Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט V5

mazda626
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את המאזדה שלי(626 שנת 99). מכיוון שאין לי את הכוח והעצבים הדרושים בכדי לנסות למכור את האוטו אז החלטתי ללכת לכיוון של טרייד אין, אז נכנסתי היום לאוטוסנטר, שם הציעו לי לקנות פאסאט V5 שנת 02 היילין. האוטו עם 60 אלף קילומטר ומוצע במחיר מחירון, העומד על 122,000 ש"ח.

מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? האם יש אופציות טובות יותר(אני מעדיף שנתון יותר גבוה)?

ד"א נסעתי על הפאסאט הזאת נסיעה קצרה והיא נוסעת טוב, המנוע טוב והמיתלים סיפקו אותי.

בכל זאת אני קצת פוחד מאמינות\שמירת ערך וכו'.

כל הצעה\הע(א)רה תתקבל בברכה.

פורסם

אני מסכים עם אליאור... הרכב באמת מצויין אבל קשה מאד למכור פאסאט... ולכן הוא נמכר בהרבה מתחת למחירון (הרבה- ז"א שהמחיר יכול להגיע גם ל 10K מתחת למחירון במקרים של ייאוש של המוכר גם אם הרכב במצב מעולה)

• תוכן חדש...