Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מידה די נדירה ברכב 205/50/15

אני מחפש כבר כארבעה חודשים צמיגים ספורטיביים ולא מוצא בשום מקום, אז הורדתי ציפיות ומצאתי צמיגים קצת פחות ספורטיביים. אני לא מרוצה מההחלטה, אבל פשוט אין ברירה.

מצאתי DUNLOP SP9000 ב 780 שקלים לצמיג. יוצא 3120 ש"ח לרבעייה.

מצאתי YOKOHAMA A539 ויוצא שהם זולים יותר מהדנלופ בכ 700 שקלים ברבעייה.

1. האם המחיר לדאנלופ לא מנופח מדי?

2. איזה צמיג מהשניים האלה יותר טוב לנהיגה ספורטיבית?

דימה

פורסם

הדאנלופ הוא צמיג טוב מאוד, יותר טוב לדעתי מהיוקו המיושן שכבר לא נמצא בכלל בייצור כבר די הרבה זמן.. ככל הנראה מדובר בצמיג מתאריך ייצור ישן.

בדוק את תאריך הייצור בכל מקרה לפני שאתה משלם על איזשהו צמיג.

מוטי.

פורסם

כן, היוקו גם חשוד לי קצת כי זה מאוטודיפו ושמעתי שהם כבר לא מתעסקים עם החברה הזאת, אז כנראה שזה שאריות. כמובן שאני אבדוק את התאריך, למדתי הרבה ממך לגבי הצמיגים. :-)

רציתי FALKEN AZENIS 215 615

GOOD YEAR EAGLE F1 GS3

TOYO PROXES T1S T1R

אבל כבר המון זמן לא מוצא בכל רחבי הארך. :|

מקווה שהדאנלופ 9000 לא נופל הרבה בתכונות מהצמיגים שרציתי

פורסם

גם אני כמוך סובל מהמידה הארורה הזאת....

בשרשור הענקי שהיה לפני כחודש ניסינו למצוא F1, ללא הצלחה.

T1 במידה הזאת ממש אין.

SP9000 שכבר לא היה איכפת לי לנסות - גם אין בנמצא. אגב, כשקיבלתי הצעות מחיר (על צמיגים ש"בדיוק כרגע אין") הן היו הרבה יותר נמוכות - בערך 510-570 ש"ח.

מכיוון שאני יכול עוד למשוך עם הנוכחיים אז החלטתי לחכות ולראות אם זה עניין של זמן או שלא תהיה ברירה ולמרות כל ההמלצות החמות של מוטי הוא צריך לזכור שפה זה ישראל ולא ארה"ב... וכנראה לחפש איזה פאלקן או מישלין.

פורסם

אהלן,

המחיר נשמע מנופח לגמרי.

ה-sp9000 בהמון מידות אחרות נמכר באיזור האלפיים (גם מניסיון אישי). המידה שלכם לא כזאת מוזרה שתצדיק עליה של 50%.

ההצעות (הקצת פיקטיביות) שקיבלנו על המידה הזאת היו באיזור ה-600 ל-F1.

נראה לי אבל שאלה באמת המחירים אם הם היו במלאי.

הייתי ממליץ לכם לנסות לקבל תשובות לגבי המשלוח הבא של ה-F1. לי קשה להאמין שהמצב הנוכחי בו אין כמעט שום מידה לצמיג הזה (ולא רק במידות נדירות) יימשך עוד הרבה זמן.

תבדקו בהיפר צמיג ובצמיגי כחלון. היפר-צמיג גם העלה אפשרויות של ייבוא לפי דרישה למידה ספציפית עם זמן של שלושה שבועות (ותהרוג אותי למה משלוח מסודר של שאר המידות כשכרגע אין בארץ כלום לוקח פי כמה). המחיר אמור להיות קצת יותר יקר בתצורה הזאת אבל עדיין לא נראה לי שיעבור שלושת אלפים כמו בהצעה שקיבלת.

אגב, ה-sp9000 צמיג טוב מאוד שהיה לי ברכב הקודם (נגמר קצת מהר) אבל בסכומים האלה...:roll:

בהצלחה (מצטער על הנטישה...)

ניר

פורסם
אהלן,

אגב, ה-sp9000 צמיג טוב מאוד שהיה לי ברכב הקודם (נגמר קצת מהר) אבל בסכומים האלה...:roll:

בהצלחה (מצטער על הנטישה...)

ניר

אני מבין שאתה כבר נועל F1....? איזה מבריזן....:wink:

לא ביג דיל, אני עוד מושך קצת ובסוף כנראה אתפשר על משהו. לפי מה שהבנתי מפנצ'ריות אין יבוא סדיר של צמיגים ספורטיביים ברמה כזו ולכן אין מלאי זמין בדרך כלל. כנראה שעדיין אין ביקוש מספק כדי לאפשר יבוא של צמיגים סופר ספורטיביים.

פורסם

שלום לכל מחפשי הצמיגים.

בקרוב אני נפגש עם יבואן GOODYEAR בארץ (גם YOKOHAMA)

אשמח לשאול עבורכם על צמיגים ספציפיים.

פורסם

זה באמת יכול לעזור, אני מאמין שיהיה פה לפחות 5 אנשים שיזמינו את הF1...

אגב, אם זה לא סוד, מי היבואן של Goodyear?

Scooby WRX

פורסם

היבואן הוא קמור אביזרים - קיסריה , איזור תעשיה.

אם מישהו מעוניין שיציין מה הוא הצמיג הדרוש במדויק וכן הכמות הדרושה.

היבואן רציני ומייבא גם אווירי (משלוח יקר ומהיר) במידה ודרוש.

אם יש צורך בצמיג אחר (פירלי/קונטיננטל/קומו/מישלין ועוד) אין לי בעיה לפנות לשאר היבואנים

אני אהיה עם רובם בקשר בשבועיים הקרובים

פורסם
היבואן הוא קמור אביזרים - קיסריה , איזור תעשיה.

אם מישהו מעוניין שיציין מה הוא הצמיג הדרוש במדויק וכן הכמות הדרושה.

בבקשה. אחד מהבאים במידה 15-50-205:

Toyo Proxess T1-S

Goodyear F1 GS D3

Dunlop SP-9000

תודה.

פורסם
בבקשה. אחד מהבאים במידה 15-50-205:

Toyo Proxess T1-S

Goodyear F1 GS D3

Dunlop SP-9000

תודה.

כנ"ל לרביעיית 195/50/15, כולל Michellin Pilot.

כרגע אני יכול להשיג את ה-Goodyear/Pilot ב-700 לצמיג.

קשה לי להאמין שניתן יהיה להשיג מחיר טוב מזה, אבל אם אפשר...

חוצמיזה אני קונה גם זוג 205/55/16 באיכות דומה או קצת פחות (Michellin Primacy).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נרשם:

falou

V6

Q-PiXeL

הערה: אוטולוקס הוא יבואן TOYO עימו לא יצרתי קשר, אשמח לעזור לגבי כל השאר (GOODYEAR, DUNLOP, Michellin )

פורסם

עידכון:

אין את הדנלופ וגם אין את היוקוהמה. :x ממש מבלבלים את המוח, כבר הייתי מוכן עם הכסף.

בצמיגי כחלון לא יכולים לעזור לדרישות שלי.

ממש אין צמיגים לרכב שלי! בפנצ'ריות אין להם מה להציע לי, רק סיני זול או צמיגי גשם ושלג (שאין לי מושג למה מיביאם אותם לארץ ומוכרים באותם מחירים כמו צמיגים ספורטיביים :? )

מה הטלפון בהיפר צמיג או כל מקום אחר שמוכן לייבא בשבילי צמיגים מדגם מסויים?

דימה

פורסם

אני מחפש סט (ארבעה צמיגים) Goodyear F1 GS-D2 במידה 195/55/15R

אשמח לשקול גם צמיג במידנ זהה וברמה מקבילה של מישלין (פיילוט?) אם המחיר אינו מופרז לחלוטין.

תודה על הסיוע, אפשר תשובה בה"פ.

דרור.

• תוכן חדש...