Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין רכב שהיצטערתי שמכרתי - ישנו רכב אחד שאני מצטער שהוא לא נימצע ברשותי (נגנב בתל-אביב) אופנוע מצלס 18 - 500 סמ"ק. אם יום אחד אני אתפוס את הפושטק שגנב את האופנוע אני....

מהו רכב חלומותי - זה פשוט יש שתיים:

אברט 207 שנת 1954

abarth207-bj55c.jpg

אלפא רומאו TZ1

tz2_800.jpg

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב ראשון: נו מה...פרינץ 1000 שנת 1973..... מכרתי אותה לאחר 3 שנים, הצטערתי על זה במשך שנים והשלמתי את הפער די מהר לאחרונה... ;-)

מכוניות החלומות שלי הן כאלו שניתן לרכוש בשנות חיי אדם. משמע, לא צריך למכור איברים בכדי לרכוש אותן, אלא "רק" לעבוד קשה ולחסוך.... יש כמה, לא אחת ואני מבטיח, שרובן אם לא כולן, יום אחד יהיו ברשותי:

דה-טומאסו מנגוסטה:

1969_detomaso_mangusta_08_m.jpg

שברולט קמארו 1969 RS/SS:

blumfelder69.jpg

דודג' צ'אלנג'ר R/T שנת 1970-1971:

71challengerhemi.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני לא מצטער על אף רכב שמכרתי, מאחר ומעולם לא היתה לי מכונית ללא תחליף. כל אוטו שנמכר נועד ליצר מזומנים לאוטו אחר שרציתי יותר באותו הזמן. רק מכונית אחת מכרתי ללא סיבה ברורה, ואני מצטער על זה עד היום: מרצדס 280 משנת 1973, גוף 116, כחולה , יפה יפה יפה.

קניתי אותה לפני 15 שנה כשהייתי מתמחה (=תפרן). היה לה מנוע גמור, חורים של חלודה, ריפוד קרוע ובלי טסט (אז היה אפשר) ושילמתי 14000 ש"ח שהיו הרבה יותר מידי. החלפתי מנוע פעמיים, צבעתי בזמן מילואים בטול כרם, השגתי חלפים בדרום ת"א, צפון ירושלים, מזרח בית-לחם, ומערב גרמניה. השקעתי באופן מצטבר כ 30000 ש"ח נוספים והאוטו נסע ונראה נפלא. קשה לתאר במילים כמה כיף היה איתו.

לאחר כמה שנים ותשעים אלף ק"מ של שימוש יומיומי, העמדתי אותו מחוסר צורך - היו לי שתי מכוניות נוספות. היה לי קשה למכור, אבל לא הייתי צריך אותו לשום מטרה. האוטו העלה אבק, הצמיח שיחים מלמטה ונראה שוב כגרוטאה. לאחר מספר שנים החלטתי להשמיש אותו שוב. שילמתי את האגרות, גררתי למוסך והשארתי לו להעביר טסט. יום אחד קיבלתי ממנו טלפון: "יש כאן בחור צעיר שרוצה לקנות את האוטו שלך". יש רגעי מבחן בחיים. אותם רגעים בהם נבדלים הגברים מהסמרטוטים - ואני הוכחתי שאני סמרטוט מחלט. מכרתי את האוטו בטלפון ב 16000 ש"ח לאותו ילד מתלהב שהזכיר לי את עצמי כמה שנים קודם לכן.

כשאני מתחיל להתמלא בנוסטלגיה דביקה למרצדס, אני מזכיר לעצמי איך נתקעתי איתו באוגוסט והגעתי מזיע ומלוכלך לאירוע יצוגי, או איך שחטו אותי על תיקון כזה או אחר, או איך קניתי ביותר מידי ומכרתי בפחות מידי, או איך הלכו לי הבלמים בקסטל (באמת!), איך גנבו/דפקו/שרטו/ אותו, ובכלל שאוטו זה רק חפץ ולא יצור חי...... די, אני לא יכול יותר, הדמעות חונקות אותי.

נמרוד

פורסם

עד היום, לא החזקתי ומכרתי שום רכב (נוסע...:hihi:), למעט נבלה אחת, שגם היא לא האריכה ימים.

סייעתי למכירה של מכוניות שונות שרצו בתוך המשפחה, אבל הם לא שווים התייחסות בפורום זה.

רכב החלומות שלי? לא יודע איזה רכב זה יהיה, כמה חזק או יהיה או של איזה יצרן, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שיהיה לרכב אופי. אופי שאין למכוניות בימינו. ברגע שלא יהיה לו אחד כזה, הוא לא יהיה הרכב שלי.

אופי כזה שגורם לך להקריב המון שעות רק בשביל לתקן משהו שולי שאפשר גם בלעדיו

אופי כזה שגורם לך לחרוש את הארץ אחרי חלק / חלקים נוספים

אופי כזה שגורם לך להסתובב שוב פעם בכל פעם שאתה עוזב את האוטו, רק כדי לבדוק אם הוא לא זז מהמקום בשלושת השניות האחורונות שהעזת להפנות לו את הגב.

כמו שהבבא-ברוך שליט"א אמר, המכוניות שאני חושק בהן, לא מצריכות מכירת איברים, אלא כמה חודשים/שנים של עבודה מאומצת בכדי לרכוש, להשמיש זה כבר סיפור אחר...

אולי זה היתרון של השריטה שלי...:idea:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
עד היום, לא החזקתי ומכרתי שום רכב (נוסע...:hihi:), למעט נבלה אחת, שגם היא לא האריכה ימים.

סייעתי למכירה של מכוניות שונות שרצו בתוך המשפחה, אבל הם לא שווים התייחסות בפורום זה.

רכב החלומות שלי? לא יודע איזה רכב זה יהיה, כמה חזק או יהיה או של איזה יצרן, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שיהיה לרכב אופי. אופי שאין למכוניות בימינו. ברגע שלא יהיה לו אחד כזה, הוא לא יהיה הרכב שלי.

אופי כזה שגורם לך להקריב המון שעות רק בשביל לתקן משהו שולי שאפשר גם בלעדיו

אופי כזה שגורם לך לחרוש את הארץ אחרי חלק / חלקים נוספים

אופי כזה שגורם לך להסתובב שוב פעם בכל פעם שאתה עוזב את האוטו, רק כדי לבדוק אם הוא לא זז מהמקום בשלושת השניות האחורונות שהעזת להפנות לו את הגב.

כמו שהבבא-ברוך שליט"א אמר, המכוניות שאני חושק בהן, לא מצריכות מכירת איברים, אלא כמה חודשים/שנים של עבודה מאומצת בכדי לרכוש, להשמיש זה כבר סיפור אחר...

אולי זה היתרון של השריטה שלי...:idea:

שאלה לי אליך - כיצד אתה מגדיר אופי - האם זה אובייקטיבי או סובייקטיבי?

האם לאסקורט מארק 1 יש אופי?

האם רכב בגלל גילו המתקדם נהנה מ"אופי" להבדיל מרכב חדשני ונפוץ?

כדאי להקדיש קצת מחשבה בטרם יוצאים בהצהרות מפוצצות!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
שאלה לי אליך - כיצד אתה מגדיר אופי - האם זה אובייקטיבי או סובייקטיבי?

האם לאסקורט מארק 1 יש אופי?

האם רכב בגלל גילו המתקדם נהנה מ"אופי" להבדיל מרכב חדשני ונפוץ?

כדאי להקדיש קצת מחשבה בטרם יוצאים בהצהרות מפוצצות!!

פרץ אתה ענק!!!!!!

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

רכב ראשון מיני 1275 GT.

לא הצטערתי שמכרתי אותה כי היא בכלל נגנבה.

האוטו היה משופר בצורה מקיפה ורצינית (2400 פאונד רק בחלקי חילוף למנוע).

תיבת הילוכים 5 הילוכים, סרן אחורי במקום התת-שילדה ועוד ממתקים נהדרים.

בכיתי שבוע בבית עד שהתגברתי על העיניין.

רכב החלומות? בערך כמו לשאול אם אני יותר אוהב את אבא או אמא.

אין רכב חלומות, יש אוסף החלומות...... ואין כסף:wink: .

מה שכן, אסטון מרטין על שלל דגמיה מככבת גבוה ברשימה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן, בשבילי אופי הוא דבר סובייקטיבי.

כל רכב שאני אחשוק בו לטעמי יהיה לו אופי, אני לא שם קצוץ על מה שהאחר חושב. (תתפלא שגם אני יכול להיות בוטה, ואני כבר מדמיין תגובה צינית שלך)

ומי בכלל הזכיר אסקורט בהודעה? מה אתה יורד לפסים אישיים?

אם אתה חושב שלקאיה פרייד או דייהו לאנוס יש אופי מה אתה רוצה ממני? - snuker.jpg

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

לעניין האסקורט - היא מופיעה בחתימך - לא צריך בדיקה מעמיקה בכדי להבין שהינך חושק באחת!

אה ... ולעניין האופי בין האסקורט לדייהו לאנוס - לדעתי האישית ללאנוס יש יותר אופי (וכן נהגתי על שתיהן - איני יודע אם לך יצא לעשות כן).

נמחק על ידי מנהל הפורום

פורסם

ירון וSUBARU MAN

התחלתי שירשור יפה שמשתבח כל רגע עד לרגע זה, אין שום סיבה בעולם שתחריבו אותו, אני מנסה לנגוע בבינתכם בה"פ ואני לא מצליחה עם מי אני צריכה לשכב על מנת שתחדלו???

את שירשור האוספים מישהו ניסה להחריב עם אוסף הג'וקים שלו אתם ממש בחברה טובה לא ברור לי עדיין עם של האספן או של האוסף!!!

אירית

פורסם

תהיה רגוע אני בוטה/ישיר גם עם "אחרים".

סתם מסקרנות - למה התכוונת בדוגמא שנתת - פשוט לא הצלחתי לפענחה!!

פורסם
סתם מסקרנות - למה התכוונת בדוגמא שנתת - פשוט לא הצלחתי לפענחה!!

והנה לך עוד סיבה למה לפגוש אותי. במפגשים כמובן.

כאשר יצא לנו להפגש, שאל אותי בקשר לפירושה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אוקי יקיריי

אני יורדת לכוננות 15 ברשותכם

But she is lookin at ya dudes

אירית

פורסם

פורד טאונוס מודל 74 1600 גיר רגיל קופה!!! 70,000 ק"מ בלבד מנוע מקורי, נמכרה לפני 5 שנים.

עד היום אני מצטער על זה...חבל.

• תוכן חדש...