Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lightning audio b.250.1

NIRMINES
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר היה לי את המונו הזה ... הוא טוב אבל באותו מחיר אפשר להביא את הלאיטנניג אוודיו 2 ערוצים

בגישור 300 RMS

מה שאני עשיתי והוא בהרבה יותר טוב אהה וגם תקנה את המאוור שלהם ולא פרוטקשנים אחרי 15 דקות עבודה

פורסם

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=549&CatCode=

אפשר למצוא ביותר זול

אפשר גם את הפאנטום ב 1000 יד שניה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בעקרון אני יודע שהוא חלש יחסית לסאב

השאלה שלי היא האם המגבר הזה יחזיק את הסאב לתקופה מסויימת עד שאני ישדרג אותו?

פורסם

יחזיק כן בערך.

עכשיו לעניין של הפייז תבינו פעם אחת שזה תקן DIN אתה לא יכול להשוות אותו ללטניינג נקודה.

בהשוואה אתה צריך משתנה אחד שזה הRMS על אותו תקן.

http://www.stereotip.co.il/product_max.asp?id=59

הנה המגבר הנ"ל במחיר טוב.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

איך הוא יכול להזיז סאב?? אתה תחסל את הסאב, הוא חלש מידי, ב8 אוהם הוא ייתן לך בערך 100 וואט המגבר הזה, מה שאתה רואה זה ברמקולים 2 אוהם שכמעט ואין דבר כזה.

פורסם

המגבר יחסית חלש...וכן הוא יכול להיות מתאים זמנית.

קח בחשבון שהסאונד לא יהיה משהו,ויש סיכוי קלוש אבל קיים שהסליל של הסאב יתפס(=סאב שרוף).

חבר לו מגבר מונובלוק טוב !

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

המגבר הזה יעבוד , ויעבוד טוב .

כל המגברי phase או מגנט phantom, נקובים בתקן DIN 45324 ,

אני הייתי מתייחס אולי ל50% ממה שמוצהר.

המגבר phase נראה לכם שמוציא 475 ואט ב2 אום?

תחשבו שוב, גם על המגנט.

ZZR

פורסם

איך הוא יעבוד טוב תסביר לי, אם המגבר ב2 אוהם מספק 250 וואט ובהנחה שהסאב שלו 8 אוהם, המגבר יעבוד בערך 100 וואט, והסאב 400 וואט, מה שאומר, השמדה איטית וכואבת של הסאב, אבל בהצלחה!

פורסם

אתה לא קורא לפני שאתה כותב?

אם אתה לא מבין , תשאל, ישמחו להסביר.

הסאב הוא 2 סלילים ,לא יחובר כ 8 אום, אלא כ2 אום .

הסלילים יחוברו במקביל.

ואז המגבר יוציא 250 ואט נקי לסאב של 400 ואט, מכובד בהחלט.

בטח לסאב שמוציא אולי חצי ממה שמוצהר.

ZZR

פורסם
איך הוא יעבוד טוב תסביר לי, אם המגבר ב2 אוהם מספק 250 וואט ובהנחה שהסאב שלו 8 אוהם, המגבר יעבוד בערך 100 וואט, והסאב 400 וואט, מה שאומר, השמדה איטית וכואבת של הסאב, אבל בהצלחה!

הסאב הוא 2 אוהם

זאת אומרת שהוא יקבל 250rms במקום400rms?

• תוכן חדש...