Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע יש משבר הנובע מפריצת בולם הזעזועים הקדמי את מכסה המנוע.

:roll:

תנחומי. זו נקודת תורפה מוכרת בקסנטיה. בין הבולם לגוף הרכב ישנה תושבת של גומי קשיח. עייפות חומר לאחר שנים רבות גורמת לקריסתה ולתופעה שתיארת.

אם המכונית נסעה בעברה עם בומבות גמורות (מה שגורם למתלים להתקשות לרמה של בטון יצוק), כל בלימת הזעזועים הוטלה על הצמיגים ועל התושבות הללו, מה שגורם לבלאי כבד הרבה יותר.

מומלץ לבדוק את מצב התושבות ולהחליפן במידת הצורך (לא אצלך...)

פורסם

יואב

אתה מבלבל אותנו...

בהתחלה כתבת"שאלתי היא האם למישהו יש מידע על שיפוץ משאבות כאלו?"

אחכ כתבת" שיפצתי את המשאבה, פרטים בהמשך..

אז אם יש לך מקום שמשפץ תן פרטים..מיקום איכות מחיר..

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על הפרטים ואני רוצה לשאול/להגיד משו...

את המשאבה סיטרואן בטוח לא מייצרים נכון?

על המשאבה יש פרטים, הספק לחץ כל מיני שטויות, וחברה!

אם תתן לי את הפרטים של המשאבה, או שאני אלך להסתכל אצלי, אפשר לחפש משאבה כזאת לקניה בטוח לא ב5000 שקל.

אני מאמין שסיטרואן לקחו משאבה סטנדרטית מחברה והמשאבה לא הותאמה ספציפית לאוטו, ואני גם דיי בטוח שניתן לקנות את אותה משאבה ללא קשר לסיטרואן.

אני אבדוק את העניין! מחר.

פורסם

המשאבה בקסנטיה אינה דומה לזו ב-BX אשר אותה, באמת אי אפשר לשפץ, היא עמידה אך חד פעמית. המשאיבה של הקסנטיה היא ברת פירוק , אך אישית עדיין לא נגעתי בכזאת.

הבעיה של בולמים קדמיים העוברים דרך המכסה הקדמי, זה עצוב לשמוע מאחר וחשבתי כי אחרי הפגם הנורא הזה ב-BX ,זה לא יחזור מעבר לכך. ההסבר אשר ניתן מטה נכון ומדויק.

לעומת זאת , אם יש קיט שיפוץ למשאבה , בדרך כלל זה דבר אפשרי. יש גם קיטים לבולמים קדמיים , אולם מהידוע לי . לובינסקי לא דאג ליבא אותם ומשרד התחבורה שותק בעניין.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
תודה על הפרטים ואני רוצה לשאול/להגיד משו...

את המשאבה סיטרואן בטוח לא מייצרים נכון?

על המשאבה יש פרטים, הספק לחץ כל מיני שטויות, וחברה!

אם תתן לי את הפרטים של המשאבה, או שאני אלך להסתכל אצלי, אפשר לחפש משאבה כזאת לקניה בטוח לא ב5000 שקל.

אני מאמין שסיטרואן לקחו משאבה סטנדרטית מחברה והמשאבה לא הותאמה ספציפית לאוטו, ואני גם דיי בטוח שניתן לקנות את אותה משאבה ללא קשר לסיטרואן.

אני אבדוק את העניין! מחר.

ככל הידוע לי המשאבות הללו ספציפיות למכוניות סיטרואן, ואינן "פריט מהמדף".

אתה מוזמן להשתעשע במציאת משאבה חליפית. ב BX יש לה ספיקה של 4 סמ"ק לסיבוב, מהירות סיבוב הציר היא מחצית מסל"ד המנוע, הלחץ המקסימלי עד להפעלת שסתום הויסות הוא 180 BAR.

פורסם

ארנון,

גם בקסנטיה מהירות הסיבוב היא חצי ממהירות המנוע,

המשאבה היא ללא ספיקה משתנה נכון?

ועכשיו לקטע שאני פחות מבין, יש במשאבה איזה שסתום מסויים? יש עוד משהו במשאבה עצמה שהוא חורג מהרגיל? משהו שאין במשאבות הידאוליות רגילות?

אם אין, אני לא רואה בעיה להרכיב משאבה באותו הספק בדיוק. שבטוח תהיה יותר אמינה. או שיש משהו שלא שמתי לב אליו?

ועוד משהו, אתמול חיפשתי משאבות ובאנגליה מוכרים כאלה חדשות ב165 ליש"ט (ספציפית לקסנטיה),

זאת אומרת שאפילו אם אתה נוסע לאנגליה להביא, עם כרטיס טיסה והכל, זה יותר זול מהארץ...

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חברה משאבה נוזלת זה לא סוף המשאבה בדרך כלל היא נוזלת מאחת או כמה גומיות מסביבה יש 7 גומיות (תלוי בסוג המשאבה ) שניתן להשיג בזאן חלפים צריך לפרק את המשאבה (צריך לפרק סעפת יניקה ) ולהחליף את כל הגומיות.

• תוכן חדש...