Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טינר הורס צבע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טינר לא פוגע ולא בטיח, הוא פוגע רק כאשר הוא נמצא על הצבע כמה דקות, רוצים הוכחה אז בבקשה.

ברכב אצלי היו כמה כתמים שבלתי אפשרי היה להוריד , הלכתי לצבעי והוא בעצמו הלך והביא אישית טינר והוריד לי את זה בשניה, כאשר שאלתי אותו אם זה מזיק או לא , אז הוא טען שצריך לנקות את המקום עם טינר ולא לילחוץ חזק ומיד אחרי זה לשטוף את המקום עם מים. {בדקתי בעוד מקומות בשביל לקבל חיזוק לדברים}

אז קחו את זה בחשבון , אומנם תראו אולי קצת צבע {ממש בקושי } על המטלית אבל זה בדיוק כמו שקורה גם ווקס.

בקיצור לנקות את המקום הבעייתי עם טינר ולא ללחוץ חזק וישר אחרי זה לשטוף את המקום טוב טוב עם מים.

פורסם
טינר לא פוגע ולא בטיח, הוא פוגע רק כאשר הוא נמצא על הצבע כמה דקות, רוצים הוכחה אז בבקשה.

ברכב אצלי היו כמה כתמים שבלתי אפשרי היה להוריד , הלכתי לצבעי והוא בעצמו הלך והביא אישית טינר והוריד לי את זה בשניה, כאשר שאלתי אותו אם זה מזיק או לא , אז הוא טען שצריך לנקות את המקום עם טינר ולא לילחוץ חזק ומיד אחרי זה לשטוף את המקום עם מים. {בדקתי בעוד מקומות בשביל לקבל חיזוק לדברים}

אז קחו את זה בחשבון , אומנם תראו אולי קצת צבע {ממש בקושי } על המטלית אבל זה בדיוק כמו שקורה גם ווקס.(פוליש)

בקיצור לנקות את המקום הבעייתי עם טינר ולא ללחוץ חזק וישר אחרי זה לשטוף את המקום טוב טוב עם מים.(מים וטינר לא מתערבבים - אז המים לא ינקו את הטינר)

מתי עשית את זה - באור יום או תחת פרוז'קטור?
באור יום.

אבל בכל זאת תודה הטינר באמת לא הזיק.

השאלה עם מה אני יכול להשתמש עכשיו כדי להוציא את השאריות ?

תודה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

טינר מנקים מים ועוד איך, ומי שרשם ההיפך אז פשוט אין לו מושג.

ברגע ששמים טינר ומיד אחר כך לוקחים סמרטוט עם מים אז אין שום בעיה, ואיך אפשר לרשום שטינר לא

מנקה , אם אני רשמתי שאני ניקיתי וזה עבד :? {עם הוכחות לא מתווכחים}

אולי אם הטינר מתייבש אז יש בעיות עם ניגוב של מים, את זה אני לא יודע, אבל ברגע שטינר עדיין לח ורטוב לא בעיה לנקות אותו.

פורסם

חבר'ה

זה יפה מאוד כל מה שכתבתם על טינר- אבל אתם מבלבלים את השכל.

יכול מאוד להיות שזה ניקה לכם משהו...

אבל זה לא אומר שזה לא מוריד צבע, או פוגע בלכה.

יש כמה סוגי טינר- חזקים יותר וחזקים פחות וכו'.

יש השפעה שונה של כל סוג על כל סוג צבע או לכה.

חלקם ימיסו שכבה רצינית חלקם לא.

ואני מזמין את כל המומחים שטוענים שזה לא פודע בכלל בצבע

לראות את השפעת הטינר על צבע אצלי במפעל

כאשר תראו איך הצבע ממש נוזל ממוצר בגלל אדים של טינר!

או כיצד הטינר בשילוב עם הרכב חומרים כולל ברונזה יוצר צבע בעל עמידות מהגבוהות

שניתן ליצור.

אתם יכולים לשפוך או להשתמש בטינר, אבל קחו בחשבון שזה חומר מאוד חריף

ופשוט עדיף בשיטות אחרות.

פורסם
כבר רשמתי וארשום שוב:

רוצה לסלק שאריות דבק\כתמים עיקשים,

קח אציטון.

אבל כתבו לפניך שיש סוגים של הציטון שהם גם חריפים מאוד :S

ואציטון גם מוריד צבע. ולכה והכל.

פורסם

כתבתי בהודעה המקורית,

שתקנה מיכל גדול של אציטון "רגיל" ולא בקבוק זעיר של אציטון מרוכז,

שכתוב עליו בד"כ "אציטון משובח".

מעט נוזל על סמרטוט או מגבת ישנה,

תנועות סיבוביות ויבוש יעשו את העבודה נהדר, מניסיון.[

בהצלחה !

KYD
פורסם

ראיתי שכתבת בקבוק גדול - לך תמצא את זה, הלכתי ל"שפע שוק" ?(סופר מרקט)

לא מצאתי. יש אציטון אריזה קטנה של הלכה של הצפורניים אבל זה נראה חזק !

וודקא לא תעזור ? ;-)

• תוכן חדש...