Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדירה = טויוטה לבנה שמשהב"ט קרעו אותה עם 400,000 ק"מ בחמש שנים. לקחתי אותה במכרז בפחות מחצי המחירון, סידרתי הספידומטר, לקחתי לרחיצה, וואלה האוטו נוסע, לא נדיר ?

עכשיו תביא מחירון. טוב נוריד לך 500 ש"ח על המכה מקדימה.

מכה קטנה = האוטו היה אקורדיון, דיברתי עם השמאי שיעשה רק 49% נזק. עשינו עבודה טובה, כמעט לא רואים את המתיחות. רק החלקים ששמנו מהמגרש היו כמה שנים אחורה מהדגם של האוטו, כי היה יותר זול.

לא היו תאונות, היו כמה נגיעות = באוטו נהגה זקנה עוורת שמרחה את האוטו פעם בשבוע על השפריץ בקירות של החניה שלה, ובגלל שהיא לא רואה טוב היא נהגה לעשות חניה ברוורס לפי השמיעה.

יד ראשונה (1)= הנה כתוב 01 ברשיון.

יד ראשונה (2)= בסוכנות אמרו לי שאני יד ראשונה. (לא להתבלבל - זאת סוכנות טרייד אין ולא סוכנות היבואן).

צבע מקורי (1) = אז למה צבעו גם את חיישני החניה ברוורס ?

צבע מקורי (2) = גיס שלי בחר את הצבע, הוא אמן. מאד מקורי.

פנינה = אני מאוד אוהב את האוטו. אני גם מאוד אוהב את אשתי. זה שהיא חוטפת לפעמים זה רק בגלל שמגיע לה.

It's life, Jim, but not as we know it

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...