Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון בפוקוס ,קורולה ולנטיס: כל 200 ק"מ צריך לחזור ולכוון מחדש כי הכסא שוקע חזרה (אני שוקל 90 ק"ג).

תופעה מעצבת מאוד (בקורולה החליפו מנגנון - אבל ללא שינוי) .

האם זה קורה רק אצלי , או שזה תופעה נפוצה?

פורסם

לא יודע לומר לך על הרכבים שהזכרת אבל בגולף שנסעתי בא קרוב לשנה לא הייתה שום בעיה עם הגובה... והוא היה נשאר ככה במשך שבועות עד שלא הייתי משנה אותו...

פורסם

לי יש בעיה אחרת, הכסא תמיד עולה למעלה, אני שוקל בסביבות ה70 ק"ג. נכנס לרכב מוריד את גובה הכסא עד לקרקעית וכשאני יוצא מהרכב למשך כמה שעות הכסא עולה עד הסוף.

מדובר בפונטו 98. מוזר

haters will hate

פורסם

שים בוקים מתחת לכיסא ;)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מוכרת לי התופעה בקטע של המשענת שיורדת אחורה מעט מאוד אבל לא אחרי 200 קילומטר...יותר בכיוון של כמה שבועות יותר לכיוון ה2000K

פורסם
מנסיון בפוקוס ,קורולה ולנטיס: כל 200 ק"מ צריך לחזור ולכוון מחדש כי הכסא שוקע חזרה (אני שוקל 90 ק"ג).

תופעה מעצבת מאוד (בקורולה החליפו מנגנון - אבל ללא שינוי) .

גם אני אעיד כנגד התופעה, ואציין שבלאנטיס שלנו, במשך שנים בהם נהגו הוריי ואחי הכסא היה במצבו העליון ביותר.

אמי אשה בריאה אף יותר ממך, ועל אף נסיעותיה ברכב תמיד היה נשאר המושב בתנוחתו העליונה - לכשהתחלתי לנהוג ברכב, ברגע ששיניתי תנוחה והנמכתי הכסא בשן אחת (מתוך 5-6) - כל נהגי הרכב האחרים הבחינו בכך מיד (מה שמעיד שבמשך אלפי קילומטרים נשאר הכסא במצבו העליון).

עם זאת, אמי כמדומני לעולם לא נהגה מרחק הגדול מכמאה קילומטרים.

בכל אופן, נראה לי שהמצב אינו תקין כלל - אך מוזר מאוד שאתה מציין שהתופעה התרחשה במספר רכבים.

לילה טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

חברה, לא מדובר במנגנון כיוון גובה כסא.

מדובר באיכות הריפוד והקפיצים שבכסא עצמו.

זה מה ששוקע אחרי ש 90 ק"ג יושבים עליו במשך זמן, וזה מה שמתרומם ו"מתנפח" בחזרה ברגע שאתם יוצאים מהאוטו.

בתור בחור ששוקל קצת מעל 100 (הגובה,הגובה :wink: ) אני יכול להגיד לכם שאני נתקל בזה בכל מכונית שאני נכנס אליה.

נכנס,מכוון מראות, מתניע, נוסע, לאחר 20 דקות נדרש כיוון מחדש של המראות.

הספוג פשוט קורס תחתיי :-P .

תופעה מוכרת לאנשים גדולים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חברה, לא מדובר במנגנון כיוון גובה כסא.

מדובר באיכות הריפוד והקפיצים שבכסא עצמו.

יניב

לא חושב, כי אחרי נסיעה ארוכה, שוב ניתן להרים את המנגנון מחדש -עד סוף המהלך שלו.

אם הריפוד היה שוקע, אז המנגנון תמיד ימצא בסוף המהלך.

• תוכן חדש...