו 5 GT טורבו אני מקווה שאחרי הפחחות וצבע היא תראה כמו השחורה ואולי יותר יפה.

אם תשחזר אותה למצב אורגינאלי אז בטוח היא תיהיה יותר יפה.

לשחורה חסר רק אנטנה גבוהה והיא תיראה כמו מכונית על שלט רחוק....

כנ"ל ה X1/9.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משה,אני שואף לשפץ אותה מקורית בסגנון GT דור שני,למרות שאילן פ. ("טורבו") ביקש שאני אשפץ אותה לדור ראשון.

כרגע הרכבתי ספויילר מקורי דור שני,אני כנראה גם ארכיב ג'אנטים מקוריים של דור שני,והיא תצבע בצבע לבן פנינה.

בסופו של דבר יופי זה עניין של טעם,השחורה נראית באמת מצויין.

פורסם

הרנו השחורה מהממת באמת שופצרה בטוב טעם לגביי הפיאט אני ממש התרשמתי לטובה הרכב נראה טוב מכל זווית, הבאקטים ממש מתאימים לרכב, הג'אנטים פשוט וואו והניפוחים מאוד הזכירו לי פורשה...

haters will hate

פורסם

את הרנו לא הספקתי לראות,אבל הפיאט....וואו יצירת אומנות !!!

אחרי שהשרירים האמריקאיים התניעו והתחילו לנסוע,אני ויקי הלכנו לכיוון הפיאט ואז פתאום היא נראתה לנו כמו קארטינג לעומתם.:lol:

בכל מקרה,נראית כמו מכונית הנהיגה המושלמת...

פורסם

איזה באסה איתך - אין פיירמונט בתמונה!:roll::-)

פורסם
איזה באסה איתך - אין פיירמונט בתמונה!:roll::-)

תבוא שבוע הבא עם הפיירמונט לפני השקיעה ואני מבטיח לעשות לה בוק שלם!!

יאללה, שבוע טוב

פורסם
יש לנו פותר ראשון!!!

בין כל הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה...:wink:

האם בלהקת כוורת עסקינו??????????

אכן נכון, משם זה בא..