Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בייגון ובכאב אני נאלץ להודיע על כך שגנבו לי את המערכת באוטו.

יום שני חזרתי לבסיס, והמסך והפאנל היו במחבוא הקבוע ברכב (מתחת לכיסא נוסע מאחורה עטופים בבגדים.

שחזרתי הבייתה שאלתי את אמא שלי איפה האוטו היא אמרה אצל הזגג פרצו לך לאוטו ולא רציתי לגלו לך שלא תתבאס בבסיס.

אז מה שגנבו כעיקרון: מסך איכותי ביותר 7 אינטש של רד בוקס + פאנל של סוני גירסה שלא הגיעה לארץ קוראת VCD SVCD.

אני עכשיו צריך פאנל חדש למערכת, המערכת שמורכבת כרגע היא:

מגבר 4 ערוצים של X5.

אליו מחוברים 4 רמקולים:

אחוריים של קאדנס 6X9 וקידמיים של רוקפורד (על במה) 4 אינטש.

מגבר של SPL שתי יציאות 300 וואט שאליו מחובר הסאב.

סאב של רוקפורד P1000.

אלה כל הנתונים אשמח אם תייעצו לי על פאנל חדש טוב בסביבות ה1000 ש"ח.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

פיוניר 4750, JVC 890, אלו שתי הHU היחידים שאני חושב עליהם שייתנו תמורה טובה למחיר (הפיוניר עדיף).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

המממ...

קודם כל אני אגיד שיצאת בזול לאור מה שגבנו לך.

מה שכן,אם גנבו לך בקרבת הבית,הייתי ממש נזהר עכשיו,כי הגנב כנראה יודע שמחכים לו עוד הפתעות בפנים,ואם הוא לא "הזדמן" למקום הוא עלול כנראה לחזור כמו שעשו לחבר שלי.

אז במקומך הייתי מתקין כרגע איזו אזעקה איכותית,לפני פאנל חדש..:)

under construction..

פורסם

הפאנלים שאמרת הם כוללים MP3 ויבצעו את העבודה?

וכן אני עכשיו יזהר הרבה יותר.

והפאנל נגנב מתחת לחלון של החדר של ההורים שלי.

כמה עולים הפאנלים האלה ויש למישהו לינק אלייהם?

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

דרוש לך גם שליטה על הסאב מהרדיודיסק או שלא חייב..???

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תוכן חדש...