Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל ספרי התחזוקה וקטלוגי חלפים לפיאט 850 (יצרן, היינס, Autobooks).

ספרי תחזוקה לסיטרואן BX (היינס וחלק מספרות יצרן)

Haynes Gearbox Overhaul Manual - מכסה את התיבות הבאות: Austin/Rover Metro, Austin/Rover Mini, Citroen/Peugeot BE/MA gearbox, Ford B&N/J&K, Vauxhall (Opel) F10/F16, VW 084&020

Haynes Weber Carburettor Manual

Haynes Car Bodywork repair manual

פורסם

שלום,

אני מחפש ספרות מכל הסוגים (HAYENS, ספר רכב וכד') על פיאט מולטיפלה (2001).

תודה מראש.

פורסם

יש לי את ספרי ההיינס הבאים:

haynes weldind manual

Haynes Fiat Uno Service And Repair Manual

Haynes Citroen BX Manuals

Haynes Rochester Carburettor Manual

ועוד כמה בדרך...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש לי

HAYNES TALBOT SOLARA

חדש לגמרי.

בעצם מעוניין למכור אולהחליף בספר

BX

אוhaynes - volvo 140series 1966-1974

יש לי ספר של BX במידה ואתה מעונין

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
מחפש ספר או כל מידע אחר לגבי audi 100 Coup'e S 1971 1800CC

האם המנוע זהה לכל האודי 71 שמסתובבות בישראל??

"...זהה לכל האודי 71 שמסתובבות בישראל??" התשובה היא לא: ב71' נמכרה בארץ גם ה- Audi 75 עם מנוע 1695 סמ"ק (והוא לא יתאים)

Audi 100 Coupe S יוצרה עם מנוע אחד בלבד: 1871 סמ"ק 115 כ"ס אותו היא חלקה עם ה- Audi 100, אשר להבדיל יוצרה גם עם מנוע קטן יותר - 1760 סמ"ק 80-100 כ"ס(אליו אתה כנראה מתכוון...). הרכב יוצר בין השנים 69'-76'. כאמור, גם המנוע הקטן יותר (גרסת 100 כ"ס היא שהיתה נפוצה בארץ, אותיות מנוע zz) יתאים לרכב ויזיז אותו יפה (170 קמ"ש בגרסת הסדאן 1.8); כפי הנראה בעבר כבר שינו לרכב שלך ת'מנוע לקטן יותר...

פרטים נוספים? צור קשר - יש לי כל ספר אפשרי בנוגע לרכבים הנ"ל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ספרות מקצועית לרכבי סובארו מ1968 ועד היום כולל ספרות לדגמי 360 gsr ff-1 והלאונה לדורותיה נמצאת במועדון סובארו קלאסי . לפרטים נוספים [email protected] או בה"פ אלי או אל אלון (aloni 002005)

משה אזולאי.

אלון א

subaru classic

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום רב.

ברשותי ספרי Parts Catalog וספרי Service Manual המקוריים של כל דגמי סובארו, החל מתחילת שנות ה-70 ועד לחדשות.

באם למישהו יהיה צורך לפתור בעיות ולדעת מה נוהל הפירוק/הרכבה של חלקים ברכב ו/או להשיג חלקים ומספרים קטלוגיים (גם כאלו שלא נמצאים בארץ) לסובארו שלו, החל מתחילת שנות ה-70 ועד החדשות, מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית עם פרטיו, ואצור עימו קשר בשביל לעזור לו בכל בעיה שתהיה.

בכבוד רב, גל ליבוביץ.

מייסד מועדון סובארו שטח ופנאי.

www.subaru4x4.net

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

תוכן ההודעה נמחק

ובכנות, אלוני, אני מוציא לך כרטיס צהוב.

אם לא הבנת מה שכתבתי בשרשור קודם לגבי המריבות שלכם, אז אולי תבין בדרך הקשה.

רוצה לנסות?

בני, מנהל הפורום

שלכם בכנות אלוני.

פורסם

האם למישהו יש אולי ספר רכב של אאודי 80 מהשנים 85-86 אולי? או איפה אני יכול להשיג ספר כזה, העדיפות היא היא בשפה העברית!:wink:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחפש ספר רכב לקונטסה 1300 69 ,עדיף מקיף בעיברית.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...