Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S-CLASS ידנית

sti05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמת, אין אף S-CLASS ידנית (גם לא שמעתי על E ידנית, אבל בזה אני לא בטוח).

איזה הגיון יש כבר בS ידנית?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אמת, אין אף S-CLASS ידנית (גם לא שמעתי על E ידנית, אבל בזה אני לא בטוח).

איזה הגיון יש כבר בS ידנית?

אין. בגלל זה-אין. ה-W220 לא עזבה את המפעל ידנית, וגם ה-W221 לא תעזוב אותו עם STICK.

כמובן שיש E ידניות, בארופה המון קונים E ידניות, הנה לינק של אחת:

http://www.mobile.de/SIDoPOsmnmrTqVAhzeIqEjHZw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1127846223A1Iindex_cgiD1100CCar%5B-t-vctpLtt~BmPA1B21B20D1000%81O-t-vCaMkMoSeSmVb_X_Y_x_yrd~BSRA6D1100E17200De200CPKWDE200HinPublicA2A0A0A0D2004/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&top=27&id=11111111181166354&

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

היתה לי S-class ידנית - מודל 1973 עם גוף 116.

הסיבה לגיר ידני זה מנוע 2800 הזרקה עם 185 כס"ב מועברים לגלגלים האחוריים. זה טוב. טוב מאוד אפילו, גם בביצועים וגם בחיסכון בדלק. יש לי חבר שהיתה לו BX 19GTI חדשה באותה תקופה, והמרצדס הראתה לו רק את עכוזה.

אני לא יודע לגבי דגמים נוכחיים, אני מניח שרועי יודע על מה הוא מדבר. זה חבל, כי זה שילוב ממש,ממש נחמד.

נמרוד

פורסם

היה שילוב נחמד.

הגיר הידני במרצדסים החדשות לא נעים לתיפעול,מהלך הידית ארוך יחסית ולא הכי קל,וגם המצמד כבד.

גירים אוטומטיים תמיד היו הצד החזק של מרצדס,בייחוד בדגמים בעלי 5 מהירויות.

לב.מ.וו גיר ידני מתאים הרבה יותר,כי הוא הולם את האופי הספורטיבי שלהם,מה גם שהתיפעול שלו מושלם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא, אתה הוכחת שבאנגליה אין..

ובכל מקרה, למי שאמר שלמרצדס אין שום רכב ידני.. אז זו טעות.

יש גם E CLASS וגם C CLASS ידניות.. בE ידנית נסעתי בגרמניה, ובC ידנית נהגתי בארץ..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...