Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משה משה ילד רע - למרות שאני מחבב אותך נורא.

אנא את תגובתי הכחולה תקרא:

אופיר ידידי:

לא כל חבר פורום יוכל לבקש ולקבל דביק כזה. יקבל דביק כזה רק מי שמועדף ע"י מנהל הפורום.הדברים קשים ומהוים הוצאת דיבה. צריך הוכחות חזקות לרשום את אשר רשמת. כמו ששמנו לב יש אנשים שהוא מגן עליהם ומאפשר להם יד חפשית גם בנושאים שלא קשורים לפורום. ובניגוד יש אחרים שהוא סותר את דבריהם באופן קבוע. ומוחק תגובותיהם.ראה תגובתי הקודמת.ואני כותב זאת למרות שגם כמה תגובות שלי נמחקו ואינני יודע למה.

לענינינו:

אני בעד לחזור למתכונת הישנה והטובה של ענתיקות בדרכים..., גם אני מפעם לפעם העברתי בשרשור המקורי לילות בשביל הכיף.מסכים בהחלט, וזה המשפט היחידי שלך שקשור לנושא.

ועוד משהו:

לאמר על דבר שנעשה אחרי מחשבה והתחבטות: "אחד הדברים הכי לא חכמים שנעשו בפורום" זה, בואו נאמר בעדינות, לא תגובה הכי חכמה (כי זה בעצם אומר שזה אחד הדברים הכי מטומטמים, ללא הסתייגות). כי להיות קפוא במקומך ולא לעשות דבר או לחדש דבר, זה הכי קל, ואולי גם לא חכם (או הכי לא חכם או לא הכי חכם...)...

צריך לזכור שביקורת בונה היא לא דווקה בשביל להקניט את מה שעליו נכתבה הביקורת היא כדי לגרום לבנאדם לחשוב עוד הפעם. אבל מה שאתה עושה זה לא ביקורת בונה או ביקורת כלשהי. אתה ממש מלכלך על מישהו שתורם לפורום יותר מכל אחד אחר, אם כי זכותך שלא להסכים למעשיו - אך למרות זאת אין לך ברירה ואתה חייב לקבל את המצב.

דבר לא חכם הו לא דווקה משהו שעשה טיפש. או "מטומטם".

דבר לא חכם הוא יכול להיות משהו שנעשה בקלילות. מבלי לחשוב מכל ההיבטים.

(ידוע לי שדברי יערכו ע"י הרודן הכל יכול זה המקום המתאים לרשום התנצלות אמיתית!של הפורום ואפילו גישתי תיחסם ע"י הנ"ל. אז מי שיקרא את זה שיזכור ויעביר הלאה בכל צורה.)

בהזדמנות זו אני קורא להחליף את מנהל פורום רכבי אספנות.את הקריאה הזו אינך מפנה למקום המתאים כפי שאתה יודע.

אם באמת רצונך בכך אתה צריך לפנות לבעלי/מנהלי הפורום הראשיים.

אנא משה, אל תרשום דברים שאח"כ תרגיש צער בגינם. הייתי מצפה ממך לחשוב על הנושא(אבל ממש לא מתוך כעס עקב דבר שאולי נעשה לך אישית) ואולי אפילו לנסות לעמוד במקום בני, ואח"כ להתנצל באותו גודל הודעה כפי שהשמצתה.

משה אזולאי.

שלך בידידות ובהערכה - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי, הרבה תודה

והבהרה לגבי מדיניות המחיקות שלי.

תמיד תמיד אני מסביר למה אני מוחק.

אני לא אחראי למדיניות המחיקות של מנהלי האתר האחרים.

ותסכים איתי שאני כמעט ולא מוחק, לפחות לפי התגובות שאני מקבל בה"פ על הסבלנות הרבה מדי שלי...

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
משה משה ילד רע - למרות שאני מחבב אותך נורא.

אנא את תגובתי הכחולה תקרא:

שלך בידידות ובהערכה - אבי נוף.

אבי ואני חשבתי שהתקופה הכחולה שלך היתה בגיל -16-...:-)...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אבי ואני חשבתי שהתקופה הכחולה שלך היתה בגיל -16-...:-)...רן

שושן צחור שלי . . .

בגיל 16 חושבים שיודעים הכל . . .

בגיל 30 מתחילים להבין שהכל מבולבל ולא יודעים כלום . . .

בגיל 50+ יודעים באמת איך להנות ממה שפעם חשבנו שידענו וממה שאח"כ בלבל אותנו . . .

. . . אני כבר מחכה למה שמחכה לי בגיל 100 - אבי. :turn-l: :turn-l: :turn-l:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שושן צחור שלי . . .

בגיל 16 חושבים שיודעים הכל . . .

בגיל 30 מתחילים להבין שהכל מבולבל ולא יודעים כלום . . .

בגיל 50+ יודעים באמת איך להנות ממה שפעם חשבנו שידענו וממה שאח"כ בלבל אותנו . . .

. . . אני כבר מחכה למה שמחכה לי בגיל 100 - אבי. :turn-l: :turn-l: :turn-l:

לדעת בלבד לא מספיק...התכוות נהנה ממה שיודע-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...