Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נצל"ש:

אצלי ברכב מחליפים פילטר דלק כל 40K ק"מ. אני סומך על הבעלים שלפני הקודמים שאפשר למשוך עם הפילטר עד 200K, אבל נגיד שאני נוסע עם פילטר שעבר יותר מ-40K ק"מ - אילו השלכות (בעיקר בטיחותיות) יש לכך?

פורסם

איזה אוטו זה שסוחב 40.000 קילומטר עם אותו פילטר דלק?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אכן כן... גם ברכב שלי יש להחליף סנן דלק כל 40K...

מקורי עולה בסביבות 400 ש"ח כולל מע"מ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואו אני לא ידעתי את זה שיש רכבים שמסוגלים לנסוע עם אותו מסנן דלק כ 40K ואפילו יותר מזה. לפי דעתי זה קצת מוגזם 40K אני היתי מעדיף להשקיע את ה 40 ש"ח הנוספים כל טיפול 10K ומחליף כבר על הדרך את הפילטר דלק.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סבבה למדתי משהו חדש היום,אבל אני מעדיף בכל זאת להחליף כל 10K ממש לא קשה לי לפרק את הפילטר ולהחליפו וגם זה לא כזה יקר כל העסק הזה וכך אני נוסע עם ראש שקט.

פורסם
נצל"ש:

אצלי ברכב מחליפים פילטר דלק כל 40K ק"מ. אני סומך על הבעלים שלפני הקודמים שאפשר למשוך עם הפילטר עד 200K, אבל נגיד שאני נוסע עם פילטר שעבר יותר מ-40K ק"מ - אילו השלכות (בעיקר בטיחותיות) יש לכך?

על "בעלים שלפני הקודמים" אתה סומך ועל יצרן הרכב אתה לא ?

יצרן הרכב ממליץ להחליף את הפילטר כל 40K ק"מ, אז תחליף כל 40K ק"מ, לא כזה סיפור.

ישראל 2005, מדינת אני-יודע-הכי-טוב.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...