Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lightning audio b.250.1

NIRMINES
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון, הוא יקבל 250 ואט RMS , מספיק לסאב כזה.
למה אתה אומר שזה מספיק? שוב - אם אתה רוצה לשמור על הסאב, המגבר צריך להיות 40 אחוז יותר חזק מהסאב, אם אתה רוצה להקשיב למוכר, שים מה שבא לך!
פורסם
למה אתה אומר שזה מספיק? שוב - אם אתה רוצה לשמור על הסאב, המגבר צריך להיות 40 אחוז יותר חזק מהסאב, אם אתה רוצה להקשיב למוכר, שים מה שבא לך!
מה שאתה אומר זה נכון. חלקית.!!

כי במגברים של בית ומגברי ארועים. אתה קובע כמה המגבר יוציא.

במגברים לרכב אתה קובע את הרגישות כניסה שלו. ולא את העוצמה.

אבל בכללי נכון עדיף מגבר חזק. אבל לא צריך להגזים 40%. גם 20% יספיק.

ושוב נתון נוסף חשוב. הנצילות של הסאב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
במגברי ארועים. אתה קובע כמה המגבר יוציא.

לא אתה לא...... המגבר נמצא תמיד על עוצמה מקסימלית, וגם פה אתה קובע רגישות כניסה על ידי מיקסר.... אף פעם לא משחקים עם הווליום של המגבר...

ואם היה לי מיקסר בבית, בחיים לא הייתי מתעסק עם הווליום של המגבר... בבית אתה מסובב את הווליום כי אין לך אפשרות אחרת לשלוט על הווליום. הלוואי והיה.

פורסם

כמה שטויות בהודעה אחת, אני בהלם.

אתה ממליץ על מגבר B2.300.2 שהוא מגבר 2 יציאות שלא מסוגל להחזיק סאב DVC !

מילא שהמלצת על מגבר לא מתאים, ולא הבנת את הטעות ,

אבל אתה עוד שולח אותו לקנות מתחנה מרכזית ב700 ש"ח , כשבחנות המגבר עולה עוד 100 ש"ח.

מה, אתה מחפש צרות?

כולם יודעים שיש שם מחיר זול, אבל לא חסרות קומבינות (כמו מורל דוטק עם טויטר פולס).

למה להסתכן?

וחוץ מזה , אם תסתכל , המחיר שמצאת בsoundonline הוא יותר זול ב90 ש"ח, אבל האחריות היא מוגבלת, תסתכל טוב.

ZZR

פורסם

בנוגע למגבר באמת היתבלבלתי .

היתכוונתי למגבר הזה שהוא עוד 100 RMS .

http://www.stereo-g.co.il/product_details.asp?intGlobalId=453054399

עכשיו אני רוצה לראות אותך משיג אותו ב800 שקל עם אחריות של אוטופרט .

בנוגע לתחנה מרכזית ואין שם בעיה של אחריות ולא של קמבינות.

אז צא מהסרט !

פורסם
נראה לי שיש לך מנוי להצגה יומית .

בהחלט !

לכולנו יש הצגה יומית (על חשבונך) כל עוד אתה כותב בפורום .

לפעמים התגובות שלך מפילים אותי מהכיסא .:-D

פורסם

אחי קח טלפון של יבואן שמוכר בבית את כל הדברים האלו.

קניתי אצלו לפני שבועיים את ה b.250.1 ב650 ש"ח כולל אחריות לשנה וחשבונית. אפשר גם באשראי.

מושב אמונים (ליד אשדוד)

0544667288 קוראים לו רמי.

תהנה.

• תוכן חדש...