Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Image Dynamcs IDMAX12 Dual 4ohm

MoranLan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז לאחר חקר שוק ארוך ושמיעה של מספר סאבים החלטתי להביא את ה IDMAX

אם משום מה לא יסתדר בגלל הגודל אז כנראה IDQ

אגב אייל, מצטער לקרוא שגנבו לך סאב כזה, ממש כואב לי הלב, חלאות.

את שלי אני כנראה אזמין דרך www.carmedia1.com

רציתי לדעת באיזה תיבה הוא יעבוד הכי טוב ל SQ

אני הולך לגשר 2 יציאות של קיקר 850.4 לטובת העניין והסט שיעבוד איתו הוא 3 חלקים של מוראל, נשמע לכם כדאי או שהמוראל לא יצליחו לעמוד עם הסאב הזה?

פורסם

אמנם הקיקר מגבר טוב אבל הייתי ממליץ לך להחליף למונו טוב.

גם ככה מדובר פה במערכת בעלת צריכת חשמל "גדולה" ומונו יהיה יעיל יותר בהרבה משני גישורים.

בנוסף ככה סיגנל לשני הסלילים זהה לחלוטין ובמקרה שלך עם שני גישורים זה לא נכון ויכול לגרום נזק לסאב.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

shibby

מה ז"א 2 גישורים? אני משתמש בגישור של 2 יציאות בשביל הסאב, 2 היציאות הנוספות יגבירו את המוראל, ולא אין מצב שאני משקיע כסף על עוד מגבר גם ככה המגבר הזה עולה מספיק ובטוח יספק את הצרכים שלי, אם יש צורך אני יוסיף קבל ונקווה שזה יספיק

פורסם

הייתה לי התקנה דומה, עם קיקר 800.4 הוא עבד בגישור אחד על קיקר L7 והערוץ השני לקומפוננטים, הוא מסתדר בלי בעיה בכלל.... למרות זאת החלפתי ל600.1 רק לסאב, לאחר איזה שנה.

בינתיים מה שיש לך אמור לעבוד מצויין.

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...