Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבי רדיו באוניברסיטת ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל החניונים מסוג זה מועדים לפורענות.

הרכב חונה לו מספר שעות במקום מבודד, וגם כאשר האזעקה פועלת, לא נראה כי היא תרתיע גנבים כי החניונים נטושים ברוב היום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוכים הבאים למועדון...

באוניברסיטה בירושלים (מוקפת בכפרים ערבים) נגנבים המון מערכות.

הנזק שלי: סוני 1400 ש"ח

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם
ואת זה ראית בעיניים שלך?
כן , הסדרנים הם ערבים !

ואני מתחיל עכשיו שנה ד' בהנדסה.

אני יודע בוודאות שמה שהוא אומר זה נכון, למרות שלי אישית לא נגנב כלום בלי עין.

יימח שמם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הפתרון היחידי הוא, לא להשאיר את הפאנל של הרדיו ברכב, ולקחת אותו עמכם,להשתדל להחנות את הרכב כמה שיותר קרוב לסביבה שאנשים עוברים בה ונמצאים בקרבה, וכמה שזה נשמע טפשי, לא להגיע עם מוזיקה שמחרישה אוזנים למקום ולהשמיע אותה במקום שמועד לפורענות אם חושדים באנשים שעובדים שם, כי כך למעשה אנו מראים(משמיעים) להם את מה שיש לנו ברכב וזה מושך את תשומת ליבם לרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם זה היה קורה לי אז דווקא אחרי קנית מערכת חדשה במקום זאת שנגנבה הייתי נכנס לחנייה בפול ווליום ובקול תרועה ולא מוריד את הפנאל. אבל כן הייתי עומד במרחק בטוח מהרכב ומחכה ל-%#$%@ שיינסה להתקרב לרכב לפרק אותה ואז ...

(לצורך עיניין ההגינות בפורום.. קורא למשטרה).

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

הרי ביננו לא תוכל לשמור על הרכב 24 שעות ביממה, ואם ניתן להתחמק מבעיות ולא להכנס אליהן אז עדיף, גם אם זה מצריך לכבות את המערכת כמה דקות לפני שנכנסים למתחם החניה.

ל'

פורסם

עם כל הכבוד יקירתי, לא התקנתי מערכת ברכב כדי לכבות אותה ברגע שאני נכנסת לשטח בנוי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עם כל הכבוד יקירתי, לא התקנתי מערכת ברכב כדי לכבות אותה ברגע שאני נכנסת לשטח בנוי.

לא אמרתי לכבות כאשר נכנסים לשטח בנוי, לכבות מספר מטרים לפני מקומות שמועדים לפורענות כמו הכניסה לחניונים שבהם חושדים כי הסדרנים עלולים לפרוץ לרכב.

ודרך אגב פריצות מסוג זה נפוצות גם בחניונים של "טווח ארוך" בנמל התעופה בן גוריון.

ל'

פורסם

אם המצב שם כלכך גרוע, אז אולי תפנו להנהלה, במום לשבת ולכות שאתם תהיו הבאים בתור ואז תבואו לשתף את כל הפורום, אם מישהו מכם יודע בוודאות שהסדרנים קשורים לזה אז יש לכם 2 אפשרויות:1- לשבת ולחכות שתהיו הבאים בתור

2- לפנות להנהלת האוניברסיטה ולערב בזה גם את המשטרה

פורסם
אגב פריצות מסוג זה נפוצות גם בחניונים של "טווח ארוך" בנמל התעופה בן גוריון.

ל'

בהתחשב במכוניות שיש בחניונים בנתב"ג זה ממש DUTY FREE :lol:.
פורסם

תופעת הגניבות מחניונים היא תופעה מוכרת וידועה.

אני לא בטוח שיש לה קשר לסדרן ולמוצאו. יותר למיקום החניה, ולמה שניתן לראות מחוץ לרכב.

במידה ואין אינדיקציה למערכת מושקעת סיכוי סביר שלא תהיה פריצה.

לכל אלו שבאוניברסיטת ת"א:

נא להתלונן בפני האחראים על החניון (אחוזות החוף?!) ובפני האחראים על הבטחון באוניברסיטה (יושבים ליד מדעים מדוייקים).

בקשו מתחנת המשטרה/משא"ז הממוקמת בסמוך (קרוב למרכז למרשם) לעשות שם סיבוב כל פעם שהם נכנסים ויוצאים מהתחנה. נוכחות של מוקיון זקן עם מדים ו"כחולים" עובדים עושה פלאים.

ותשיגו לעצמכם כבר אישור כניסה עם הרכב לתוך הקמפוס (:lol: ).

• תוכן חדש...