Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך ייעשה לעברייני התנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשטרה גילו סעיף בחוק לפיו ניתן להשמיד מכונית של עבריין תנועה, וכבר עשו בו שימוש "כדי להרתיע".

הם לא ציפו שהמכוניות היקרות שלהם יהפכו לקוביות פח דחוסות. אבל במשטרת מרחב הנגב הגיעו למסקנה שזו הדרך היחידה להרתיע עברייני תנועה כבדים, שלא מתרגשים אפילו משלילת רישיון. בימים האחרונים נגרסו בצו בית משפט שלושה כלי רכב, והיד עוד נטוייה.

לכתבה המלאה:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/007/326.html

מה דעתכם בנושא?

פורסם

הם לא מקבלים את הכסף מהביטוח?:?

למה לא לכרות לבן אדם את הידיים? ככה הוא בטוח לא יוכל לנהוג. כי בצורה הזאת הוא יכול לקחת לחבר את האוטו...

פורסם

בושה וחרפה!!! איך אפשר במדינת חוק להחרים רכוש פרטי של מישהו ולהשמיד אותו? (זכות הקניין לדוגמא) זה יצור מצב שבסופו של דבר מי שלא חגר חגורת בטיחות או נסע 20 קמ"ש מעל המותר פעמיים יקחו לו את הרכב וישמידו אותו. ואם יש לי ביטוח מקיף, הוא לא מחסה את הנזק?

פורסם

זה נראה לך 20 קמש מעל המותר?

אני מקווה שהמשטרה תמשיך בדרך הזאת..

אולי סוף סוף נראה קצת שינוי בכביש.

מישהו יודע האם הם מקבלים החזר מהביטוח?

פורסם
בושה וחרפה!!! איך אפשר במדינת חוק להחרים רכוש פרטי של מישהו ולהשמיד אותו? (זכות הקניין לדוגמא) זה יצור מצב שבסופו של דבר מי שלא חגר חגורת בטיחות או נסע 20 קמ"ש מעל המותר פעמיים יקחו לו את הרכב וישמידו אותו. ואם יש לי ביטוח מקיף, הוא לא מחסה את הנזק?
אל תהיי שוקיסט.

רשום בכתבה במפורש - אם באמת קראת או שאתה סתם מגיב לפי הכותרת ויותר פאניקה.

צריך נורא להשתדל כדי שיקחו לך את האוטו.

יש מספיק אנשים עם 40+ הרשעות שממשיכים לנסוע.

תרגע.

ולשאלתך עד מתי אוג' 03?

עד אוג' 06 בלי קבע/קב"נ.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

תרגעו אף אחד לא יעשה לכם דבר כזה, מדובר על אנשים שחייבים עשרות אלפי שקלים או מאות אלפי, ויש להם עבירות חוזרות בלי סוף.

ומגיע להם מכל הלב.

פורסם
אל תהיי שוקיסט.

רשום בכתבה במפורש - אם באמת קראת או שאתה סתם מגיב לפי הכותרת ויותר פאניקה.

צריך נורא להשתדל כדי שיקחו לך את האוטו.

יש מספיק אנשים עם 40+ הרשעות שממשיכים לנסוע.

תרגע.

ולשאלתך עד מתי אוג' 03?

עד אוג' 06 בלי קבע/קב"נ.

תשובה לעניין...... :wink: ויצא לי במסגרת העבודה להיתקל בעבריינים עם 86.....!!! הרשעות שטענו כי השתנו ועכשיו הם נוהגים כמו שצריך. העניין הוא שזה היה תוך נהיגה ושיחה בסלולרי.... :x
פורסם

השאלה הנשאלת היא כמה יעיל הדבר..

אם לכם היו לוקחים את האוטו וגורסים אותו (היפוטתית, תרגעו..), האם הייתם משנים את הרגלי הנהיגה שלכם, או מרגישים ממורמרים בכך פחות "שמים" על החוק..?

אור.

פורסם
השאלה הנשאלת היא כמה יעיל הדבר..

אם לכם היו לוקחים את האוטו וגורסים אותו (היפוטתית, תרגעו..), האם הייתם משנים את הרגלי הנהיגה שלכם, או מרגישים ממורמרים בכך פחות "שמים" על החוק..?

אור.

אז יגרסו להם עוד רכב (מי לא הפנים אחרי דבר כזה)

אני מכיר מעט מאוד אנשים שיכולים להרשות לעצמם לגרוס שתי מכוניות.

חוץ מזה - מי אמר שזה יעצר שם?

אפשר לגרוס את כל צי הרכב של אלבר.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

כמו שצריך

שימשיכו ככה רק עם רסן כמובן שזה לא יצא משליטה

אז נכון יש לו את הזכות לקיניין אבל:

א. הוא מצפצף על חוקי המדינה שאוסרת עליו לינהוג בגלל שלילה (צריך להושיב אותו בכלא על דבר כזה)

ב. מי נתן לו את הזכות להרוג (אני לא חושב שזאת הייתה זכות הקיניין)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אהלן

אני מקווה שזה יחול גם על רכבי הפאר של בני דודינו. אנשים שנוסעים בכבישי הנגב יודעים שצריך תמיד להזהר שפתאום רכב לא יפתיע לכביש מהשטח (גם במקומות עם גדר הפרדה שהושחטה), או ייסע בלילה בלי אורות ויחתוך אנשים, וכד'. הינה, רק לפני שעתיים נסעתי למיתר, ג'יפ ניסאן טראנו פשוט חיכה שיגיעו מכוניות כדי לחצות את הכביש. מחליא אותי רק לראות אותם עושים את העבירות האלה ועוד לצחוק עלינו.

:snipersmi:evil::bad-word::2gunfire::-x

פורסם

ומה קורה המקרה והרכב רשום על שם מישהו אחר?

אין להם זכות להרוס רכב של אדם הלא קשור לעבירה.

מעכשיו עברייני התנועה הכבדים ירשמו את המכוניות שלהם על שם האישה/האמא/הסבתא.

פורסם
מעכשיו עברייני התנועה הכבדים ירשמו את המכוניות שלהם על שם האישה/האמא/הסבתא.

מעכשיו?? :shock:

נשמע כאילו מצאת תגלית מרעישה.... NEWS FLASH, לא.

אין לי מספיק ידיים לספור כמה שנים כבר משתמשים בתרגיל הנדוש הזה...

סטודנטים, אנשים שחייבים למס הכנסה, חברות שחייבות למס הכנסה, או בכלל מי שלא רוצה שיהיה רשום על שמו משהו.

• תוכן חדש...