Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול חוק מלווה ונהג+2 נמוסעים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום חבר שלי בא אלי ביציאה מוזרה והוא אמר לי שעוד כמה חודשים מבטלים את החוקים הבאים:

1.מחזירים את המלווה לתקופת ליווי של חודשיים בלבד ולא 3 חודשים.

2. לנהג חדש מותר להסיע את עצמו +שתי נוסעים, עכשיו מבטלים את החוק הזה, ואפשר להסיע עד 5 נוסעים

אתם אומרים שזה באמת נכון או שזה סתם חלום הזוי של חבר שלי?

וגם עם כן..מתי החוק יכנס לתוקף?

תודה מראש

ניב

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם
שתי נוסעים ? אולי שני נוסעים ו/או שתי נוסעות

שני נוסעים או שתי נוסעות (או נוסע ונוסעת)

שני נוסעים ושתי נוסעות הם ביחד ארבעה וזה כמובן אסור.

אין שום כוונה לבטל את החוק הזה, מה שכן - מדובר ב"הוראת שעה" התקפה לשנתיים (החל בנובמבר 2004) כך שאם לא יאריכו אותה היא תפקע מעצמה בסוף אוקטובר 2006.

(וכבר יש תקדים לכזה דבר - בסביבות שנת 98-99 היה חוק של מלווה עד גיל 17 וחצי חובה (גם למי שעבר טסט בגיל 17 בדיוק) - זו גם היתה הוראת שעה מוגבלת בזמן וכשהזמן עבר לא טרחו לחדש אותה או לעשות תקנה קבועה והחוק חזר לחוק הרגיל שהיה אז (חודשיים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בכל מקרה אף אחד לא מפקח על החוק הזה, לא שמעתי על מקרה שנתנו קנס בגללו(כל מי שאומר שנתנו קנס איכשהו שמע את זה ממישהו אחר ולא ראה את זה בעניים) ויש לי הרבה חברים שנכללים בחוק ועצרו אותם שוטרים.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

תיראה על החוק הזה בוא נגיד ככה 50 אחוז מהשוטרים לא יודעים ועוד 40 אחוז לא עושים עליו כלום אבל יש תמיד את האלה שצריכים להביא דוח"ות אז יש כאלה ויש כאלה ואת החוק הזה לא יבטלו ואם כבר משהו יעלו את המלווה לחצי שנה!

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

כולם כבר יודעים לגבי החוק לא כולם עושים משהו לגבי התופעה שאנשים לוקחים יותר מ2 אנשים כולל אותם עצמם.

לפי מה שהבנתי החוק עומד להיות מנוסח מחדש וכבר לא יהיה הוראת שעה אלא חוק מן המניין.

לגבי מלווה 3 חודשים- פוגע בהרבה נהגים חדשים אבל סביר זה כולה 4 שבועות יותר ממה שהיה נהוג עד נובמבר 2004

לגבי חצי שנה- פה כבר טיפה הגזמה לדעתי

פורסם

הגשמה כן אבל אני אומר לך שאם יעשו משהו בקשר לזה אז לא יורידו את מס החודשים של המלוה אלא רק יעלו אותו!

פורסם
כל מי שחושב שנהיגה עם מעל 2 אנשים ללא מלווה אינה עברה או שלא משים לב אליה, שיקרא את הנ"ל : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=87861

פליקס

בסדר אם הנהג ההוא הייה נוסע כמו בן אדם ולא עובר על החוק ואפילו שהיו תופסים אותו והוא הייה מדבר כמו בן אדם לשוטר לא הייה קורא כלום!

פורסם

מניסיון, עדיף שיהיה כמה שיותר זמן מלווה, חודשים זה קצת, חצי שנה מוגזם, אבל 3 חודשים זה מצויין, וזה מאוד עוזר !

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

נראה לכם באמת שיורידו את החוק של המלווה ל-חודשיים ? :roll:

עם המצב היום בכבישים שהמון נהגים חדשים משתוללים ועושים תאונות אני דווקא שמעתי מבן אדם מבין עניין שדווקא רוצים להחזיר את החוק לתקופה של חצי שנה וצפונה !

אבל שוב הכל שמועות , בדיוק כמו השמועה של חבר של פותח השירשור.

אני בכל אופן הייתי מעדיף שתקופת המלווה תיהיה הרבה הרבה יותר מ-חודשיים , אבל זאת רק דעתי האישית.(חברים אל תתעצבנו עלי שום דבר לא אישי נגדכם.)

יוגב

פורסם
בסדר אם הנהג ההוא הייה נוסע כמו בן אדם ולא עובר על החוק ואפילו שהיו תופסים אותו והוא הייה מדבר כמו בן אדם לשוטר לא הייה קורא כלום!

ואם ואם ואם לסבתא היו גלגלים היא הייתה נותנת לי רכבות.

ולא חסר שוטרים שעל עבירת חגורה משחררים, ועל פלאפון משחררים אותך, כל שוטר לפי מידת המנאיקיות שלו. לכן עדיף לנסוע כחוק ולא לקוות לטוב (הכוונה ספציפיפת לעבירה הנ"ל לנסוע כחוק, בעבירות אחרות כגון מהירות אני נגד החוק).

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...