Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

changing engines in israel not legal, why??z

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

guys, why conversions , or changing engines is not legal is israel? not like in the us , that u can put a vette's engine in a porsche 914??d

and much more examples

thanks

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

In the US you can buy alloy wheels in each size you want and no one will say you a word! in IL the MUSAD will investigate you on every litlle sticker you put on your car.

I guess we are :-)not in the states...:-)

פורסם

*MOSSAD

The answer is simple, in the us, and other european countries the congressmen, ministers etc. drive their own cars.

here they drive leased volvos..

that's why we are the leasing country... :(

Also, outside this hell hole there are very rich people that like motorsports...here we have very rich people that like amm... themselfs\their bank accounts\the ministers "מחק את המיותר"

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
In the US you can buy alloy wheels in each size you want and no one will say you a word! in IL the MUSAD will investigate you on every litlle sticker you put on your car.

I guess we are :-)not in the states...:-)

i know that , but why is the resone and can we do something to change it?s

nice volga in your picture

פורסם

THE VOLGA IS NICE, ITS THE 24 MODEL

THE POLICE IS PROVIDING A LOT OF MONEY FROM DIFFERENT FINES

( FINESאין לי מושג איך כותבים קנסות)

AND THIS IS THE EXPLANATION TO MANY LAWS

(וגם חוקים)

*נכתב ע"י דיסלקט

:-)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
because here in israel the god damm goverment steals money in every way possible:x .a friend once told me if you love israel and want to help it own a car:-)

guys i know all these kind of resones, im looking for more profetional , or legal answers

thanks

פורסם

הסיבות המשפטיות כביכול הן שלא כל מנוע מתאים לכל רכב חוץ מזה לא מרשים לעשות את הדברים הנ"ל מאותה הסיבה שמציקים לבעלי רכבים משופרים או אפילו מהחשש מפני זה שאנשים יתחילו לגנוב מכוניות בשביל המנוע או פשוט לאחר הרכבת המנוע לא יחזקו וישפרו חלקים אחרים ברכב.

חוץ מזה חשוב על התסריט הבאה

יש לי DL, קוראים לי ששי, אבל אני חושב שאני שומאכר, אני מדביק על האוטו מדבקות של RIGER מדביק ספוילר (שקודם פרקתי מאוטו חונה) ומלמטה יש לי נאונים כחולים (מוסיף מינימום 7 כוח סוס) מרכיב באוטו מנוע של איזה אימפרזה טורבו (מפירוק או אפילו גנוב).

ואז בלי לחזק את הבלמים המרכב או השילדה אני יוצא לאילון. אמצע הלילה ואני מרשה לעצמי להיתפרע קצת סוגר סקלה וממשיך להאיץ, פתאום מתנתק לי גלגל אני מתהפך ובדרך פוגע ברכב שהיה בו זוג צעיר (האשה היתה בהריון),.

למחרת מתפרסמת בעיתונים ידיעה על 3 הרוגים בתאונה באילון.

אתה אולי מבין בתחום וכן הייתה משפר את שאר מכלולי הרכב אבל ששי לא.

ששי רוצח.

וגם אם ששי לא היה קיים, התקינה והאישורים שהיתה נאלץ להמציא לאחר החלפת המנוע היו גורמים לפקידים במשרד הרישוי לעבוד קצת יותר קשה.

אטרקציות לאירועים

פורסם

חשוב על התסריט הבא:

קוראים לי ששי ושיפרתי את ה DL שלי אצל אחת מסדנאות הרכב המאושרות על ידי משרד התחבורה. הברקסים משופרים ויש מנוע עם טורבו על המנוע המקורי שפתחו לו ראש ושינו יחס דחיסה בעזרת בוכנות מתאימות. הרכב שלי עובר טסט ללא כל בעיה. אני לא צריך לשחד אף אחד ובכך אני מסייע בעצם לחוקי המדינה להשמר. בנוסף, יש לי ממיר קטליטי hi flow מכיון שלא התקמצנתי על 40 דולר (והחלפתי לסתם נקניק). כמו כן, האגזוז שלי פתוח אבל עומד בתקני רעש שנקבעו על ידי המדינה. האוטו אינו מזהם ובכך אני מסייע להורדה של מספר הנפטרים מזיהום אויר מדי שנה שעומד על כ-1000 איש בגוש דן בלבד (אבל זה לא מעניין את התקשורת ולכן גם לא את שאר האוכלוסיה).

אוטופיה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נעים מאוד ששי

ומה אם שכן שלך ירחמיאל שיש לו בכלל סקודה פיבוריט בצבע בז' ושם מנוע של איזה סופרב ?

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...